ΑΠΟΣΤΑΣΗ 40 Μ. ΜΕ 28 ΚΑΙ 32 ΓΡΑΜ.Νο. 11 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑ ΦΑΣΣΙΑΝΟΣ.ΑΦΗΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ.stelios97b έγραψε:Συγχαρητηρια για τις καρπωσεις σας..εμεις τιποτα αν και θα μπορουσαμε να παρουμε δυο-τρεις τζικλες...τα ωραια ομως ηρθαν 100μ πριν το τελος της εξορμησης μας..περπατουσαμε κοντα σε ενα ποταμο για τζικλες με τον πατερα, και ξαφνικα ακουω 2 σχεπεθκιες δεξια πανω στο βουνο που επεζαν τζικλες και αυτοι...μου φωναζει ο πατερας μου..πανω σου ο περτικος..γυριζω, ηταν και ο ηλιος απεναντι μου..βλεπω ενα πουλι σχιστο και ερχετε..το ειδα το ξαναειδα..λαλω περδικι(απεναντι μου ο ηλιος-πισω απο το πουλι)..μακρινη βολη(40μ) με ατλας wellcome no11 και victory starlight No11 και το πουλι πεφτει αλλα κουτσοφτερο..παω εκει..ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΑΝΟΣ!!!τωρα που εβρεθηκε φασιανος δεν ξερω αλλα ηταν πολλα ωραιο συναισθημα για εμενα(ειμαι νεαρος κυνηγος)..και οι φωτογραφια του πουλιου..---->
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
-
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- Athos 1978
- Full Member
Μιχάλη μου ναι γίνεται ...,miky55 έγραψε:ΑΠΟΣΤΑΣΗ 40 Μ. ΜΕ 28 ΚΑΙ 32 ΓΡΑΜ.Νο. 11 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑ ΦΑΣΣΙΑΝΟΣ.ΑΦΗΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ.stelios97b έγραψε:Συγχαρητηρια για τις καρπωσεις σας..εμεις τιποτα αν και θα μπορουσαμε να παρουμε δυο-τρεις τζικλες...τα ωραια ομως ηρθαν 100μ πριν το τελος της εξορμησης μας..περπατουσαμε κοντα σε ενα ποταμο για τζικλες με τον πατερα, και ξαφνικα ακουω 2 σχεπεθκιες δεξια πανω στο βουνο που επεζαν τζικλες και αυτοι...μου φωναζει ο πατερας μου..πανω σου ο περτικος..γυριζω, ηταν και ο ηλιος απεναντι μου..βλεπω ενα πουλι σχιστο και ερχετε..το ειδα το ξαναειδα..λαλω περδικι(απεναντι μου ο ηλιος-πισω απο το πουλι)..μακρινη βολη(40μ) με ατλας wellcome no11 και victory starlight No11 και το πουλι πεφτει αλλα κουτσοφτερο..παω εκει..ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΑΝΟΣ!!!τωρα που εβρεθηκε φασιανος δεν ξερω αλλα ηταν πολλα ωραιο συναισθημα για εμενα(ειμαι νεαρος κυνηγος)..και οι φωτογραφια του πουλιου..---->
ΑΛΛΑ το 90 % τον περιπτώσεων είναι τροφή για αλεπούδες και νυφίτσες ,το σωστό και το πρέπον είναι να μην επιχειρούνται τέτοιες βολές, που στο κάτω κάτω δεν είναι ενστικτωδώς που γίνονται .
Open mind for a different view.
-
- Full Member
Φιλε γραψε λαθος τωρα το καταλαβα οτι η σταρλαιτ ειναι 10νο..η ατλας ειναι αρκετα συγκεντρωτικη..για σταρλαιτ δεν εβγαλα συμπερασμα ακομα καθως εxθες πρωτη φορα την xρησιμοποιουσα!παντως ειναι κατι που θα μεινει xαραγμενο στην μνημη μου..τωρααγειρευεται παντως...σε λιγο φωτος απο μαγειρεμα και το φαι!
-
- Full Member
Athos 1978 έγραψε:Μιχάλη μου ναι γίνεται ...,miky55 έγραψε:ΑΠΟΣΤΑΣΗ 40 Μ. ΜΕ 28 ΚΑΙ 32 ΓΡΑΜ.Νο. 11 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑ ΦΑΣΣΙΑΝΟΣ.ΑΦΗΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ.stelios97b έγραψε:Συγχαρητηρια για τις καρπωσεις σας..εμεις τιποτα αν και θα μπορουσαμε να παρουμε δυο-τρεις τζικλες...τα ωραια ομως ηρθαν 100μ πριν το τελος της εξορμησης μας..περπατουσαμε κοντα σε ενα ποταμο για τζικλες με τον πατερα, και ξαφνικα ακουω 2 σχεπεθκιες δεξια πανω στο βουνο που επεζαν τζικλες και αυτοι...μου φωναζει ο πατερας μου..πανω σου ο περτικος..γυριζω, ηταν και ο ηλιος απεναντι μου..βλεπω ενα πουλι σχιστο και ερχετε..το ειδα το ξαναειδα..λαλω περδικι(απεναντι μου ο ηλιος-πισω απο το πουλι)..μακρινη βολη(40μ) με ατλας wellcome no11 και victory starlight No11 και το πουλι πεφτει αλλα κουτσοφτερο..παω εκει..ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΑΝΟΣ!!!τωρα που εβρεθηκε φασιανος δεν ξερω αλλα ηταν πολλα ωραιο συναισθημα για εμενα(ειμαι νεαρος κυνηγος)..και οι φωτογραφια του πουλιου..---->
ΑΛΛΑ το 90 % τον περιπτώσεων είναι τροφή για αλεπούδες και νυφίτσες ,το σωστό και το πρέπον είναι να μην επιχειρούνται τέτοιες βολές, που στο κάτω κάτω δεν είναι ενστικτωδώς που γίνονται .
-
- Full Member
φιλε αθω εχεις απολυτο δικαιο και συμφωνω μαζι σου..απο την 1η κυριακη!!! μεχρι τωρα δεν ειχα συναντηση(που να μπορω να το χτυπησω) με περδικι...οταν ειδα το φασιανο(ειχα και τον ηλιο μπροστα εμποδιζε) το πηρα για περδικι..ζυγισα την αποσταση..ξαναζυγισα..λεω ριξε και περκει πεσει..εφτυχως επεσε και τον βρηκα(τελικα φασιανος)..ΗΤΑΝ ΒΟΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ(ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ(για το λογο που ειπες)..ειναι ευκολο να χασεις κουτσοφτερο πουλι..ημουν τυχερος..Athos 1978 έγραψε:Μιχάλη μου ναι γίνεται ...,miky55 έγραψε:ΑΠΟΣΤΑΣΗ 40 Μ. ΜΕ 28 ΚΑΙ 32 ΓΡΑΜ.Νο. 11 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑ ΦΑΣΣΙΑΝΟΣ.ΑΦΗΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ.stelios97b έγραψε:Συγχαρητηρια για τις καρπωσεις σας..εμεις τιποτα αν και θα μπορουσαμε να παρουμε δυο-τρεις τζικλες...τα ωραια ομως ηρθαν 100μ πριν το τελος της εξορμησης μας..περπατουσαμε κοντα σε ενα ποταμο για τζικλες με τον πατερα, και ξαφνικα ακουω 2 σχεπεθκιες δεξια πανω στο βουνο που επεζαν τζικλες και αυτοι...μου φωναζει ο πατερας μου..πανω σου ο περτικος..γυριζω, ηταν και ο ηλιος απεναντι μου..βλεπω ενα πουλι σχιστο και ερχετε..το ειδα το ξαναειδα..λαλω περδικι(απεναντι μου ο ηλιος-πισω απο το πουλι)..μακρινη βολη(40μ) με ατλας wellcome no11 και victory starlight No11 και το πουλι πεφτει αλλα κουτσοφτερο..παω εκει..ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΑΝΟΣ!!!τωρα που εβρεθηκε φασιανος δεν ξερω αλλα ηταν πολλα ωραιο συναισθημα για εμενα(ειμαι νεαρος κυνηγος)..και οι φωτογραφια του πουλιου..---->
- peanut5020
- Full Member
miky55 έγραψε:ΑΠΟΣΤΑΣΗ 40 Μ. ΜΕ 28 ΚΑΙ 32 ΓΡΑΜ.Νο. 11 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑ ΦΑΣΣΙΑΝΟΣ.ΑΦΗΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ.stelios97b έγραψε:Συγχαρητηρια για τις καρπωσεις σας..εμεις τιποτα αν και θα μπορουσαμε να παρουμε δυο-τρεις τζικλες...τα ωραια ομως ηρθαν 100μ πριν το τελος της εξορμησης μας..περπατουσαμε κοντα σε ενα ποταμο για τζικλες με τον πατερα, και ξαφνικα ακουω 2 σχεπεθκιες δεξια πανω στο βουνο που επεζαν τζικλες και αυτοι...μου φωναζει ο πατερας μου..πανω σου ο περτικος..γυριζω, ηταν και ο ηλιος απεναντι μου..βλεπω ενα πουλι σχιστο και ερχετε..το ειδα το ξαναειδα..λαλω περδικι(απεναντι μου ο ηλιος-πισω απο το πουλι)..μακρινη βολη(40μ) με ατλας wellcome no11 και victory starlight No11 και το πουλι πεφτει αλλα κουτσοφτερο..παω εκει..ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΑΝΟΣ!!!τωρα που εβρεθηκε φασιανος δεν ξερω αλλα ηταν πολλα ωραιο συναισθημα για εμενα(ειμαι νεαρος κυνηγος)..και οι φωτογραφια του πουλιου..---->

Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
- Athos 1978
- Full Member
Σήμερα εξόρμησα με την πρώτη μου αγάπη (BREDA)

- marios10
- Full Member
Re: Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Μπραβο φιλουι μου.Athos 1978 έγραψε:Σήμερα εξόρμησα με την πρώτη μου αγάπη (BREDA)![]()
Εμεις σημερα εβαλαμεν απουσια.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- Athos 1978
- Full Member
marios10 έγραψε:Μπραβο φιλουι μου.Athos 1978 έγραψε:Σήμερα εξόρμησα με την πρώτη μου αγάπη (BREDA)![]()
Εμεις σημερα εβαλαμεν απουσια.
Ρε φίλε μα πρέπει να βάλαν πολλοί απουσία ,τα βουνά ήταν οφκερα από κυνηγούς σήμερα

- marios10
- Full Member
Ειναι η μερα για τες γυναικας σημερα να παει μαχαζια τζαι να την βουρας πουπισω οπως τν πελλο.ευτηχως ημουν δουλεια.
:-)

Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;