Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

Την τυχη μου μεσα...εσβησα την φωτο που εβγαλα σημερα μετα το κυνηγι...ενας καβαλλουρης παραλλαγη, ενας καφες illy, ενας χυμος Keanita πορτοκαλι, ενα φυσιγγι αδειο....μια εικονα χιλιες λεξεις λενε!;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Παίδες μόλις ήρτα που το Λίβερπουλ, ήταν ψατζιή! Επάγωσα κυριολεκτικά!!

Σαν ήμουν στο τραίνο είδα 1 τζίκλα τζιαί 4 φασσάκκες. Μα σαν να τζιαί ήταν ούλλες κοτζιάκαρες διότι εφατσάραν μου πολλά πιο μεγάλες που τες δικές μας. :roll:

Δημήτρη καλή τύχη αύριο στην εξόρμηση για σιδερένιες.

Σόλωνα μου αν θα έρτει ομάδα εκκαθάρισης από Κύπρο σίγουρα θα είσαι ο αρχηγός!! 8-)

Καλά να περάσετε αύριο όλοι, θα είμαι στο αεροπλάνο από τα μαύρα χαράματα τζιαί μόλις προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Πάφου θα τις λαώσω ούλλες από την απαγρευμένη να έρτουν πάνω σας. :mrgreen:
Ε ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΕΣ ΕΛΑΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΜΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΗΜΕΡΑ :D

ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ + 2 ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΟΡΙΑΚΑ + 1 ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΠΑΛΕ :D

ΕΚΑΤΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΔΡΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 20Μ ΠΟΥ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ....ΕΠΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ...1 ΜΕΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ 1 ΜΕΤΡΟ ΠΙΣΩ...2 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ...2 ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΛΕΩ..ΠΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΟΜΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΚΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟ.....ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΟΚΟΝΑ ΕΦΥΓΕ ΜΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 20Μ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ....ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΕΞΙΜΟ ΜΟΥ ΕΚΑΜΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Pathfinder έγραψε:Την τυχη μου μεσα...εσβησα την φωτο που εβγαλα σημερα μετα το κυνηγι...ενας καβαλλουρης παραλλαγη, ενας καφες illy, ενας χυμος Keanita πορτοκαλι, ενα φυσιγγι αδειο....μια εικονα χιλιες λεξεις λενε!;)
ΚΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Την τυχη μου μεσα...εσβησα την φωτο που εβγαλα σημερα μετα το κυνηγι...ενας καβαλλουρης παραλλαγη, ενας καφες illy, ενας χυμος Keanita πορτοκαλι, ενα φυσιγγι αδειο....μια εικονα χιλιες λεξεις λενε!;)
Θελεις ευτραπελο?να ειμαι ακαπνος μεχρι και τις 1130 και να σουζομαι πανω στην καρεκλα χαχα ν κοιμηθω.με την ακρη του ματιου μου να πιανει κατι να γυριζω και να βλεπω μια φασσατσα στα 20 μετρα δεξια μου να κανει αποτομη αριστερη στροφη και να σιηζει μες την βαλανιδια που ηταν διαγωνια πισω μου.ουτε πως υπηρχα εγω εκει.στην βιασυνη μου να σηκωστω να ξημουττισω που την χωστρα και το δεντρο που ειχα κοντα μου να την δω εχλιασε το αρβυλο σε μια πετρα και εμπηκε σε μια τρυπα μεχρι την μεση του γονατου.Εμπηξα μια παουρκα που τον πονο και ελαωσα την κυρια που εσηκωστηκε οπως το ελικοπτερο καθετη απογειωση.ετσι οπως επονουσα εσυρα της μια που θα επηε στον γαμο του καραγκιοζη.τζεινο ηταν
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε: Θελεις ευτραπελο?να ειμαι ακαπνος μεχρι και τις 1130 και να σουζομαι πανω στην καρεκλα χαχα ν κοιμηθω.με την ακρη του ματιου μου να πιανει κατι να γυριζω και να βλεπω μια φασσατσα στα 20 μετρα δεξια μου να κανει αποτομη αριστερη στροφη και να σιηζει μες την βαλανιδια που ηταν διαγωνια πισω μου.ουτε πως υπηρχα εγω εκει.στην βιασυνη μου να σηκωστω να ξημουττισω που την χωστρα και το δεντρο που ειχα κοντα μου να την δω εχλιασε το αρβυλο σε μια πετρα και εμπηκε σε μια τρυπα μεχρι την μεση του γονατου.Εμπηξα μια παουρκα που τον πονο και ελαωσα την κυρια που εσηκωστηκε οπως το ελικοπτερο καθετη απογειωση.ετσι οπως επονουσα εσυρα της μια που θα επηε στον γαμο του καραγκιοζη.τζεινο ηταν
:o :o :? :? :shock: :shock: :roll: :roll: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Θελεις ευτραπελο?να ειμαι ακαπνος μεχρι και τις 1130 και να σουζομαι πανω στην καρεκλα χαχα ν κοιμηθω.με την ακρη του ματιου μου να πιανει κατι να γυριζω και να βλεπω μια φασσατσα στα 20 μετρα δεξια μου να κανει αποτομη αριστερη στροφη και να σιηζει μες την βαλανιδια που ηταν διαγωνια πισω μου.ουτε πως υπηρχα εγω εκει.στην βιασυνη μου να σηκωστω να ξημουττισω που την χωστρα και το δεντρο που ειχα κοντα μου να την δω εχλιασε το αρβυλο σε μια πετρα και εμπηκε σε μια τρυπα μεχρι την μεση του γονατου.Εμπηξα μια παουρκα που τον πονο και ελαωσα την κυρια που εσηκωστηκε οπως το ελικοπτερο καθετη απογειωση.ετσι οπως επονουσα εσυρα της μια που θα επηε στον γαμο του καραγκιοζη.τζεινο ηταν[/quo

:lol: :lol: :lol:....ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ...ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΡΙΟ!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εν τούτα τα καλά του κυνηγίου παθαίνεις πράματα και καταστάσεις που θα θυμάσε για όλη σου τη ζωή.....να τελειώσει το κυνήγι και να κανονίσουμε καμιά συνάντηση?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7.00 ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΒΡΟΧΗΣ.

ΣΤΙΣ 8.30 ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ....ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΜΕΤΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ(30) ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ :D

ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟ ΧΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 2.00 ΣΤΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΠΑΛΙ!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Μια χαρα φιλε ...εγω παρολιγο να ερτω με τον παπαγαλο σημερα παλε...το πρωινο ακαπνος μεχρι και το μεσημερι μεχρι που αποφασισα να αλλαξω τοπο εστω και αν δεν μου αρεσει αυτη η τακτικη.τα πουλια υπερβολικα λιγα και πολυ νευρικα ουτε που κοντεψαν.πηγα για απογευματινο αλλου και μου δοθηκαν 2 ευκαιριες, πηρα την μια και την αλλη βιαστηκα μην την χασω πισω που τα δεντρα και την καλλικωσα κανονικοτατα.το ωραιο ειναι οτι πηρα την μια στην καμερα αλλα εχω προβλημα στην επεξεργασια του βιντεο αφου δεν εχω ακομα κανενα προγραμμα.καποτε θα τα βαλω :)Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”