SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7.00 ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΒΡΟΧΗΣ.
ΣΤΙΣ 8.30 ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ....ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΜΕΤΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ(30) ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ
ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟ ΧΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 2.00 ΣΤΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΠΑΛΙ!
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ
Πολλοπαεις στον Χαρη τα μεσημερκα κ θα σου πει η γυναικα οτι αντι να κυνηγας πινεις καφε...ααρα να μεν παενεις να την περνεις κ κεινην για καφε ;-)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7.00 ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΒΡΟΧΗΣ.
ΣΤΙΣ 8.30 ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ....ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΜΕΤΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ(30) ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ
ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟ ΧΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 2.00 ΣΤΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΠΑΛΙ!
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ
Πολλοπαεις στον Χαρη τα μεσημερκα κ θα σου πει η γυναικα οτι αντι να κυνηγας πινεις καφε...ααρα να μεν παενεις να την περνεις κ κεινην για καφε ;-)
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΑΡΗ ...ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΕ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Pathfinder έγραψε:Μια χαρα φιλε ...εγω παρολιγο να ερτω με τον παπαγαλο σημερα παλε...το πρωινο ακαπνος μεχρι και το μεσημερι μεχρι που αποφασισα να αλλαξω τοπο εστω και αν δεν μου αρεσει αυτη η τακτικη.τα πουλια υπερβολικα λιγα και πολυ νευρικα ουτε που κοντεψαν.πηγα για απογευματινο αλλου και μου δοθηκαν 2 ευκαιριες, πηρα την μια και την αλλη βιαστηκα μην την χασω πισω που τα δεντρα και την καλλικωσα κανονικοτατα.το ωραιο ειναι οτι πηρα την μια στην καμερα αλλα εχω προβλημα στην επεξεργασια του βιντεο αφου δεν εχω ακομα κανενα προγραμμα.καποτε θα τα βαλω
ΑΜΑ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ..ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ
ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ!!!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΨΙΧΑΛΕΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Δεν έχω εγώ προσωπικά καμιά προτίμιση για το πότε εφ' όσον είπαμε ότι θα είναι μετά το κυνήγι. Όσον αφορά τον τόπο πάλιν δεν έχω πρόβλημα. Σημασία έχει να βρεθεί η παρέα να περάσουμε καλά!
ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΟΝ!
ΥΓ: Εννοείτε πως το πάρτυ με κόψιμο της βασιλόπιττας δεν επηρεάζεται αφού είναι τούτες τες μέρες.