ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ

Απάντηση
lagomania
Full Member

Re: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση από lagomania »

πετε μου εμενα που εχει λαγους και δηλητηριανα παω ΦΙΜΩΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

αλωνα και πελεντρι ειπε μου ο κτηνιατρος
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

isimerinos έγραψε:αλωνα και πελεντρι ειπε μου ο κτηνιατρος
Που ακριβως στο Πελέντρι
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

κοπέλια σήμμερα το πρωί έφαε μια σκύλλα του παρέα μου στο Καλό Χωριό-Κλήρου, στην περιοχή που είναι τα κρουσμένα (δρόμο Φαρμακά). ευτυχώς επρολαβέν την. συμπτωματικά ήβρε και έναν άλλο συνάδελφο στον κτηνιατρό που την έπαθε στην ίδια περιοχή 200μ πιο κάτω. το δόλωμα ήταν ωμό μπέικον.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

Δημοσίευση από kostas DMK DOG FOOD »

Ακρουντα κοπελια σημερα.εννα μας καμουν να μεν βκαινουμε που εσσο που να μεν μεινη ενας.
aggelos ANO G10
Full Member

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

Ακρουντα... που αρκιβοσσ ?????????????? :evil: :evil: :evil: :!: :!:
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

Πραστιο Αυδημου, Αγιο Θωμα, Ζωοπηγη
andreas76
Full Member

Δημοσίευση από andreas76 »

Παιδιά, σήμερα το πρωι Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας δεξιά στο δορυφορικό γέμισαν τον τόπο(τα είδα με τα μάτια μου(μπεικον) αλλά και στο στεφάνι(αρίστερά του χωριού).
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

sorry ζιολας εν ξερω κανενα σας ουτε θελω να προσβαλω κανενα αλλα...
1)το ταμειο θηρας και η αστινομια πως και δεν εχει καταφερει να πιασει εστο και 1ν απο αυτους τους "μαλακες" που σκορπουν το θανατο!
2)εστο 1ς απο μας πως και δεν εχει δει καπιον να βαλει ψαζιες για να προβει ο ιδιος σε καταγγελια?
3)ειναι ενα site που εχει πολλους αναγνοστες με αποτελεσμα καπιος που θελει να ΜΗΝ παν κυνηγοι στην περιοχη που θα εξορμισει ζινος πολι απλα αντι να παει να βαλει ψαζιες η ξερω γω τη να βαλει να γραψει δαμε "παιθκια στο ταδε τοπο εχει ψαζιες" με αποτελεσμα να σκορπισει το πανικο χωρις να εχει τπτ εκει και απλα απο στομα σε στομα να φοβισει το κοσμο! (λεω εγω τωρα ο κακοπροερετος!!! χωρις να θελω να προσβαλω ουτε να πω ψεφτι κανενα σας εχει καιρω που το σκεφτομε και δεν εχει σχεση με τα τελεφτεα ποστ)
diomedes
Full Member

Δημοσίευση από diomedes »

sotiris!129 έγραψε:sorry ζιολας εν ξερω κανενα σας ουτε θελω να προσβαλω κανενα αλλα...
1)το ταμειο θηρας και η αστινομια πως και δεν εχει καταφερει να πιασει εστο και 1ν απο αυτους τους "μαλακες" που σκορπουν το θανατο!
2)εστο 1ς απο μας πως και δεν εχει δει καπιον να βαλει ψαζιες για να προβει ο ιδιος σε καταγγελια?
3)ειναι ενα site που εχει πολλους αναγνοστες με αποτελεσμα καπιος που θελει να ΜΗΝ παν κυνηγοι στην περιοχη που θα εξορμισει ζινος πολι απλα αντι να παει να βαλει ψαζιες η ξερω γω τη να βαλει να γραψει δαμε "παιθκια στο ταδε τοπο εχει ψαζιες" με αποτελεσμα να σκορπισει το πανικο χωρις να εχει τπτ εκει και απλα απο στομα σε στομα να φοβισει το κοσμο! (λεω εγω τωρα ο κακοπροερετος!!! χωρις να θελω να προσβαλω ουτε να πω ψεφτι κανενα σας εχει καιρω που το σκεφτομε και δεν εχει σχεση με τα τελεφτεα ποστ)

Φίλε Σωτήρη μπορεί να έχεις δίκαιο και κάποιοι να βάλλουν σκόπιμα κάποια post αλλά το ότι βάλλουν ψατζιές εν γεγονός. Εμένα ο σκύλλος μου έφαε ψατζιές 4 φορές !!! και εγλίτωσα τον. Εφαε στο Φοιλάνι στην Κόσιη στον Κουτραφά και στην Ποταμιά. Τούντους άρρωστους που βάλλουν ψατζιές εν τζιαι εν εύκολο να τους πιάσουν. Μακάρι να κόψω ένα τζιαι εν να τον σάσω καλά. Να κρατάτε μαζί σας πάντα ενέσεις με αντίδοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ”