Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
KATOS MK 10
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από KATOS MK 10 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Ωραιος Σολο...εν η καμερα που μου ειπες την αλλη φορα?αποσταση περιπου που την επαιξες?
ΜΑΡΙΕ SJ4000 SPORT HD

ΑΛΕΞ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35Μ+-...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 50-60ΑΡΙΑ :D
Φιλέ έχο την ίδια κάμερα.την εχεις 720ρ η 1080 ρ?.εγώ στα 1080 ρ .μετά τα 25 μετρα περιπου δεν!
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εψες ειπα οτι αν βρεχει την ωρα που θα σηκωστω θα γυρισω πλευρο και σικκιμε...0430 παιζει το ξυπνητηρι ανοιω τα μαθκια μου ακουω και τα νερα πας τον τσιγκο του γειτονα εγυρισα πλευρο απευθειας:)...πρωι ξυπνω βλεπω ενα ηλιουι τζιηπανω τζιει οπας λεω πομπα...η ωρα 0845 ημουν στην περιοχη μου...σηκωσα παρα πολλα πουλια στο δρομο για το ποστο που ηταν κουρωμενα αλλα δεν εδωσαν χερι αφου εβαλαν τα δεντρα μπροστα...τελικος απολογισμος 4 πιασμενες και μονο 2 στο χερι αφου η 3η επεσε μεσα στο "βατο του θκιαολου" (αμαν ειδα που επεσε επιασε με ο θκιαολος γιατι ηξερα οτι ηταν χαμενη) και η 4η μες τον ποταμο που κατεβηκε και εξαφανιστηκε.Σημερα ηταν μια πουτζεινες τις μερες που μετανιωνω που δεν εχω καμερα μαζι μου.Οι biturbo εσπαζαν κοκκαλαΕικόνα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:Εψες ειπα οτι αν βρεχει την ωρα που θα σηκωστω θα γυρισω πλευρο και σικκιμε...0430 παιζει το ξυπνητηρι ανοιω τα μαθκια μου ακουω και τα νερα πας τον τσιγκο του γειτονα εγυρισα πλευρο απευθειας:)...πρωι ξυπνω βλεπω ενα ηλιουι τζιηπανω τζιει οπας λεω πομπα...η ωρα 0845 ημουν στην περιοχη μου...σηκωσα παρα πολλα πουλια στο δρομο για το ποστο που ηταν κουρωμενα αλλα δεν εδωσαν χερι αφου εβαλαν τα δεντρα μπροστα...τελικος απολογισμος 4 πιασμενες και μονο 2 στο χερι αφου η 3η επεσε μεσα στο "βατο του θκιαολου" (αμαν ειδα που επεσε επιασε με ο θκιαολος γιατι ηξερα οτι ηταν χαμενη) και η 4η μες τον ποταμο που κατεβηκε και εξαφανιστηκε.Σημερα ηταν μια πουτζεινες τις μερες που μετανιωνω που δεν εχω καμερα μαζι μου.Οι biturbo εσπαζαν κοκκαλαΕικόνα

Eπιτέλους :D :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Εψες ειπα οτι αν βρεχει την ωρα που θα σηκωστω θα γυρισω πλευρο και σικκιμε...0430 παιζει το ξυπνητηρι ανοιω τα μαθκια μου ακουω και τα νερα πας τον τσιγκο του γειτονα εγυρισα πλευρο απευθειας:)...πρωι ξυπνω βλεπω ενα ηλιουι τζιηπανω τζιει οπας λεω πομπα...η ωρα 0845 ημουν στην περιοχη μου...σηκωσα παρα πολλα πουλια στο δρομο για το ποστο που ηταν κουρωμενα αλλα δεν εδωσαν χερι αφου εβαλαν τα δεντρα μπροστα...τελικος απολογισμος 4 πιασμενες και μονο 2 στο χερι αφου η 3η επεσε μεσα στο "βατο του θκιαολου" (αμαν ειδα που επεσε επιασε με ο θκιαολος γιατι ηξερα οτι ηταν χαμενη) και η 4η μες τον ποταμο που κατεβηκε και εξαφανιστηκε.Σημερα ηταν μια πουτζεινες τις μερες που μετανιωνω που δεν εχω καμερα μαζι μου.Οι biturbo εσπαζαν κοκκαλαΕικόνα

Eπιτέλους :D :D
Ηντα επιτελους ρε σκαλιωτικο?:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε: Ηντα επιτελους ρε σκαλιωτικο?:)
Εννοώ αρκετές φορές είσαι απογοητευμένος είτε δεν τα καταφέρνεις να πάεις :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΕΞ...ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΕΓΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 4 ΠΟΥΛΙΑ....ΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ:?

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΧΑΜΕΝΗ :?

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΜΑΚΙ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε: Ηντα επιτελους ρε σκαλιωτικο?:)
Εννοώ αρκετές φορές είσαι απογοητευμένος είτε δεν τα καταφέρνεις να πάεις :D
Ειπες μας την τωρα αλλα τελοσπαντων ρε μιτση:):)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άλεξ ξέρω το ότι πιάνουν τα χέρια σου, η καρεκλού εν όλα τα λεφτά! ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

KATOS MK 10 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Ωραιος Σολο...εν η καμερα που μου ειπες την αλλη φορα?αποσταση περιπου που την επαιξες?
ΜΑΡΙΕ SJ4000 SPORT HD

ΑΛΕΞ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35Μ+-...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 50-60ΑΡΙΑ :D
Φιλέ έχο την ίδια κάμερα.την εχεις 720ρ η 1080 ρ?.εγώ στα 1080 ρ .μετά τα 25 μετρα περιπου δεν!

ΣΤΑ 1080...ΑΠΛΑ ΒΑΖΩ 1.5-2 ΖΟΟΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Nikos έγραψε:Καλημέρα παίδες!!!

Σόλωνα ωραία τα πλάνα σου! Κανει δουλειά τελικα η κάμερα σου! :)

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΝΙΚΟ ΧΑΘΗΚΕΣ :roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”