ΡΕ ΑΘΩ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΩΡΑΙΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟAthos 1978 έγραψε:Πολύ ωραίο πρωινό κυνήγι το ευχαριστήθηκα , με έβαλαν και στο καλύτερο πόστο

ΩΡΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΦΚΑΛΕΣ ΠΑΛΕ ΤΟΝ ΜΕΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ

ΡΕ ΑΘΩ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΩΡΑΙΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟAthos 1978 έγραψε:Πολύ ωραίο πρωινό κυνήγι το ευχαριστήθηκα , με έβαλαν και στο καλύτερο πόστο
Στέφανε, υπάρχει και άρθρο στο πρόσφατο τεύχος του Hunt and Shoot για τη συγκεκριμένη, και σύμφωνα με το οποίο είναι με CSB1P.Breda Pegaso έγραψε:
Σπυρο η Victory Super Skeet ειναι νεο φρουτο? Εκοψαμε πισω με την ιδιογομωση? Ξερεις τι μπαρουτι εχει μεσα?
Μπράβο είσαι της σιηπεθκιάς φίλεdimitris savva έγραψε:
εν να σου βαλω βιντεο να σας φυγει η εννοια... εν ειναι φωτομονταζΓιατρός έγραψε:Μπράβο είσαι της σιηπεθκιάς φίλεdimitris savva έγραψε:
Σάννα εν πολλά νύχτα όμως η φώτο. Πολλά σκοτεινή;
Φιλικά
εν να σου βαλω βιντεο να σας φυγει η εννοια... εν ειναι φωτομονταζdimitris savva έγραψε:Γιατρός έγραψε:Μπράβο είσαι της σιηπεθκιάς φίλεdimitris savva έγραψε:
Σάννα εν πολλά νύχτα όμως η φώτο. Πολλά σκοτεινή;
Φιλικά
ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟgiorgos80 έγραψε:σημερα αλλαξαμε ποστο με τον αδερφο μου για να παιξω λια πουλια, τελικος απολογισμος 8 πουλια -μια χαμενη για μενα.24 +8 χαμενες ο αδερφος μου.επερνουσαν ουλλες που το ποστο που εστεκουμουν προχτες![]()
αμαν εν θελει εν μπορεις να καμεις τιποτε
![]()
χρονια σου πολλα.ANTROS BREDA έγραψε:εγω τελικα εχτες εχασα την εξορμηση λογο δουλειαςαλλα η νυχτα ηταν γεματη κυνηγη λογο τον γενεθλιον μου το τραπεζι περιλαμβανε λαγο στιφαδο,τσικλες με το λαδι το καλο, μανιταρια και φυσηκα ζιβανια!!