ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από MARIOSE »

Λίγες οι τζιηκλούες φίλε. Αναμένουμε το Ιανουάριο πέρκει αλλάξει κάτι.
nikos17
Full Member

Δημοσίευση από nikos17 »

Πανικος Setter έγραψε:βρήκε κανένας μπεκάτσες ? :evil:
αν και φανηκαν καποια πουλια στα μεσα Νοεμβριου και περιμεναμε ακομα περισσοτερα τον Δεκεμβρη ξαφνικα τα πουλια εξαφανιστηκαν. εχθες κυνηγι απο το πρωι μεχρι το μεσημερι 1 πουλι. ηταν το μοναδικο που σηκωσα
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Λίγα πουλιά περιοχή ορεινής Λάρνακας τα περισσότερα καθιστά
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

εγω χθες πηγα πρωι περιοχη καλου χωριου λεμεσο δεν ειδα ουτε μια τζικλα.απο εκει πηγα αρακαπα εφταγωνια στην διαδρομη δεν ειδα πουλλι.κατεληξα μελινι σε περπατητο 1.5 ωρα ειδα τρεις εδωσε χερι η μια και εφυγα γυρω στις δεκα οπου κατεληξα χαμηλα ορας.περπατησα ακομα μια ωρα δεν ειδα πουλλι.επερασα πολλα ωραια ομως εφαγα καμια 40αρια ευρω πετρελαιο επερπατησα 3 ωρες εχασα τον υπνο μου εφαγα το σιονι αλλα εν χομπυ :o καποτε που μας λαλλουν οι γυναικες οτι χανει η παττιχα μας εχουν δικαιο :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Α ρε Πανίκο μου τζιαί πριν λλία χρόνια έκαμνα τα τζιαί εγώ τούτα όσπου τζιαί εβαρέθηκα. Επήενα τζιαί τα Σάββατα τζιαί έτρωα τα βουνά να τες έβρω! Το αποτέλεσμα? Το κινητό μου έπαιρνε φωθκιά που όσους εθέλαν να μάθουν που είδα πουλιά + έτρωα έναν καταραμένο καύσιμα...

Εβαρέθηκα φίλε μου τωρά. Έχω 2-3 περιοχές που τες ξέρω πόξω τζιαί ανακατωτά. Αν έσιει πουλιά καλώς, εν έσιει υγεία ;)
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

πανικος έγραψε:εγω χθες πηγα πρωι περιοχη καλου χωριου λεμεσο δεν ειδα ουτε μια τζικλα.απο εκει πηγα αρακαπα εφταγωνια στην διαδρομη δεν ειδα πουλλι.κατεληξα μελινι σε περπατητο 1.5 ωρα ειδα τρεις εδωσε χερι η μια και εφυγα γυρω στις δεκα οπου κατεληξα χαμηλα ορας.περπατησα ακομα μια ωρα δεν ειδα πουλλι.επερασα πολλα ωραια ομως εφαγα καμια 40αρια ευρω πετρελαιο επερπατησα 3 ωρες εχασα τον υπνο μου εφαγα το σιονι αλλα εν χομπυ :o καποτε που μας λαλλουν οι γυναικες οτι χανει η παττιχα μας εχουν δικαιο :lol:
Εικόνα

Κάμετε λίγοι υπομονή για τα πουλιά. Τέλος του χρόνου όσες δεν πιαστούν θα μας ποσκολίσουν...
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Εγω εχτες πολλα μεγαλη παγανια τα πουλια ηταν χιλιαδες ειδικα στο συνταγμα γινοταν χαμος απο παιζουνια :lol: :lol: ! επιασα παγανια συνταγμα ερμου μοναστιρακι εβκικαν τα ποδκια μου και κατα αλλα περιπεζουμας η γενετσιες αμαν περπατουμε στο κυνηγη!! ηρταμε πισω ολα καλα, τεταρτη θα παμε με το καλο!!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άντρο καλωσόρισες. :D

Άτε με το καλό επιστροφή την Τετάρτη. Εγώ μάλλον την Κυριακή ξανά.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Αποτέλεσμα σημερινό. Τζιήκλες πολύ λίγες, το περδίκι ήρτε σκοτεινά να κάτσει πάνω μου διαφορετικά εν το έπαιζα ενώ η φάασα κτυπηθηκε από άλλο κυνηγό (μακάρι να είναι καλά το παιδί έδωσε μου την αφού το πουλί πετούσε ακόμα και πήγα και την ξανασήκωσα).
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

shipettis έγραψε:Παιδια καλησπερα σας. Ειμαι κανουργιο μελος στο φορουμ παρολο που εχει καιρο που το παρακολουθω. Αποτι καταλαβα απο τις αναρτησεις ουτε σημερα κινηθηκαν πουλια.
ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΣΤΗ ΚΥΝΗΓΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ..ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”