ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Πρεπει να εκοβαν τα φυσιγγια σου φιλε Αθω!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Breda Pegaso έγραψε:Πρεπει να εκοβαν τα φυσιγγια σου φιλε Αθω!
Giati i dikes sou en e kofkan ?
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Απο οτι εφανηκεν εκοφκαν ουλλου του κοσμου σημερα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΑΙΔΕΣ ΒΓΗΚΕΝ Ο ΜΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΘΩ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ :P

ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ.....ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ Η ΩΡΑ 7.30 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ Η ΩΡΑ 9.30 ΕΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΤΣΙΚΛΕΣ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΤΣΙΚΛΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 30-35+ ΠΟΥΛΙΑ :shock:

ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ 20-25Μ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Η ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ....Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ 2-2..3-3

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.30 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 12.30 ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΛΟΓΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ 10+

ΠΕΥΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΟΞΙΜΑΔΚΙΑ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΝΚΙΑ :D...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΜΝΑ ΕΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ :)

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΑΡΗΚΑ ΤΕΣ :P

ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΟΦΚΟΥΝ.....ΕΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΦΚΟΥΝ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Breda Pegaso έγραψε:Απο οτι εφανηκεν εκοφκαν ουλλου του κοσμου σημερα!

ρε Στέφανε βουρκατορας να σου πετύχει έπεφτε ζωντανή, πας την κκελλε του τζε λαλη μου να την ξανά παίξω αμπα τζε περπατήσει 2 μέτρα

Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

E πηεννε ελα εκουραστηκεν μαλλον!

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΧΤΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ....ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ. ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ. ΞΗΜΕΡΩΣΕ...ΠΟΦΥΣΙΜΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ(5).

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ....ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ...

EMEIΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΟΣΤΑ....ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΨΗΛΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝΑΚΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΚΑΡΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ 8Α ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΤ ΧΑΛΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ...ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ...''ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ε ΤΖΙΑΜΕ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑ8ΟΣ''. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.

Η ΜΗΧΑΝΟΥΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΕΧΤΕΣ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 8ΕΑΤΕΣ. ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΡΠΩΣΗ 15 ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΓΩ ΚΑΙ 19 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.

Η ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 25ΑΡΙΑ.

ΦΥΣΙΓΓΙΑ: EXTRA SARKA KAI EXTRA TORTORELLA 10N.( THN TORDORELLA ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ NA TO ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΟΝΙΑΣ). ΠΟΦΥΣΙΜΑ iLLYONA CRUISE KAI VICTORY SUPER TORDO. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ VICTORY CHALLENGER(GKRIZA) ΚΑΙ SKEET KITRINI. ΟΛΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 10 ΚΑΙ 9.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εγώ σήμερα σκέφτομαι να πιάσω τηλέφωνω τον προϊστάμενο της υπηρεσίας θήρας να τον ενημερώσω υπεύθυνα και επώνυμα ότι θα πιάσω και εγώ μηηχανούα γιατί άρχισ ανα νιώθω μεγάλος μ..... το πρωί εν μας αφήσαν πουλι να κοντέψει ή να κάνει πορεία το δέ απόγευμα είχε το θράσσος να έρθει μπροστά μου 25 μέτρα απο το πόστο μου να σταθεί στην πορεία τον πουλιών και να βάλει και την μηχανούα να παίζει μέχρι και που νύχτωσε. Έκοψε μου τουλάχιστο 10 πουλια΄και άλλα καμιά 20 αραιά ελάωσε τα. Έπιασα και την θήρα αλλά είχαν για την επαρχία Πάφου ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν μακριά. Μάλιστα έλαλεν τους παρέες του να μαζέψουν τσαι τις τσίκλες να τες φκάλουν φωτογραφία να τις στείλουν σε συγκεκριμένο άτομο να το πικάρουν. Πραγματική αηδία το κυνήγι μας . Σόλωνα μου ήρθε και μια σιδερένια πάνω μου χτές και μου χάρισε μια πολύ ωραία βασιλική βολή με ένα Labro fell right την οποία ευχαριστήθηκα. Χθές απο θέμα φυσιγγίων πολύ πρόβλημα ο θείος μου χτύπησε 20 πουλιά τα οποία βρήκε τα 11 και εγώ 15 και βρήκα τα 5 τα πουλιά έπεφταν ζωντανά και εμείς είμασταν με πονοκέφαλο. Ένας φίλος μου είπε ότι S4 χθές ήταν φωτιά. Κια μία φώτο απο ένα ωράιο μπουκέτο 2 φίλων
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Φιλε Αριστε, μας ετυχε πολλες φορες, να γυριζουμε σαββατο πρωι για να βρουμε περασματα για τζικλες, να τρωμε 40-50 πετρελαιο....να βρουμε τελικα τζικλες, να πηγαινουμε πρωι για τα ποστα...και να ερχονται καποιοι εξυπνοι λιγο πριν ξημερωσει...να κουρτιζουν κατι μηχανατσες στυλ συναυλιας....και να περνουν τα περισσοτερα πουλια απο εκει αντι απο εμας. Σκεψου ποσο μ...κες νιωσαμε. Τι ωραια τι καλα.....αφου σε αναγκαζουν να παρανομησεις.

Nα το νομιμοποιησουν πλεον και φτανει...τουλαχιστον να παιζουμε ολοι. ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ 8Α ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΤΥΚΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΖΙΚΛΑ.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Καλημερα εχτες εμεις πρεπει να εφορτοσαμε τους γυρο που μας πολλα πουλια δεν μου εξαναετυχε να παιζο πουλλι και να το περνει ο αερας :lol: πολλα πουλια παντος ο κοσμος οπως τους λιμπουρους! τσικλα θεαθικε να χορευκει ζεμπεκικο πανω απο μιχανουα.........
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”