.Laurona έγραψε:Επεισετε με εαν μπορω την μερα που θα κανονισετε θα ερθω
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΤΟΙΜΕΕΕΕΕΕΣLaurona έγραψε:Αλλαξα σου το λιο ρε φιλε.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΠΟΤΟ!!!
Ο τοπος νομιζω δεν θα ειναι προβλημα, και στο βουνο να πατε, μια χαρα περνατε![]()
Το ποτο και ο μεζες μετρουν![]()
Και τες σιεφταλιες που φασσα παρτες γιατι ο Σπυρος παραμιλα και θωρει τες

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- spyrosspyrou851
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΕΤΟΙΜΕΕΕΕΕΕΣ![]()
![]()

- Sergios
Φίλε θα μιλάς με εμένα που ασχολήθηκα και ασχολούμε με όλα τα κυνήγια....σήμερα μπορεί να πάω στις φάσσες αύριο στις τζίκλες κάτι εννα εύρουμε να νεκατώσουμε....κυνηγούσα αποκλειστικά λαό νόμιμα και παράνομα για 13 χρόνια άρα μεν φοάσε τίποτε.....απλώς να πούμε ώρα και μέρα προτιμότερο Παρασκευή η Σάββατο.....Κυριακές είμαστε όλοι απασχολημένοι....Laurona έγραψε:Επεισετε με εαν μπορω την μερα που θα κανονισετε θα ερθω
- Panmoy
- Full Member
Εν ειδα κανενα να προτείνει να φέρει φάσσες για το τραπέζι...άτε μεν τες φυλάεται...ανοίξετε τα ψυγεία 

-
- Full Member
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ..... ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ
ΕΣΥΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!
ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .... ΑΠΛΑ ΕΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΝΑ ΠΑΛΙΑ ....ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ!!
ΕΧΕΙ ΚΑΚΑ ΜΑΘΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΜΕΣ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΙΑΕΝ ΜΕ Η ΠΕΛΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΝΕΝΟΥ!!
ΜΕ ΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ!!!
ΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΚΩ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ!!
ΕΧΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΑΣΣΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΧΤΕΣ 5 ΦΑΣΣΕΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 + 2 ΧΑΜΕΝΕΣ
ΘΚΙΑΒΕΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ!!
ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!
ΚΑΙ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΘΑ ΤΕΣ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΜΑΓΗΡΕΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΤΑΒΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΜΜΥΘΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΚΟΥΡΙ!!!
ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ 1 ΜΗΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΛΑΒΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .... ΑΠΛΑ ΕΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΝΑ ΠΑΛΙΑ ....ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ!!

ΕΧΕΙ ΚΑΚΑ ΜΑΘΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΜΕΣ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΙΑΕΝ ΜΕ Η ΠΕΛΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΝΕΝΟΥ!!
ΜΕ ΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ!!!

ΕΧΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΑΣΣΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΧΤΕΣ 5 ΦΑΣΣΕΣ
ΚΑΙ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ΘΑ ΤΕΣ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΜΑΓΗΡΕΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΤΑΒΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΜΜΥΘΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΚΟΥΡΙ!!!
ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ 1 ΜΗΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΛΑΒΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
-
Φιλε καλοσόρισες... να σου πω την αλήθεια ανησήχησα κάπως για εσένα, που τον καιρό που εχάλασε ο κοριός που έβαλα στο διπλοκάμπινο σου και λειτουργεί μόνο το GPS και είμαι ευτυχισμένος που επανήλθες και μας λες τα αποτελέσματα σου, ωστε να επισκευτώ το Φασσοπόστο σου...WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ..... ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ![]()
ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .... ΑΠΛΑ ΕΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΝΑ ΠΑΛΙΑ ....ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ!!![]()
ΜΕ ΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ!!!![]()
ΕΧΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΑΣΣΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΧΤΕΣ 5 ΦΑΣΣΕΣ
ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ 1 ΜΗΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΛΑΒΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ![]()
![]()
![]()

Trololololo...

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΣΙΑΜΑΣ ΡΕ ΜΙΤΣΗ ΡΕ ΕΣΥmikros έγραψε:Φιλε καλοσόρισες... να σου πω την αλήθεια ανησήχησα κάπως για εσένα, που τον καιρό που εχάλασε ο κοριός που έβαλα στο διπλοκάμπινο σου και λειτουργεί μόνο το GPS και είμαι ευτυχισμένος που επανήλθες και μας λες τα αποτελέσματα σου, ωστε να επισκευτώ το Φασσοπόστο σου...WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ..... ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ![]()
ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .... ΑΠΛΑ ΕΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΝΑ ΠΑΛΙΑ ....ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ!!![]()
ΜΕ ΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ!!!![]()
ΕΧΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΑΣΣΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΧΤΕΣ 5 ΦΑΣΣΕΣ
ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ 1 ΜΗΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΛΑΒΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trololololo...

ΚΟΠΟΙΑΣΕ ΓΥΡΕΥΚΩ ΒΟΥΡΚΑΤΟΡΑ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- spyrosspyrou851
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΣΙΑΜΑΣ ΡΕ ΜΙΤΣΗ ΡΕ ΕΣΥmikros έγραψε:
Φιλε καλοσόρισες... να σου πω την αλήθεια ανησήχησα κάπως για εσένα, που τον καιρό που εχάλασε ο κοριός που έβαλα στο διπλοκάμπινο σου και λειτουργεί μόνο το GPS και είμαι ευτυχισμένος που επανήλθες και μας λες τα αποτελέσματα σου, ωστε να επισκευτώ το Φασσοπόστο σου...![]()
![]()
Trololololo...![]()
ΚΟΠΟΙΑΣΕ ΓΥΡΕΥΚΩ ΒΟΥΡΚΑΤΟΡΑ![]()
![]()
Να φκάλλεις τζιαι εσύ φώτος με τον Αντρέα με την φάσσα στο στόμα και να γράφεις ΑΠΟΡΤ όπως τον Σόλωνα.

- MARIOSE
Λεβέντες καλημέρα σας,
Είδα φασσο-σιεφταλιές, άκουσα για φάσσα στιφάδο, πόμπα!
Σπύρο όπως σε βλέπω εν πρέπει να κάτσεις δίπλα μου διότι εν φάεις τζιαί τα πιάτα εσύ
Το σχέδιο παρακολούθησης των φασσοκυνηγών θα το αναλάβει ο μικρός Αντρέας τούτη τη φορά διότι νομίζω το κατέχει το θέμα
Είδα φασσο-σιεφταλιές, άκουσα για φάσσα στιφάδο, πόμπα!

Σπύρο όπως σε βλέπω εν πρέπει να κάτσεις δίπλα μου διότι εν φάεις τζιαί τα πιάτα εσύ

Το σχέδιο παρακολούθησης των φασσοκυνηγών θα το αναλάβει ο μικρός Αντρέας τούτη τη φορά διότι νομίζω το κατέχει το θέμα