Τα 34γρ είναι 9,50-10Πανικος Setter έγραψε:Τιμες φυσιγγίων από κατάστημα στη Ελλάδα
5.FELTRO LAMBRO-10.00
Τα 32 γρ στα 7,50-8 Ευρώ..

Τα 34γρ είναι 9,50-10Πανικος Setter έγραψε:Τιμες φυσιγγίων από κατάστημα στη Ελλάδα
5.FELTRO LAMBRO-10.00
ρε φιλε απο που τις παιρνεις 5.80?επιασα ενα πακετο προχτες 7 ευρωΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:πολυ καλο φυσιγγιο εγω παιζω 11νο σκαι και ειμαι ευχαριστημενος. 5.80 τις αγοραζω εγω .
πολλα καλα φιλε μου οι τιμες...ωπου επηα στην Λεμεσο κατω που 7 εν βρισκεις καμια που τουτες...!!!shipettis έγραψε:Σημερα πηγαινοντας σπιτι απο την δουλεια σταματησα να αγορασω καμια χαρτουτσια ετσι για να εχω στοκ. Οταν πηγα στο ταμειο να πληρωσω πιιστευα πως ειχε γινει καποιο λαθος.
Concorde 31 5.80
Rocket 29 5.80
Mirage 30 5.80
Olympia skeet 32 5.80
High velocity 31 5.80
Ολες οι αγορες μ μεχρι τωρα ηταν στη λαρνακα προσφατα μετακομισα Λευκωσια και ετσι αναγκαστηκα να κανω τις αγορες μ εδω. Εγω βρηκα μεγαλη διαφορα στις τιμες παντος και μαλλον βρηκα νεο προμηθευτη
αλλα για να τες εσει ο συγκεκριμενος τοσο πιο φτηνες σημαινει κατι παει λαθος...shipettis έγραψε:Μαλλον φιλε εν εχει πιο κατο γτ οπου επια αλλου ηταν 7€
οχι φιλε δεν παει κατι λαθοσ ο συγκεκριμενος τισ πουλα τιμη κοστους και εφαρμοζει αλλη μεθοδο, βγαζει αρκετα χρηματα απο τα αλλα ολα πραγματα που εχει στο μαγαζι, οταν πασ να παρεισ φυσιγγια κατι αλλο θα δεισ να αγορασειςpamposs έγραψε:αλλα για να τες εσει ο συγκεκριμενος τοσο πιο φτηνες σημαινει κατι παει λαθος...shipettis έγραψε:Μαλλον φιλε εν εχει πιο κατο γτ οπου επια αλλου ηταν 7€