TI ΟΠΛΟ ΕΧΕΤΕ
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: TI ΟΠΛΟ ΕΧΕΤΕ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕΝ ΟΤΙ ΤΑ RC ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ BERETTA ΕΝΝΕΝ ???????????????????????????????????????????????????
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- thanos1981k
- Full Member
ευχαριστω ελπιζω να κατεβω κατω μεσα στο 2012 να δω τουσ δικουσ μου αλλα και εσασ απο κοντα η μητερα μου ειναι απο την παφο.miky55 έγραψε:ΘΑΝΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΝΤΥΠΑ.

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- marinos.a
- Site Admin
Γεια σου Θάνοthanos1981k έγραψε:ευχαριστω ελπιζω να κατεβω κατω μεσα στο 2012 να δω τουσ δικουσ μου αλλα και εσασ απο κοντα η μητερα μου ειναι απο την παφο.miky55 έγραψε:ΘΑΝΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΝΤΥΠΑ.
Από που στη Πάφο?
Si vis pacem, para bellum
- Breda Pegaso
LOUIS SETTER έγραψε:ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕΝ ΟΤΙ ΤΑ RC ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ BERETTA ΕΝΝΕΝ ???????????????????????????????????????????????????
χα χα χα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Koutsofteros
- Full Member
Browning GTS
(Game & Target Shooting)

Λλίο βαρετούι για πολλύ περπάτημα όμως....
(Game & Target Shooting)

"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
-
- Full Member
Ωρεο αλλα λιγο επιφοβο για το σκοτωμα λογω του USERNAME σουKoutsofteros έγραψε:Browning GTS
(Game & Target Shooting)

- beretta682
- Full Member
LOUIS SETTER έγραψε:ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕΝ ΟΤΙ ΤΑ RC ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ BERETTA ΕΝΝΕΝ ???????????????????????????????????????????????????
Οι φίλε λούι ,μόνος μου το εδιαπίστωσα... εκάτσαν του όπλου

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
Μαρινο κατω τα χερια ακουσες παφο και βουρησες μανη-μανηmarinos.a έγραψε:Γεια σου Θάνοthanos1981k έγραψε:ευχαριστω ελπιζω να κατεβω κατω μεσα στο 2012 να δω τουσ δικουσ μου αλλα και εσασ απο κοντα η μητερα μου ειναι απο την παφο.miky55 έγραψε:ΘΑΝΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΝΤΥΠΑ.
Από που στη Πάφο?
- thanos1981k
- Full Member
απο το κτημαmarinos.a έγραψε:Γεια σου Θάνοthanos1981k έγραψε:ευχαριστω ελπιζω να κατεβω κατω μεσα στο 2012 να δω τουσ δικουσ μου αλλα και εσασ απο κοντα η μητερα μου ειναι απο την παφο.miky55 έγραψε:ΘΑΝΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΝΤΥΠΑ.
Από που στη Πάφο?

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ