Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σπύρο έπαιξες παραπάνω φάσσες που εμένα φέτος... :oops:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Κακως ονομαστηκε η συναντηση -συναντηση φασσαριων:) ...να κανονισουμε ημερομηνια και τα αλλα ουλλα εν πελλαρες
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

MARIOSE έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:αν μπορω χρυσανθε ερκουμε και εγω και μιλουμε μεταξη μας για τους φκιακαες :lol: :lol:
Άντρο όχι να μεν έρτεις διότι είσαι ήδη με κίτρινη κάρτα που την προηγούμενη φορά που εν ήρτες :lol: :lol:
1 κιτρινη καρτα σημενι δικαιουμε να ερτο εν τσιε κοκκινι που εφα! ατε να φερο τσιε τες τσικλες καλο και 1 ποτσα ζιβανια! :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

spyrosspyrou851 έγραψε:
Laurona έγραψε:Να μιλουν ουλλοι για φασσες και για καρτερκα και για καρπωσεις φασσας και για σιδερενιες και για γαλαζια φτερα και γω να μεν μπορω να πω τιποτε ρε φιλε και να καμνω τον κινεζο?

Οξα να ανοιξω το στομα μου να πω τιποτε για κανεναν λαο και να με περιπαιζετε οτι ασχολουμε με τριχες :lol: :lol:

Εαν κανει ο Αριστος την συναντηση της Τζικλας, θα βρεθουμε εκει φιλε μου, εκτος απροοπτου :)
Nα κάμνουμε παρέα μαζί εμείς τζιαι να μιλούμε μόνοι μας καθώς ούτε εγώ είμαι φασσάρης, έτο έπιασα λίγες φέτος αλλά καμμιά σχέση με φασσάρη. Εγώ είμαι περτικάρης, παίζω λίγο με την υγεία μου να λαλώ είμαι περτικάρης μέσα σε θέμα για φάσσες αλλά η αλήθεια αυτή είναι :oops: :oops:

Να μου λαλείς τζιαι για το λαό να μάθω τζιαι άηστους να μιλούν για σίδερα τζιαι λαμαρήνες τζιαι ξέρω γω κουέντες.

Εννοείται ότι την ώρα που θα σταρτάρω το αυτοκίνητο θα το κάμω με προσοχή μήπως και οι φίλοι της σιδερένιας εβάλαν μας τίποτε που κάτω :D :D

ο Σπυρος να φερει την μυλοπιττα και να σας καμει μαθηματα πως την κρατας για να προσεγγιζη τες φασσες! ε Σπυρο η μυλοπιττα σου ενα βκει που την θυρα απαγορευμενο ειδος για προσεγγιση πουλιο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εν την φέρνει με τίποτε ρε Άντρο, εν το μεγάλο του όπλο! ;) :lol:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

ANTROS BREDA έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Που εν η μάνα του Stiffler? :lol: :lol:

Να σας φέρω τη μηλόπιττα να δείτε πώς συνάουνται η φάσσες, αλλά όι να μου αρκέψετε για περιοχή τζιαι τι χαρτούτσιες παίζω τζιαι τι τσιοκς. Τούτα εν μυστικά. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εν παίζεστε ρε :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ειχα ωρα στην δουλεια και εκατσα και διαβασα που την αρχη του θρετ ουλλα τα λεγομενα μας γιατι βαρεθηκα να περιμενω ποτε εννα γινει upload το παλιοβιτεο... :mrgreen:
τον καιρο που πρωτογνωριστηκαμε, τον καιρο που ειχε κινηση και χαβαλε...τωρα εμειναμε εμεις και ο κουκος :lol:
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Επεισετε με εαν μπορω την μερα που θα κανονισετε θα ερθω :-)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”