TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- kypros
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Κυνηγησε κανενας τζηκλες περιοχες φλασου, κορακου, ορκοντα και περιχωρα να μας πει αν ειχε;
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
περιοχη φλασου πολυ λιγα πουλια
-
Είδε κανένας πουλιά περιοχές Ακαπνού-Οράς-Βαβλας να μα πει αν κινητέ τίποτε? 

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- πανικος
μικρε μου τιποτε ακαπνου ορα την κυριακη.λιγα πουλια κινηθηκαν αλαμινο μεννογια.προτιμα εκει χαμηλαmikros έγραψε:Είδε κανένας πουλιά περιοχές Ακαπνού-Οράς-Βαβλας να μα πει αν κινητέ τίποτε?

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- beretta682
- Full Member
kypros έγραψε:Κυνηγησε κανενας τζηκλες περιοχες φλασου, κορακου, ορκοντα και περιχωρα να μας πει αν ειχε;
φλάσου - κατύδατα - ορκόντας πολλά λίγα πουλια
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!! ΑΤΕ ΒΑΡΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟ,ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΤΕΟΥΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΙΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΤ ΕΜΕΙΣ ΕΓΡΑΨΑΜΕ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!
- MARIOSE
Τι να γίνει φίλε, έτο επαίξαμε 2 τζικλούθκια τζιαί ήρταμε πίσω δουλειά.
Όπως λέει και ο Σόλωνας επήρα μια καλή δόση καθαρού αέρα τζιαί ήρτα ανανεωμένος (αλλά νυσταμένος...).
Τα πουλιά σχεδόν εξαφανισμένα. Προφανώς στους τόπους που πήγα δεν έβαλε άλλα πουλιά εδώ και καμιά 15ρια μέρες.

Τα πουλιά σχεδόν εξαφανισμένα. Προφανώς στους τόπους που πήγα δεν έβαλε άλλα πουλιά εδώ και καμιά 15ρια μέρες.
-
- Full Member
ΜΑΡΙΕ Μ ΤΟ ΖΕΥΚΑΡΟΥΙ ΣΟΥ ΕΠΙΑΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ
ΕΜΙΛΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΟ...ΕΠΕΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΝΕΚΡΑ...2 ΟΠΛΑ 3 ΤΖΙΚΛΕΣ ΤΖΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΛΛΕΣ...

- MARIOSE
Φίλε έχεις δίκιο για το ζευκαρούι, εν έχω παράπονο
Έρκεται κακοκαιρία από τα βορειοδυτικά, ελπίζω να φέρει ακόμα λλίες να παίξουν τζιαί τα παιθκιά που εκυνηγούσαν λαό/πέρδικα ως τωρά.

Έρκεται κακοκαιρία από τα βορειοδυτικά, ελπίζω να φέρει ακόμα λλίες να παίξουν τζιαί τα παιθκιά που εκυνηγούσαν λαό/πέρδικα ως τωρά.
-
- Full Member
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΙ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΛΟΣ!!! ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΝΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15...ΤΟ 2012 ΕΒΑΛΕ ΣΤΙΣ 14/1 ΤΟ 2013 ΕΒΑΛΕ 9/1 ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΟΤΩΝ ΣΤΙΣ 6/1 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12/1...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!