TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από Sergios »

2 όπλα 22 τζικλούες σήμερα προσωπικά 13 και 3 χαμένες ως το μεσημέρι.....όλη μέρα βρεμένος που τα νερά εγινικα σανίδι....εν άφησα ρούχο γερό οι περισσότερες διάλεξαν να πέσουν σε βάτους....το καλό μου έπιασα μπότες ORIZO και δεν εμουσιέψαμε πάλε να κουλιάζουμε σε βρεγμένες κλάτσες.....αύριο φωτο....προς το παρόν Radial-x κρεμούα 2 πανατολ για πρόληψη και σεντόνια....καληνύκτα μας....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σέργιε τις ίδιες μπότες έχω και εγώ. Είναι μια χαρά. Λίγο σκληρή η σόλα αλλά είναι ΟΚ.

Για τα ρούχα ρε φίλε, τα ίδια και εγώ. Σκέφτομαι να φέρω καμιά κάσια πράματα από Αμερική (οι προσφορές του Cabelas εν παίζουνται) αλλά θα μας την κόψουν στην εκτελώνιση...Θέλει ψάξιμο η κουβέντα.
rafael48cy
Full Member

Δημοσίευση από rafael48cy »

Τις έχω και εγώ τις orizo , κυνηγώ τες για τέταρτη χρονιά φέτος και εβάλαν νερά.
Beretta22
Full Member

Δημοσίευση από Beretta22 »

Γεια σας.. Ξέρει κάποιος αν αύριο ημέρα τετάρτη έχει κανονικά κυνήγι???
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Beretta22 έγραψε:Γεια σας.. Ξέρει κάποιος αν αύριο ημέρα τετάρτη έχει κανονικά κυνήγι???
Nαι επιτρέπεται κανονικά, απαγορεύεται την 1η του Γενάρη.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... dbdeb3.jpg
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

Sergios έγραψε:2 όπλα 22 τζικλούες σήμερα προσωπικά 13 και 3 χαμένες ως το μεσημέρι.....όλη μέρα βρεμένος που τα νερά εγινικα σανίδι....εν άφησα ρούχο γερό οι περισσότερες διάλεξαν να πέσουν σε βάτους....το καλό μου έπιασα μπότες ORIZO και δεν εμουσιέψαμε πάλε να κουλιάζουμε σε βρεγμένες κλάτσες.....αύριο φωτο....προς το παρόν Radial-x κρεμούα 2 πανατολ για πρόληψη και σεντόνια....καληνύκτα μας....
Φιλε μου πιο μοντελλο orizo αν επιτρεπετε..ετριπισα τες δικες μου σπο την καλοπεραση κε ψαχνω για νεες :)
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Για δευτερη φορα φετος τον δεκεμβριο, σημερα αε μια φαση στο βουνο μια ομαδα 5 χελιδονια πηγαινοερχοταν απο πανω μου για ενα πενταλεπτο. Πολυ παραξενα φαινομενα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

kypros έγραψε:Για δευτερη φορα φετος τον δεκεμβριο, σημερα αε μια φαση στο βουνο μια ομαδα 5 χελιδονια πηγαινοερχοταν απο πανω μου για ενα πενταλεπτο. Πολυ παραξενα φαινομενα
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΙΔΑ ΤΖΙΕ ΕΓΩ 2, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΚΥΠΡΟ
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

στη κυπρο υπαχει ενα ειδοσ χελιδονιου που σπανιωσ αποδημα βρισκετε στη περιοχη δασουσ παφου και γυρο περιοχεσ .
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Ποιό από αυτά τα είδη είδατε;

Πετροχελίδονο-Σκεπαρνάς
Εικόνα

Πετροχελίδονο-Σταχτάρα
Εικόνα

Ερυθροπύγιο χελιδόνι
Εικόνα

Κοινό χελιδόνι
Εικόνα

Για το 1ο, το πετροχελίδονο που είναι και το πιο μεγάλο, υπάρχουν αναφορές που λένε ότι υπάρχουν πληθυσμοί οι οποίοι μένουν μόνιμα στα νότια της Ελλάδας και ο μεγαλύτερος πληθυσμός τους ζει στα νοτια της Τουρκίας. Άρα δεν είναι καθόλου παράξενο να μένουν πληθυσμοί μόνιμα και στην Κύπρο.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”