ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Πανικος Setter έγραψε:Εικόνα

η αιτια για να κατεβω στο χαος

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

την επομενη φορα αν κάποιος φίλος θέλει να έρθει μαζί μου και έχει βάρκα να στείλει μήνυμα :lol:
Ε ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗ :?: :shock:

ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΦΙΛΕ...ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα κοπελια ευχαριστω πολυ για τες ευχες σας!!!! το λοιπον εγω εζησα την πιο ηλιθια μερα στο κυνηγη μου κυνηγω 12 χρονια και πρωτη φορα επαθα ετσι πραμα μαλαι 1 ωρα απιστευτο ξεφολιασμα 2 σιηπεδκιες η δευτερη ουλλη πανω του και φεφκει τριφτος με το σκυλλο να τον βουρα να γιρνουν το βουνο.....στα 3 λεπτα ακουο το κλαμα του λαου βκεννω πανω γυρευκο που εν ο σκυλλος με το λαο και βλεπω 1 κυριο να κρατα το λαο να βουρα να μπενει στο αυτοκινητο και να φεφκει τταπο και πισο του ο σκυλλος!!!!!!!! ενα πραμα μονο εχω να πω ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩ. ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΛΟ, ΚΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!
ΡΕ ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Sergios έγραψε:
10818607_10205263703653532_76249988_n.jpg
ΕΦΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΖΕ ΡΕ ΣΕΡΓΙΕ :P
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα κοπελια ευχαριστω πολυ για τες ευχες σας!!!! το λοιπον εγω εζησα την πιο ηλιθια μερα στο κυνηγη μου κυνηγω 12 χρονια και πρωτη φορα επαθα ετσι πραμα μαλαι 1 ωρα απιστευτο ξεφολιασμα 2 σιηπεδκιες η δευτερη ουλλη πανω του και φεφκει τριφτος με το σκυλλο να τον βουρα να γιρνουν το βουνο.....στα 3 λεπτα ακουο το κλαμα του λαου βκεννω πανω γυρευκο που εν ο σκυλλος με το λαο και βλεπω 1 κυριο να κρατα το λαο να βουρα να μπενει στο αυτοκινητο και να φεφκει τταπο και πισο του ο σκυλλος!!!!!!!! ενα πραμα μονο εχω να πω ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩ. ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΛΟ, ΚΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!
ΡΕ ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ :shock: :shock: :shock:

αν ηταν νηστικος ηλικρηνα χαλαλι του αλλα εν κρεατοσυλλεκτης που ηταν :cry:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Το απογευματινό κυνήγι μιας και το πρωί δεν κατάφερα να πάω
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

για το όνομα του υψιστου
μα σοβαρομιλας τώρα??!!!!!!
ρε,.... μα ποσο ττοπουζος μπορεί να είναι κάποιος τελικά?

ρε φιλε πως και δεν του τες έσυρες και τες 2 πίσω που το αυτοκίνητο?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Phinix έγραψε:

για το όνομα του υψιστου
μα σοβαρομιλας τώρα??!!!!!!
ρε,.... μα ποσο ττοπουζος μπορεί να είναι κάποιος τελικά?

επρεπε να ηταν κοντα και ηταν να τες φαει καλα μεν φοασε αλλα εγλιτοσε ο ξιμαρισμενοσ

ρε φιλε πως και δεν του τες έσυρες και τες 2 πίσω που το αυτοκίνητο?
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ....
ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ"!

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ"ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 2ΩΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ ΜΕ 2 ΣΗΚΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΑ ;)

ΑΠΟ ΤΙΣ 10.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ :roll: .....ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΝΑ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΦΟΡΩ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ :? ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΖΕΜΑ!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ...ΟΤΙ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ + ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ....

30-40 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ,ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ...ΓΙΑ ΧΑΡΑΤΑΝ...3-4 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΥΒΩ 15 ΠΟΥΛΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΤΑ 25Μ...ΑΦΗΝΩ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ...ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ...ΕΝ ΡΙΠΗ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ,ΓΙΑ ΧΑΡΑΤΑΝ :?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΤΣΙΚΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ....ΕΦΕΥΓΕ 1 ΕΡΧΩΝΤΟΥΣΑΝ 2...ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΕΦΕΥΓΑΝ 2 ΕΡΧΩΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ,ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ....ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ 2 ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 30Μ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ 5-6 ΣΚΥΛΙΑ......ΛΕΩ ΑΤΕ ΣΟΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ"3.15 ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ :?

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟΥΤΗΝ ΟΥΛΛΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΝΩΡΙΣ....Ο ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ :? ....ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΜΠΑΝΙΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ :D

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :(
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Re: Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από marios10 »

Καλησπερα σας παιδια
Ειχεν πολλα πουλια εχτες επαρχια λαρνακας.
Επαιξα 8 ηβρα τες 5 και 1 περτικο..
Η 3 τζικλες ηταν στο ξεφωτο και τα αλλα στο περπατημα..
Πολλες δεντρωμενες αλλα ημουν μονος μου εν τες προλαμβαινα..
Το ωραιο της ημερας ηταν μια παρεα που εκατηβηκε διπλα μόυ το πρωι ηταν 3 και ειχαν 12 σκυλλους
Περνουν π διπλα μου ο ενας ντημενος στα πρασινα ο αλλος στα μαυρα και ο τελευταιος παραλλαγη.
Ηπαν καλημερα ηπα τους τζαι γω τζαι λαλω τους μετα που λιο ε κοπελιια βαρτε κανενα πορτοκαλι πανω σας να σας βλεπουνν.
ΚΑΙ ΤΙ Μ ΛΕΕΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ Ε ΠΑΡΕΑ Μ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΗΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΤΑ ΚΟΛΛΑΝΑΚΙΑ..
λαλω τζαι γω που μεσα μ εν για κλαματα τουτη.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
nikos17
Full Member

Δημοσίευση από nikos17 »

.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”