Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Ε Μαριε μου αφου διο σου εγω πληροφοριες και πεζεις πελλο :lol:
προκτες την τεταρτη επεξα την τσικλα και μολις ανοιξα το οπλο ερεξε που πας την κκελλε μου η φασσα μεχρι να γεμοσο ξανα επιεν μακρια και εν την επεξα διοτι το πολλυ να της εφκαλα φτερα μονον!
εγω ειπασου εχω 1-2 τοπους που παν τουτες η σιδερενιες αμαν θελεις λαλεις μου και εννα τα ευρουμε εμεις εννα μου πεις και εσυ 1-2 τοπους με λαβρακια :lol: :lol:

εντομεταξη εγω σκευτουμε να μεν παω ξανα στες τσικλε επειδη ενας μες το φεισπουκ εγραψε οτι η κυνηγη καμνουν ζημια τσινουσς που τα δικτια που δουλευκουν για να βκαλουν το ψουμη τους και εμαραζοσα πολλα και εν θελο να τρωω το ψουμι τους αλλους!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

:lol: :lol: Ναι ρε Άντρο εν κρίμα τα πλάσματα...

Ρε φίλε εν η χαρά μου να πάμε στα λαβράκια! Να πάμε φίλε μου και πάνω από όλα εν η καλή παρέα!!!

Ρε φίλε είπες μου τζιαί για τες φασσούες αλλά τζιαί για τες τζικλούες τόπο. Εν επήα ξέρω το, επειδή εν τόποι δικοί σας φίλε, όμως ειλικρινά είσαι ένας λεβέντης!
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

ANTROS BREDA έγραψε:Ε Μαριε μου αφου διο σου εγω πληροφοριες και πεζεις πελλο :lol:
προκτες την τεταρτη επεξα την τσικλα και μολις ανοιξα το οπλο ερεξε που πας την κκελλε μου η φασσα μεχρι να γεμοσο ξανα επιεν μακρια και εν την επεξα διοτι το πολλυ να της εφκαλα φτερα μονον!
εγω ειπασου εχω 1-2 τοπους που παν τουτες η σιδερενιες αμαν θελεις λαλεις μου και εννα τα ευρουμε εμεις εννα μου πεις και εσυ 1-2 τοπους με λαβρακια :lol: :lol:

εντομεταξη εγω σκευτουμε να μεν παω ξανα στες τσικλε επειδη ενας μες το φεισπουκ εγραψε οτι η κυνηγη καμνουν ζημια τσινουσς που τα δικτια που δουλευκουν για να βκαλουν το ψουμη τους και εμαραζοσα πολλα και εν θελο να τρωω το ψουμι τους αλλους!
Εικόνα
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

ε Κυριακο καθε φορα που γραφεις κατι για να το δω πρεπει να βαλο κατι μπροστα που το αβαταρ σου να μεν τον βλεπω για να συγκεντροθο! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

MARIOSE έγραψε::lol: :lol: Ναι ρε Άντρο εν κρίμα τα πλάσματα...

Ρε φίλε εν η χαρά μου να πάμε στα λαβράκια! Να πάμε φίλε μου και πάνω από όλα εν η καλή παρέα!!!

Ρε φίλε είπες μου τζιαί για τες φασσούες αλλά τζιαί για τες τζικλούες τόπο. Εν επήα ξέρω το, επειδή εν τόποι δικοί σας φίλε, όμως ειλικρινά είσαι ένας λεβέντης!
ε Μαριε τοπους δικους μας εν εχει για να πω καποιου 1 τοπο σημενη εχω του εμπιστοσηνη οτι εν θα τον καταστρεψει οποτε θελεις να παμε τον περιπατο μας να σου δειξο 1-2 τοπουδκια και αν θελεις καμε τους μιαν επισκεψη εγω εννα χαρο πολλα να ερτεις και να μου πεις επια τσιαμε επεξα 1-2 πουλια και επερασα καλα!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ευχαριστώ φιλούι μου! Θα το κανονίσουμε τζιαί θα κάμουμε ανταλλαγή τόπων! 1 φασσόποστο για 1 λαβρακόποστο :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αστα ρε Αντρο μου...η σελιδα του φορουμ στο φατσοβιβλιο εγινε καπαρε...οποιος φτασει γραφει τις μαλακιες του βακει τις μαλακιες του και υστερα γυρευκουμε και σωτηρια μες τουτον τον τοπο...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

ε αλεξη αστα να πανε ρε φιλε εν θελο να ξαναγραψω επειδη επιραν πολλοι αερα καποια κοπελια και απιλουν θεμας! και εννα πισκαλισο κανεναν και να πλεξουμε θεμας καποιος που τσινους που γραφουν μαλακιες τσιμεσα απειλισε με που προσοπικο μηνημα εψες! οταν του εστειλα πισω τα νουμερα του αυτοκινητου του και που μενει και με ποιους κανει παρεεα εκαταπιεν την γλωσσα του!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πανικος Setter έγραψε:Η παροιμία που ταιριάζει απόλυτα με το facebook είναι
Δωκε θαρρος του χωρκατη ( κυπραίου ) να μπει με τες ποϊνες στο κρεβατι
Αυτά γίνονται φίλοι μου όταν δεν υπάρχει έλεγχος βγάζοντας το πραγματικό μας εαυτό και κατάντια , Αυτή είναι η διαφορα του facebook με το φόρουμ δίχως να σημαίνει ότι και οι διαχειριστές εδώ ( μιλώντας για τον εαυτό μου πιο πολύ ) είναι αλάθητοι
+1000
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Ο Αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!!! ολοι μα ολοι ανεξερετος εκαμαμεν την μαλακια μας το θεμα ειναι να το αναγνωριζεις και να το διορθωνης και οχι να το συνεχιζης και να εισαι και περιφανος! εν μπορεις ομως να ανοιξης τον εγκεφαλο καποιου και να του βαλεις μεσα εκεινο που πρεπει! εβαρεθικα πραγματικα εναν 20% τον κυνηγον κυνηγουν σωστα και η υπολοιπη ειναι για τα παναιρκα και για το σιοου! οτι μας καμουν εν χαλαλι μας!

πολλες φορες εβκικα εκτος εαυτου αλλα ως τσιαμε εχω οικογενια και εν θελλο να πλεξο αν ειμουν μονος μου ηταν να ειμουν φυλακη ως τωρα!

εγω επειρατο αποφαση εν θα ξανασχολιθο με βλακες θα καμνο οτι καμνο μονος μου και κανει!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”