ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
όπα ... ΨΆΡΕΜΑ ακοούω προσοχή ρε κοπέλια που την κακοκαιριά και το ψάρεμα τα καλάμια είναι θετικοί δέκτες στους κεραυνούς
Προσέχουμε...για να έχουμε
- MARIOSE
Σίγουρα Άριστε μου πάνω από όλα η ασφάλεια!! Αν βρέχει μάλλον άκυρο...admin έγραψε:όπα ... ΨΆΡΕΜΑ ακοούω προσοχή ρε κοπέλια που την κακοκαιριά και το ψάρεμα τα καλάμια είναι θετικοί δέκτες στους κεραυνούς
- Dimitris
Εσυ πρεπει να ήβρες ωραίο τοπούι δακάτο για να μας επισκέφτεσαι συνέχεια. Αλόπως έβαλες μηχανούα και εσύναξες τα ούλλα σε ένα τοποMARIOSE έγραψε:Καλημέρα λεβέντες! Δίνω αρματωσιές, ετοιμάζω καλάμια, Δημήτρη άψε κάρβουνα έρκουμαι Λεμεσό!

Casting?
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- MARIOSE
Κάστινγκ γες, αλλά η αγάπη μου είναι το Surf.Dimitris έγραψε:Εσυ πρεπει να ήβρες ωραίο τοπούι δακάτο για να μας επισκέφτεσαι συνέχεια. Αλόπως έβαλες μηχανούα και εσύναξες τα ούλλα σε ένα τοποMARIOSE έγραψε:Καλημέρα λεβέντες! Δίνω αρματωσιές, ετοιμάζω καλάμια, Δημήτρη άψε κάρβουνα έρκουμαι Λεμεσό!![]()
![]()
Casting?

Εν παρέα που ήβρα ρε φίλε, τα ψάρια εν λλία παντού.

- Dimitris
Άμα υπάρχει παρέα εν όπως την πόμπα!MARIOSE έγραψε: Κάστινγκ γες, αλλά η αγάπη μου είναι το Surf.![]()
Εγώ έχω πάρα πολύ καιρό να πάω ψάρεμα και ειδικά casting που μου αρέσκει. Η αδυναμία μου όμως είναι το spinning, σπάνια σε αλμυρά νερά, αλλά όταν θα τελειώσει το κυνήγι θα πάω για κανένα λούτσο αφού μόνο τούτοι εμείναν.

- MARIOSE
Φιλούι μου όποτε θέλεις να ξαναβρέξεις τα καλάμια σου κόπιασε! Η παρέα εν καλή!Dimitris έγραψε:Άμα υπάρχει παρέα εν όπως την πόμπα!MARIOSE έγραψε: Κάστινγκ γες, αλλά η αγάπη μου είναι το Surf.![]()
Εγώ έχω πάρα πολύ καιρό να πάω ψάρεμα και ειδικά casting που μου αρέσκει. Η αδυναμία μου όμως είναι το spinning, σπάνια σε αλμυρά νερά, αλλά όταν θα τελειώσει το κυνήγι θα πάω για κανένα λούτσο αφού μόνο τούτοι εμείναν.

- spyrosspyrou851
Kαλημέρα παιδιά, εξυπνήσαμε με νερά σήμερα 

- marios10
- Full Member
Re: Απ: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Καλημερα Σπυρο και κοπελια οντως μια ομορφη βροχερη μερα.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- Dimitris
Εγινεεεεν!MARIOSE έγραψε:Φιλούι μου όποτε θέλεις να ξαναβρέξεις τα καλάμια σου κόπιασε! Η παρέα εν καλή!Dimitris έγραψε: Άμα υπάρχει παρέα εν όπως την πόμπα!

-
- Full Member
Μετά τις σημερινές βροχές θα ήταν καλή ιδέα να ψάξουμε αύριο για πνιγμένους λαούς σε χαντάκια και χειμάρρους!!!