Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΛΕΞ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!

ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩ 5 ΠΟΥΛΙΑ....ΑΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!

ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.....ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ :o ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΠΥΤΥΧΙΑ 100%....3 ΦΥΣΙΓΓΙΑ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12.30 ΛΟΓΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΛΕΜΕΣΟ :twisted:

ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 1-2 ΠΟΥΛΙΑ :roll:

ΑΣ ΕΙΝΑΙ....ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΒΑΝ :roll:

ΒΑΛΤΕ 720p

Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο παίδες!

Τουλάχιστον βλέπουμε καμιά φωτό και κανένα βιντεάκι.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΒΑΝ :roll:

ΒΑΛΤΕ 720p

Εισαι τυχερος που δεν εκρυαναν τα σκαγια σου! :shock:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ολα τα λεφτα η φαση οταν εισαι κεντρο πανω της και βλεπεις το "ξηκαπνισμα" στον αερα...οτι πιο ωραιο για μενα εχει να προσφερει τουτο το κυνηγι αναμεσα σε αλλα...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Breda Pegaso έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΒΑΝ :roll:

ΒΑΛΤΕ 720p

Εισαι τυχερος που δεν εκρυαναν τα σκαγια σου! :shock:

:lol: :lol: :lol: ;) .....Α ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΟΥ ΕΚΑΣΜΕΣ ΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ :D
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Μπραβο λεβεντες για τις επιτυχιες σας. Εχτες επροδωσα το αθλημα για τες τζικλες...πρωτη (και μοναδικη φορα) φετος. Αξιζε τον κοπο αλλα ως εκει :| :P
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Panmoy έγραψε:Μπραβο λεβεντες για τις επιτυχιες σας. Εχτες επροδωσα το αθλημα για τες τζικλες...πρωτη (και μοναδικη φορα) φετος. Αξιζε τον κοπο αλλα ως εκει :| [emoji14]
Με προδωτες δεν συναναστρεφομαστε!!! Ο ανηψιος σου εβαλε τον υπαλληλο και εκαθαριζε του τις σημερα που επηα να τον δω :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε:Μπραβο λεβεντες για τις επιτυχιες σας. Εχτες επροδωσα το αθλημα για τες τζικλες...πρωτη (και μοναδικη φορα) φετος. Αξιζε τον κοπο αλλα ως εκει :| [emoji14]
Με προδωτες δεν συναναστρεφομαστε!!! Ο ανηψιος σου εβαλε τον υπαλληλο και εκαθαριζε του τις σημερα που επηα να τον δω :)
Που τον πελλον ουλλα να τα περιμενεις.Πάντως επιστευκα οτι θα σε επειθεν να ερτεις παρεα μαζι μας...εκαμε μου πλυσην εγκεφαλου :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Panmoy έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Που τον πελλον ουλλα να τα περιμενεις.Πάντως επιστευκα οτι θα σε επειθεν να ερτεις παρεα μαζι μας...εκαμε μου πλυσην εγκεφαλου :D
Ειπα του να με ξεχασει για τζιηκλα εχτος αν του πω εγω:)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”