ΠΡΟΣ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ TO ΒΙΤΕΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΚΥΝΗΓΟΥΣ" ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.... ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ... ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ
Pathfinder έγραψε:Άντρο θέλεις να σου δείξω π.μ που μου έστειλαν 2 παρεουθκια την άλλη φορά με τους 4 λαούς?άστο αν θα πούμε κάτι δεν είναι για να αλλάξουμε την νοοτροπία του Ταλιμπάν γιατί εν αλλάζει αλλά για να δουν και κάποιοι μιτσιοι που τώρα ξεκινούν ότι υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι/κυνηγοί και εννε ούλλοι το ιδιο...ενιγουεις
ξερεις την κουβεντα που λαλει (απον ειδε μιαλιττερι του νωμιζει ι δικη του εν κανταρη?)
Για τους Άγγλους μας αναγνώστες
Whoever didnt see mine he thinks his is a kantar
Το θήραμα το σεβόμαστε και του ωφείλουμε ένα αξιοπρεπεί θάνατο όταν το κυνηγάμε. Ο Παππούς μου ο αγράμματος πολλά χρόνια πρίν , ο άνθρωπος του χωρκού, έμαθε με να παίζω το θήραμα κοντά και όχι μακριά για να μην το πληγώνων αλλά για να το σκοτώνω και να μην το βασανίζω. Τότε είχαμε και θήραμα και ο κόσμος ήταν χορτασμένος απο θήραμα παρά την φτώχεια του . Αυτό που δείχνει στο βίντεο είναι καθαρά έλειψη κυνηγετικής παιδείας και σεβασμού πρός το θήραμα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι στερημένοι κυνηγετικά και αυτό φαίνεται απο τον τρόπο που βρίζουν το θήραμα το οποία θεωρούν ως εχθρό τους και μέγα κατόρθωμα που κατάφεραν να τραυματίσουν και να πιάσουν ένα 'κουνέλι' Δίνουν τροφή σε όλους τους αντικυνηγούς να μας κατηγορούν και μας ντροπιάζουν ως κυνηγούς και να χρησιμοποιούν κάτι τέτοια βίντεο για να πετυχαίνουν κυνηγετικές απαγορεύσεις. όσοι δέν το αντιλαμβάνονται αυτό τότε δυστηχώς εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία με τους πρωταγωνιστές. Μέσα στο facebook θα διαπιστώσετε πόσοι τέτοι υπάρχουν.
Μου ειπαν προ ολιγου οτι η γνωστη τηλεπερσονα Χριστιανα Αριστοτελους θα πάει με το Βιντεο στην αστυνομία
Ξεκινησε ασχημος πόλεμος κατα τον κυνηγων . εν καλο να φερουμεν τον νου μας
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!