Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Pathfinder
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Άτε έτσι σιγά σιγά να ξαναζωντανέψει το θέμα...μια χαρά Σόλο...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Καλημέρα λεβέντες.
Δώστε το γυρό σας την Κυριακή, όλο και κάτι θα βρεθεί...
Δώστε το γυρό σας την Κυριακή, όλο και κάτι θα βρεθεί...

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Εγώ πάντος την Τετάρτη πήγα σε ένα υποψήφιο τσίταστρο αλλά αντί τσήκλες εμπήκαν 6 φάσσες οι οποίες ναι μεν δεν μου έδωσαν βολή αλλά έσπασαν την μονοτονία του τίποτα!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΑΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΕ 6ΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥadmin έγραψε:Εγώ πάντος την Τετάρτη πήγα σε ένα υποψήφιο τσίταστρο αλλά αντί τσήκλες εμπήκαν 6 φάσσες οι οποίες ναι μεν δεν μου έδωσαν βολή αλλά έσπασαν την μονοτονία του τίποτα!!!

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

- Pathfinder
Ειμαι ο πρωτος που επεστρεψε που την εξορμηση παω στοιχημα:) αλλα επρεπε να ερτω δουλεια Λεμεσο μεχρι τις 8.δεν αξιζε θα μου πειτε αλλα δεν μπορουσα να μεν παω εστω και για μια ωρουα...χανω πολλες εξορμησεις και μου γυριζει αφανταστα...εστω ομως και για εκεινη την ωρα εχαρηκα το...ειδα τες να κινουνται λιο και τους εδωσα ραντεβου την τεταρτη:(
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ...
ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΧΑΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ
ΤΟ 1 ΠΟΥΛΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΟΧΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ ΣΤΑ 30Μ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ..ΕΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΑ....ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΒΡΗΣΚΑ ΦΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΕΝΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
Υ.Γ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΟΙ ΤΣΙΚΛΕΣ
....ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΠΕΕΕΕΕ
ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΧΑΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ

ΤΟ 1 ΠΟΥΛΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΟΧΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ ΣΤΑ 30Μ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ..ΕΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΑ....ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΒΡΗΣΚΑ ΦΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΕΝΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Υ.Γ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΟΙ ΤΣΙΚΛΕΣ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Anthimos
- Moderator
Φασσοπουλοι καλημερα και καλη χρονια
Σημερα στα ημιορινα και πεδινα επαρχεια Λευκωσιας ειδα χιλιαδες φασσες . Παρα πολυ περισσοτερες απο οτι συνηθως
Ισως τα εντονα καιρικα φαινομενα στις ορεινες περιοχες της Τουρκίας που ειναι κοντα στα παραλια μας να εχουν προκαλεσει τοπικη μεταναστευση.
Σημερα στα ημιορινα και πεδινα επαρχεια Λευκωσιας ειδα χιλιαδες φασσες . Παρα πολυ περισσοτερες απο οτι συνηθως
Ισως τα εντονα καιρικα φαινομενα στις ορεινες περιοχες της Τουρκίας που ειναι κοντα στα παραλια μας να εχουν προκαλεσει τοπικη μεταναστευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
καλημερα σας..και εγω ειδα διαφορες φωτο στο facebook με 1-2 πουλια ο καθενας...τζικλαριες μιλω παντα..
αρα σημαινει αρχισαν να κινουνται..
αρα σημαινει αρχισαν να κινουνται..
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΙΜΕ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ'ΑΥΤΙ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΩ ΦΕΤΟΣ....ΓΕΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗAnthimos έγραψε:Φασσοπουλοι καλημερα και καλη χρονια

ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΡΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ...ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΚΛΕΣ....ΠΑΦΟ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ....ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ 15-20-25 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΕΑΝ ΕΚΑΘΟΥΜΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΚΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 20 ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.....ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ Σ' ΕΧΩ ΣΑΤΑΝΑ