Πωλείται FAIR Premier EM Gold
-
- Full Member
Πωλείται FAIR Premier EM Gold
Πωλείται FAIR Premier EM Gold 28 ίντζες 4-2 fixed choke με upgraded ξύλινα μέρη, 4 μηνών σε άριστη κατάσταση, σχεδόν αχρησιμοποιήτο.
Τιμή: €1.000
Τηλ. 99528077
Τιμή: €1.000
Τηλ. 99528077
-
- Full Member
Re: Πωλείται FAIR Premier EM Gold
FAIR
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- LAGOS
- Full Member
Καλημέρα σε όλους.
Δεν έχει σχέση με την αγγελία του φίλου αλλά έχω μια απορία. . Κάποια FAIR δεν γίνονται στα μέτρα του ιδιοκτήτη? Αυτό δεν επηρεάζει την τιμή-ζήτηση τους σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το πουλήσει?
Δεν έχει σχέση με την αγγελία του φίλου αλλά έχω μια απορία. . Κάποια FAIR δεν γίνονται στα μέτρα του ιδιοκτήτη? Αυτό δεν επηρεάζει την τιμή-ζήτηση τους σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το πουλήσει?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- spyrosspyrou851
Mα αυτό γίνεται με όλα τα όπλα φίλε LAGOS, εάν πάεις να πιάσεις ένα όπλο που δεν είναι αποδεδειγμένα στα μέτρα σου τότε έχεις τον κίνδυνο να μην σου κάθεται σωστά. Απλώς στην περίπτωση των FAIR τα όπλα είναι σχεδιασμένα για κάποιο άτομο παρά να είναι μαζική παραγωγή με τις ίδιες διαστάσεις. Θα μπορούσε π.χ κάποιος να πάει να πιάσει το συγκεκριμένο FAIR που πιθανόν να είναι στα μέτρα του πρώτου αγοραστή ή θα μπορούσε να πιάσει ένα browning ή οτιδήποτε μάρκα που δεν είναι μετρημένο σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Και με τα δύο έχεις το ρίσκο να μην σου κάθεται σωστά το όπλο.LAGOS έγραψε:Καλημέρα σε όλους.
- LAGOS
- Full Member
spyrosspyrou851 έγραψε:Mα αυτό γίνεται με όλα τα όπλα φίλε LAGOS, εάν πάεις να πιάσεις ένα όπλο που δεν είναι αποδεδειγμένα στα μέτρα σου τότε έχεις τον κίνδυνο να μην σου κάθεται σωστά. Απλώς στην περίπτωση των FAIR τα όπλα είναι σχεδιασμένα για κάποιο άτομο παρά να είναι μαζική παραγωγή με τις ίδιες διαστάσεις. Θα μπορούσε π.χ κάποιος να πάει να πιάσει το συγκεκριμένο FAIR που πιθανόν να είναι στα μέτρα του πρώτου αγοραστή ή θα μπορούσε να πιάσει ένα browning ή οτιδήποτε μάρκα που δεν είναι μετρημένο σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Και με τα δύο έχεις το ρίσκο να μην σου κάθεται σωστά το όπλο.LAGOS έγραψε:Καλημέρα σε όλους.
Ακριβώς τούτο εννοώ φίλε μου. . Χωρίς να λεω κάτι για την συγκεκριμένη μάρκα. Πόσες πιθανότητες έχεις να σου ταιριάζει το όπλο που κατασκευάστηκε στα μέτρα κάποιου άλλου παρά ένα όπλο που κατασκευάστηκε στα μέσα μέτρα για εκατομμύρια ανθρώπους?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- spyrosspyrou851
Μα και με στις δύο περιπτώσεις έχεις το ίδιο ρίσκο κατά την ταπεινή μου άποψη έστω εάν το ένα είναι για τα μέσα μέτρα. Πως μπορείς να γνωρίζεις αυτά τα μέσα μέτρα για να ξέρεις αν είναι κοντά στις δικές σου διαστάσεις και να αποφασίσεις; Όλοι λέμε ότι το κοντάκι πρέπει να είναι στα μέτρα σου, και στις δύο περιπτώσεις από την στιγμή που δεν ξέρεις αν θα είναι πάνω σου έχεις το ρίσκο αυτό. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Όπως και να έχει δεν είναι ανάγκη να το συνεχίσουμε και να κάμουμε πειρατεία στο θέμα αυτό του παιδιού.LAGOS έγραψε:
Ακριβώς τούτο εννοώ φίλε μου. . Χωρίς να λεω κάτι για την συγκεκριμένη μάρκα. Πόσες πιθανότητες έχεις να σου ταιριάζει το όπλο που κατασκευάστηκε στα μέτρα κάποιου άλλου παρά ένα όπλο που κατασκευάστηκε στα μέσα μέτρα για εκατομμύρια ανθρώπους?

- Athos 1978
- Full Member
Οταν αγοράζετε καινούργιο όπλο και το κατάστημα διαθέτη κάποιο αριθμό σε απόθεμα
καλό είναι να ζητάτε να επομισετε αρκετά όπλα, είναι δικαίωμα σας,
Μην παίρνετε ως δεδομένο ότι είναι τυποποιημένα και πανομοιότυπα ολα τα κοντάκια γιατί δεν είναι.
καλό είναι να ζητάτε να επομισετε αρκετά όπλα, είναι δικαίωμα σας,
Μην παίρνετε ως δεδομένο ότι είναι τυποποιημένα και πανομοιότυπα ολα τα κοντάκια γιατί δεν είναι.
Open mind for a different view.
- Sergios
Σωστά λέει ο Άθως από το ίδιο μοντέλο πρέπει να δοκιμάζεις όσα όπλα θέλεις.....εγώ που επία να αγοράσω όπλο κάποτε δοκίμασα 4-5 όπλα από το ίδιο μοντέλο να βρω ένα που σχετικά μου έκατσε.....όπως είδα δεν είναι απλό να ξέρεις οτι ένα όπλο είναι ακριβώς στα μέτρα σου...απλώς βρίσκεις κάτι που εν πολλά κοντά....
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΩΡΑΙΑ ΞΥΛΑHercules έγραψε:FAIR

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!