DUKDUK έγραψε:virtualgreek έγραψε:
Aγαπητέ Κύριε Μάκρη,
Είμαι τακτικός αναγνώστης των γραφόμενων σας και με λυπεί ιδιαίτερα η επιθετικότητα και το πόσο απόλυτος είστε.
Μιας και το θέμα αφορούσε το Browning Citori θεώρησα σωστό να χρησιμοποιήσω τη σωστή ορολογία, που είναι το “ Back Bore”.
Πιστέψτε γνωρίζω τη είναι το Back Bore και το Vector Pro και γνωρίζω περισσότερο από ότι νομίζετε τα Browning / Miroku.
Για ακόμα μια φορά σας πληροφορώ ότι όλα τα Browning / Miroku συμπεριλαμβανομένου και το Citori από τα μέσα του 2010 και μετά κατασκευάζονται Invector Plus + Backbored + VectorPro.
Καλέ μου φίλε, απολογούμε ταπεινά εάν σε έκανα να νοιώσεις ότι σου έκανα επίθεση. Σε καμία περίπτωση δεν είχα ούτε έχω έτσι σκοπό.
Δέν είμαι απόλυτος. Προσπαθώ να ακολουθώ τον κανόνα και να αναφέρνω και τις εξαιρέσεις. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Όσο αφορά το Vector Pro μπορεί να σε παραπληροφόρησαν, μπορεί να σου τα είπαν με τέτοιο τρόπο επειδή θέλουν να πουλήσουν, μπορεί..μπορεί χίλια μπορεί. Δεν θα έλεγα κάτι εάν δεν είμουν 100% σίγουρος. Και εάν δεν είμουν σίγουρος είτε δεν θα το έλεγα καθόλου, είτε θα το ανάφερνα με επιφυλακτηκότητα, αναφέρνοντας ότι πιθανόν να υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα. Δεν είμαι παντογνώστης.
Προσωπικά έχω ένα Browning με κάννες Vector Pro στο gun-safe μου, μέσα στο κουτί του, μέσα στα ναύλον του, ολοκαίνουργιο και άπαικτο από τον Νοέμβριο του 2009. Βγαίνει έξω κάθε 2 μήνες περίπου για συντήρηση.
Όποταν νασου και η εξαίρεση.
Και πάλι απολογούμε δημόσια εάν σου είμουν επιθετικός.
Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής