ΘΟΔΩΡΕ ΜΟΥ ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ!!!Captain theodoros έγραψε:φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ που με φιλοξενήσατε στις όμορφες σελίδες σας , καλή συνέχεια σας εύχομαι καλή δύναμη !
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- MARIOSE
Γειά σου Καπετάνιο! Περιμένουμε τις ωραίες σου φωτογραφίες και τις καλημέρες σου!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΘΟΔΩΡΕ ΜΟΥ ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ!!!Captain theodoros έγραψε:φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ που με φιλοξενήσατε στις όμορφες σελίδες σας , καλή συνέχεια σας εύχομαι καλή δύναμη !
- spyrosspyrou851
Mάριε μου, νομίζω ο Καπετάνιος έχει αποχωρήσει από την σελίδα, γι'αυτό και το αντίο του.MARIOSE έγραψε:Γειά σου Καπετάνιο! Περιμένουμε τις ωραίες σου φωτογραφίες και τις καλημέρες σου!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΘΟΔΩΡΕ ΜΟΥ ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ!!!Captain theodoros έγραψε:φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ που με φιλοξενήσατε στις όμορφες σελίδες σας , καλή συνέχεια σας εύχομαι καλή δύναμη !
- MARIOSE
Γειά σου Καπετάνιο! Περιμένουμε τις ωραίες σου φωτογραφίες και τις καλημέρες σου![/quote]
Mάριε μου, νομίζω ο Καπετάνιος έχει αποχωρήσει από την σελίδα, γι'αυτό και το αντίο του.[/quote]
Ναι Σπύρο μου δυστυχώς..
Τα γραφόμενα μου ήταν για να επιστρέψει.
Mάριε μου, νομίζω ο Καπετάνιος έχει αποχωρήσει από την σελίδα, γι'αυτό και το αντίο του.[/quote]
Ναι Σπύρο μου δυστυχώς..
Τα γραφόμενα μου ήταν για να επιστρέψει.
- andreasana210326
ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΕΣ....
ΛΕΜΕΣΟ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟΥΗ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΙΜΑ ΕΜΕΙΣ
ΛΕΜΕΣΟ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟΥΗ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΙΜΑ ΕΜΕΙΣ
-
- Full Member
+1000SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΘΟΔΩΡΕ ΜΟΥ ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ!!!Captain theodoros έγραψε:φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ που με φιλοξενήσατε στις όμορφες σελίδες σας , καλή συνέχεια σας εύχομαι καλή δύναμη !
- spyrosspyrou851
Καλημέρα παιδιά 

- Dimitris
- marios10
- Full Member
Re: Απ: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Καλημερα σε ολους παιδια.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- MARIOSE
Καλημέρα λεβέντες! Δίνω αρματωσιές, ετοιμάζω καλάμια, Δημήτρη άψε κάρβουνα έρκουμαι Λεμεσό!