ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Μα ακόμα? Ενόμιζα πως αποφάσισε...Εν τον εβοήθησες ρε Σπύρο? ;)

Άσε να του κάμω κανένα τηλ πόψε!
Αποφάσισε για Fair αλλά κάμνει σκέψεις για ποιο μοντέλο, αποφάσισε για ένα αρχικά αλλά έπιασε με να του πω μεταξύ μοντέλων ποιο προτιμώ, θα του πάρω τζαι το δικό μου να το δει που εν 30άρι. Τζαι πρέπει να αποφασίσει μέσα στο Γενάρη για να πάει η παραγγελία Ιταλία.
Είδες τι του έκαμες που βάλλεις τες φωτό με τες φάσσες που παίζεις?? :lol:
Μεν του δώκεις όμως το μεγάλο μυστικό όπλο (τη συνταγή της μηλόπιττας :shock: )!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

με λίγη υπομονή κάτι γίνεται :)

Εικόνα
Open mind for a different view.
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

Πολυ καλη μερα σημερα με 2 λαγους στη βουρκα δυστυχως και οι δυο θυληκες η μια ξεχαστηκε απο το θεο τεραστια λαουθκια ατελιωτες καταδιωξεις και μια ντουφεκια απο 40 ως 50 μετρα ρεμιγκτον νο4 32γρ τσοκ 3 βασικα ηταν ντουφεκια απελπισιας μετα απο μια ωρα καταιδωξη και ευτυχως εππεσε :shock: ειχε 4 σκαγια στο στηθος της με πληρη διατρηση και εππεσε σεκκα μαλλον την βρηκε κανενα σκαι καρδια η αλλη κοντινη ντουφεκια απο το συντροφο μετωπικα λεπρε ελισεν τον :P φωτο απο ολους τους λαγους της σεζον της 28 του Δεκεμβρη για ευνοητους λογους.. το μονο μεπτο της σημερινης εξορμησης ηταν η δηλητιριαση ενως απο τα σκυλια ευτυχως πολλα αδυνατο το δηλητηριο και μετα απο 30 λεπτα συνηλθε ο σκυλος
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από marios10 »

Επερασαμε και σημερα ωραια.
Πρωινο στες τζικλες επαιξα 7 ηβρα τες 5 μετα περπατημα για 2 ωρες το μονο που ειδα ηταν τζικλες δεντρωμενες επαιξα ακομα 1. Περδικια ουτε ειδα ουτε ακουσα και με προβληματιζει πολλα τουτο τ θεμα.
Το ωραιο της ημερας που εφανηκα τηχερος και μετα ατυχος απεναντι που τ βουνο οπως επερπατουσα ειναι απαγορευμενη.Σε μια στιγμη ηδα ενα κοπαδι φασσες να σκεπαζει τον ουρανο ηταν παραπανω που 100 ημε σιουρος.Επαιξα την πρωτη μ φασσα ηδα την που επιεν 100 μετρα και επεσεν μες τν γκρεμο ως που να παω ηβρα μονο τα φτερα της.:(:(
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Ωραια περασαμε και σημερα 6 τζικλες ενα ορτυκι απο μενα και 7 τζικλες ο συντροφος.μετα παρτυ με μουσικες και κρασακι :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γεια σας παίδες,

Φτωχή η μέρα σήμερα με μόνο 3 τζίκλες. Το πρωινό στάμα σε ένα πευκόφυτο βουνό με έκαμε να αναπολώ τις άφαντες φάσσες... :roll:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εγώ νομίζω θα αποκλείσω το Σάββα που σύντροφο, εν κακαουσκιάς :lol: :lol: Αποτέλεσμα για μένα σήμερα 1 περδίκι, 1 φάσσα, 5 τζίκλες και μια μαυρότζικλα (την οποία εβούρουν για 1 χμ μέχρι να μου δώσει χέρι. Το περδίκι και η φάσσα με Gem 32 #6 (ψατζή όταν η υγρασία ήταν στο 35-40%). Οι 4 τζίκλες με Victory Super Tordo 32gr #9, η μια τζίκλα τζαι η μαυρότζικλα με Victory Concorde 31gr #9. Πάλε έφκικε το λάι μου που το περπάτημα αλλά άξιζε το κόπο (πόψε εν θα κλωτσήσω) μόνο 2 εξορμήσεις εμείναν για το περδίκι, τζαι ξεκινούμε 100% για τζίκλες. Αυτά από εμένα. :D
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Καλά να του κάμεις τούτου του Σάββα!! :lol:
Σήμερα μισή ώρα ποφύσημα μηδενικά αποτελέσματα {μετά πήγαμε με τον πατέρα μου για Lactarius deliciosus(1 kg) :D } και 2 ώρες τζίθκιαστρο με κάτι φίλους ρίξαμε σύνολο 2!!!! ντουφεκιές χωρίς αποτέλεσμα!!!
Υ.γ. Εν σκύλο που πρέπει να παίρνεις μαζί σου!! Για να μή χρειάζεσε να κάμνεις το "Σπανιόλο" με τις κουτσόφτερες!! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος savvis25 την 21 Δεκ 2014, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

savvis25 έγραψε:Καλά να του κάμεις τούτου του Σάββα!! :lol:
Σήμερα μισή ώρα ποφύσημα μηδενικά αποτελέσματα {μετά πήγαμε με τον πατέρα μου για Lactarius deliciosus(1 kg) :D } και 2 ώρες τζίθκιαστρο με κάτι φίλους ρίξαμε σύνολο 2!!!! ντουφεκιές χωρίς αποτέλεσμα!!!
Ξύλα είβρετε;
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Μηλόπιτα άκουσα Μάριε μου...??? Η χειρότερη μου Κυριακή σήμερα μιας και οι παρέες εθκιανέφκαν με σήμερα όλη μέρα σαφάρι άφαντα τα πουλιά....αναγκαστικά έμεινα στάμα και δεν περπάτησα καθόλου γιατί η μέση μου είναι χάλια....4 τζήκλες όλη μέρα μια χαμένη και οι 4 εκτελεστήκαν στα κάρβουνα μαριναρισμένες με ελαιόλαδο από τις ελιές τις τσακιστές που είχαμε μαζί μας.....το δειλινό κρανίου τόπος.....Τετάρτη ποιόν που είμαστε άδεια.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”