ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:ευχαριστω μαριε μου νασε καλα!!
δοστους 1 χαρτη περκη ευρουν την στρατα :lol: βαλε και λιους λαους μες την βαλιτσα!
Ρε φίλε η βαλίτσα εν να γεμάτη πράματα για τ ψάρεμα, μόνον για τούτα μου έδωκεν άδεια η σύζυγος. :lol:

Τωρά κάθουνται δαμέ γυρό μου τζιαί μουρμουρούν "άτε τέλειωνε να προλάβουμε τα μαγαζιά...", είμα τελειωμένος... :?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:
δοστους 1 χαρτη περκη ευρουν την στρατα :lol: βαλε και λιους λαους μες την βαλιτσα!
Ρε φίλε η βαλίτσα εν να γεμάτη πράματα για τ ψάρεμα, μόνον για τούτα μου έδωκεν άδεια η σύζυγος. :lol:

Τωρά κάθουνται δαμέ γυρό μου τζιαί μουρμουρούν "άτε τέλειωνε να προλάβουμε τα μαγαζιά...", είμα τελειωμένος... :?
Ηθελες να μου το παιξεις ηρωας που τα 15 σου και να παντρευτεις...ετα τζιαμε ουλα τωρα:):):)οι σαν εμας που να φκουμε που συνταξη και να πρεπει να παμε στην αποφοιτηση του γιου μας :):):) φερρ λιες εγγλεζουεςμεςτην βαλιτσα φιλε...και παντα μιλω για φασσες :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Λιγοστά τα πουλιά αυτή την εξώρμηση. Με ενα καλό πόστο και αρκετή υπομονη η επιτυχία ειναι δεδομένη ( 13 πουλιά ). Με την ανοδο της θερμοκρασίας το D20 παρούτι ηταν εξαιρετικό. Φυσίγγια οπως η Victory skeet κιτρινη 32γρ, Lambro tordo 30gr kai Lambro felds right 32gr ηταν η μερα τους.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

MARIOSE έγραψε:

άτε και επελλάναν τα λαυράκια στην Λάρνακα
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σέρκη μου θα έρτω Κυριακή μεσημέρι τζιαί που Δευτέρας θα τους κατεβώ ;)
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ???? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ... ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8...ΕΠΕΞΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΕΓΩ ΤΖΕ ΜΙΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΖΕ ΣΗΜΕΡΑ 2 ΕΓΩ 2 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ...ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΦΑΝΤΑ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΠΙΟ ΛΙΓΑ...ΠΙΣΤΕΥΑ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ...ΝΜΖ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΟΡΜΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

skimis έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ???? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ... ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8...ΕΠΕΞΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΕΓΩ ΤΖΕ ΜΙΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΖΕ ΣΗΜΕΡΑ 2 ΕΓΩ 2 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ...ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΦΑΝΤΑ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΠΙΟ ΛΙΓΑ...ΠΙΣΤΕΥΑ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ...ΝΜΖ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΟΡΜΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...
Για να βάλει πουλιά συνήθως χρειάζεται πολλή κακοκαιρία κυρίως στη Τουρκία, με τον καιρό να είναι καλός είναι λιγοστά τα πουλιά που μπαίνουν.
Άβαταρ μέλους
pamposs
Full Member

Δημοσίευση από pamposs »

Σημερα μια ωρα 6 τζικλες...5 με βικτορη σκεετ 9νο. τζαι μια με ολυμπια μινιμαξ σπορτινγ 7.5 νο. Αν ειχα παραπανω ωρα ηταν να κρατω αλλο καμποσες.
Girls:Lets go shopping!!!
Me: Lets go Hunting!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εξόρμηση σημερινή χωρίς ευτράπελα με εξαίρεση το ότι εμμαθκιάστηκα μόνος μου :lol: Εκατάφερα να πιάσω 6 (5+1 μαυρόπουλο) και 2 χαμένες. Βασικά έπαιξα τις πρώτες 6 και είβρα τες τζιαι τες 6 τζιαι λαλώ ευτυχώς δεν εχάσαμε καμμιά σήμερα, τες επόμενες 2 έχασα τες. :( Η μια έππεσε μέσα σε σπερμένα με ένα μέτρο ύψος και μέχρι να πάω τζιαμέ που έππεσε έχασα το σημάδι μου επειδή έπρεπε να πάω που γυρώ, η δεύτερη χαμένη εφύγαν λίγα φτερά και επήε μέσα στην απαγορευμένη να ππέσει, λόγω της απόστασης και του γονάτου μου που με ενοχλεί ακόμα δεν είχα καμμιά διάθεση να πάω να κοιτάξω καθώς υπολόγισα ότι θα ήταν και ζωντανή. Οι μηχανούες εννοείται πάλε χορωδία και το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι πλείστοι ούτε καν συγκινούνται να την χαμηλώσουν ή να την σβήσουν άμαν της κοντέψεις. Απλώς αφήνουν την τζιαμέ να τραγουδά. Τα ζευγαράκια περδικιών συνεπείς στο ραντεβού τους, πριν να παίξω τον μαυρόπουλο επετάκτηκε που μέσα στα πόδια μου ένα, λέω του ανθρώπου που ήταν κοντά μου "Αν ήταν το ενδημικό δεν επετάσσουνταν έτσι". Πάντως σχεδόν όλα τα περδίκια που είδα σήμερα ήταν ζευγαρωμένα, ωραίο θέαμα. Τα σημερινά πουλιά τα πέτυχα με, την πρώτη με Lambro Direct 32gr #9 1/2, το μαυρόπουλο με Victory Super Tordo 32gr #9, 2 τζίκλες με Victory Skeet 32gr #9, και από μια τζίκλα με Victory Rocket 29gr #9 και Victory Concorde 31gr #9.

Aυτά από μένα για σήμερα:

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 804074.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... bb5730.jpg
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αρεσκει μου τουτη η σταθεροτητα σου ρε Σπυρο μου με τα φυσιγγια :)...σημερα στον τοπο που ημουν φιλε ο αλλος εκαμνε πανια με τον σκυλο του κανονικα...εβλεπα τον κυριο που το χιλιομετρο...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”