ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ
- Phinix
Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ
καλημέρα σε όλους
θέλω να αναφερθώ στα posts που ανεβάζονται στο group του hunt&shoot στο facebook
ο άλλος έβαλε video να παίζει τζικλες και μονο ο σωτήρης ευρέθηκε να του την πει για τα μεγάφωνα που παίζουν και να μας καμνει και τον παςςς αδρωπο!!!
ένας άλλος έβαλε ότι πουλα μηχανουι για τζικλες και ουτε πως συμβαινει κατι!!!!
και ύστερα συζητούμε στο forum για το πως θα διορθώσουμε την κατάσταση
πάντως, είναι μεγάλη αναισθησία όλων
κανένα ίχνος άγχους ότι είναι παράνομο
κανένα ίχνος άγχους ότι μπορεί να τους πιάσουν......αλλα ποιος θα τους πιασει???!!!!!!
θέλω να αναφερθώ στα posts που ανεβάζονται στο group του hunt&shoot στο facebook
ο άλλος έβαλε video να παίζει τζικλες και μονο ο σωτήρης ευρέθηκε να του την πει για τα μεγάφωνα που παίζουν και να μας καμνει και τον παςςς αδρωπο!!!
ένας άλλος έβαλε ότι πουλα μηχανουι για τζικλες και ουτε πως συμβαινει κατι!!!!
και ύστερα συζητούμε στο forum για το πως θα διορθώσουμε την κατάσταση
πάντως, είναι μεγάλη αναισθησία όλων
κανένα ίχνος άγχους ότι είναι παράνομο
κανένα ίχνος άγχους ότι μπορεί να τους πιάσουν......αλλα ποιος θα τους πιασει???!!!!!!
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- ANTROS BREDA
κοπελια μου καταλαβετε το οσπου εν γλιορα ειμαστε μια ζουκλα ο καθενας καμνει οτι θελει με οποιον τροπο θελει! ειμαστε για τα παναιρκα ηληκρινα εβαρεθικα να ασχολουμε με τες βλακιες του καθενος να τον βλεπω να ειναι εξω που απαγορευμενη και ο σκυλλος του μεσα λαλω του φιλε μου εν απαγορευμενη πουκατο και να λαμβανο τη απαντηση
-εμενα τι μου το λαλεις πετου του σκυλλου χαχχαχα
και απαντο του!
-αν το πω του σκυλλου νωμιζο εννα φκει εξω διοτι εν πιο λιο χτινο που σενα!!
πραγματικα μιαν μερα εννα φορτοσο τοσο πολλα που εννα πιαω κανενα πουτουντους βλακες και εννα τον κουτουλλο πας τα δεντρα! εφια που τσιαμε και ετρεμαν τα χερια μου που τα νευρα μου παλε καλα που ηταν ο παπας μου και ηρεμισε με λιο! ο αλλος κατεβενει που το αυτοκινητο και μπενει μπροστα μου και κλοτσα τες παλλουρες επειδη εκραταν μαλαι ο σκυλλος μου!! ορκιστικα αν τον επεζε θα πιεννα και θα του τον επεζα μεχρι να μεν μηνη τιποτε κρεας να εβρει!
πλεον θα αντιδρο και εγω οσπου ειμαστε ηρεμοι ημαστε η μαλακες της υποθεσης και θα δουμε ποσοι εν οι μαγκες και ποση εν ειναι!
και απαντο του!
πραγματικα μιαν μερα εννα φορτοσο τοσο πολλα που εννα πιαω κανενα πουτουντους βλακες και εννα τον κουτουλλο πας τα δεντρα! εφια που τσιαμε και ετρεμαν τα χερια μου που τα νευρα μου παλε καλα που ηταν ο παπας μου και ηρεμισε με λιο! ο αλλος κατεβενει που το αυτοκινητο και μπενει μπροστα μου και κλοτσα τες παλλουρες επειδη εκραταν μαλαι ο σκυλλος μου!! ορκιστικα αν τον επεζε θα πιεννα και θα του τον επεζα μεχρι να μεν μηνη τιποτε κρεας να εβρει!
πλεον θα αντιδρο και εγω οσπου ειμαστε ηρεμοι ημαστε η μαλακες της υποθεσης και θα δουμε ποσοι εν οι μαγκες και ποση εν ειναι!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- andreasana210326
Φιλε δεν αξιζει να αντιδρας ετσι για 3 κιλα κρεας. Ειδικα οταν κραταμε και οπλα στα χερια μας. Ποτε δεν ξερεις τι ανθρωπος θα βρε8ει απεναντι σου και πως θα αντιδραση. Σπιτι μας περιμενει η οικογενεια μας. Μαγκια ειναι να κανεις το χομπι σου, και μετα με ασφαλεια να γυρισεις στην οικογενεια σου. ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ANTROS BREDA έγραψε:κοπελια μου καταλαβετε το οσπου εν γλιορα ειμαστε μια ζουκλα ο καθενας καμνει οτι θελει με οποιον τροπο θελει! ειμαστε για τα παναιρκα ηληκρινα εβαρεθικα να ασχολουμε με τες βλακιες του καθενος να τον βλεπω να ειναι εξω που απαγορευμενη και ο σκυλλος του μεσα λαλω του φιλε μου εν απαγορευμενη πουκατο και να λαμβανο τη απαντηση
και απαντο του!
οπως και να εχει...το ενδημικο εχει πλεον τελειωσει για φετος. απο χρονου πλεον και ειμαι σιγουροσ μεχρ τοτε 8α κατσουν τα νευρα σου

- ANTROS BREDA
φιλε μου καλε δεν τον καμνο για το κρεεας αν με εξερες καλα ηταν να ξερεις οτι εν ειμαι ετσι ατομο οπως αφανικεν αλλα πραγματικα σε ολα τα θεματα και οχι μονο στο κυνηγη υπαρχουν ατομα που νωμιζουν οτι εν ποιο εξυπνη απο αλλους και οτι μια ζωη εννα σκυβουμε το κεφαλι γιαυτο φτασαμε εδω που ειμαστε σε ολα τα θεματα!
και ναι εν θεχουμε εγω να γυριζω μολις τελειωση το κυνηγη να βαλλω ποτιστρες να φυτεφκο μες τες απαγορευμενες και καποιος εξυπνοβλακας να γυριζει μες τη απαγορευμενη! εν κοφκει ο νους του οτι η απαγορευμενη εννα βκαλει λαο και μες την γυρο περιοχη!
γυρευκουν να παιξουν θυραμα με ουλλους τους τροπους για να χουμιστουν και να μεγαλοση η πουλου τους!
και ναι εν θεχουμε εγω να γυριζω μολις τελειωση το κυνηγη να βαλλω ποτιστρες να φυτεφκο μες τες απαγορευμενες και καποιος εξυπνοβλακας να γυριζει μες τη απαγορευμενη! εν κοφκει ο νους του οτι η απαγορευμενη εννα βκαλει λαο και μες την γυρο περιοχη!
γυρευκουν να παιξουν θυραμα με ουλλους τους τροπους για να χουμιστουν και να μεγαλοση η πουλου τους!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
http://www.cyprushuntingmagazine.com/it ... le|utmccn=(organic&__cfduid=d58c8a5272cbb6a61f7dc073507a15b491417101371&_gat=1&L1=1&L2=5&lang=grk&itemID=287
Προσέχουμε...για να έχουμε
- GRIGORIS
- Full Member
Σιγουρα θα θαφτει κατω απο τα συρταρια και τούτη η υπόθεδη....Μεχρι ποτε ομως?? Ποτε υα ξεσικωθούμε εμεις οι κοιμισμενοι κυνιγη. Ειπα οτι το 2015 δεν θα προχωρήσω στην ανανέωση της αδειας ως διαμαρτυρία. Εκτος φυσικα εαν με πεισουν οι ενέργειες της θήρας και κοκ...μεχρι στιγμής τζίφος.admin έγραψε:http://www.cyprushuntingmagazine.com/it ... le|utmccn=(organic&__cfduid=d58c8a5272cbb6a61f7dc073507a15b491417101371&_gat=1&L1=1&L2=5&lang=grk&itemID=287
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
- Γιατρός
- Full Member
Όλα αυτά για τον μεζέ ή μιλάμε για παράνομα άτομα γενικά σε πολλές κατηγορίες ;Πανικος Setter έγραψε:Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησαν μέλη της Υπηρεσίας θήρας, που σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν να κυνηγούν χθες κατά την διάρκεια της νύχτας με την χρήση αεροβόλου και προβολέα.
Πρόκειται για ένα 55χρονο που εντοπίστηκε σε ένα χωράφι με εσπεριδοειδή στην Αχέλεια και ένα 49χρονο που κυνηγούσαν με την χρήση αεροβόλου και προβολέα σε άλλο χωράφι στην κοινότητα της Κολώνης με διαφορά μιας περίπου ώρας ο ένας από τον άλλο.
Στην κατοχή των δύο προσώπων εντοπίστηκαν 20 περίπου τζίκλες και μικρότερα πουλιά.
http://www.tothemaonline.com/protoselid ... a-kai.html
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- andreasana210326
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑΣΑΝ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΡΕΑΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΠΟΥΚΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ.
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΗΛΙ8ΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ.
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΗΛΙ8ΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ.
- spyrosspyrou851
https://www.facebook.com/ypiresiathiras ... 02/?type=1
Για όσους δεν έχουν φατσοβιβλίο:
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 6fd4b2.jpg
Για όσους δεν έχουν φατσοβιβλίο:
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 6fd4b2.jpg
- MARIOSE
Πανίκο εγώ ενημερώνομαι για τις ποινές αλλά και για άλλα πράματα...
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...