ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Re: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ
Προχτες την κυριακη μολις και γλυτωσα απο ενα πολιπιφ , φανηκα τυχερος και ειδα το σκυλο που εσκυψε και εβαλα του τη φωνη , φτερικουδι.
-
- Full Member
Η Αλωνα κανει μπαμ φετος στο λαγο. Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι επικρατει και συντηρηται εδω και καιρο αυτη η διαρροη οτι εχει δηλητηρια ενω οσοι γνωριζω που εξορμουν εκει εδω και μηνες δεν ειδαν κατι τετοιο, μονο λαγους βλεπουν.'petros' έγραψε:οπως συνηθως η περιοχη κατω και γυρο απο τα σκουπιδια της Αλωνας.Αυτο γινετε εδω και χρονια για αυτο σταματησα να πηγαινω εδω και χρονια λογο απωλειας σκυλων με την παρεα που πηγαινα αν και αυτοι πανε ακομα σταδιακαkostas DMK DOG FOOD έγραψε:Παιδια προσοχη στην ΑΛΩΝΑ ενας φιλος εχασε 2 σκυλια εν εκλοτσισαν ουτε ενεσης τους επιαναν ουτε τπτ.εβαλαν τες πανω σε μακαρονια βραστα και κρεας.
- APOLLON_1
Hercules έγραψε:Η Αλωνα κανει μπαμ φετος στο λαγο. Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι επικρατει και συντηρηται εδω και καιρο αυτη η διαρροη οτι εχει δηλητηρια ενω οσοι γνωριζω που εξορμουν εκει εδω και μηνες δεν ειδαν κατι τετοιο, μονο λαγους βλεπουν.'petros' έγραψε:οπως συνηθως η περιοχη κατω και γυρο απο τα σκουπιδια της Αλωνας.Αυτο γινετε εδω και χρονια για αυτο σταματησα να πηγαινω εδω και χρονια λογο απωλειας σκυλων με την παρεα που πηγαινα αν και αυτοι πανε ακομα σταδιακαkostas DMK DOG FOOD έγραψε:Παιδια προσοχη στην ΑΛΩΝΑ ενας φιλος εχασε 2 σκυλια εν εκλοτσισαν ουτε ενεσης τους επιαναν ουτε τπτ.εβαλαν τες πανω σε μακαρονια βραστα και κρεας.
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΠΤ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΝΑΝΤΙΣΑ ΝΑ ΙΒΡΑΝ ΤΠΤ. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΛΑΓΟΥΣ ΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΤΟ ΕΝ ΤΟ ΣΙΟΥΡΟ
EPANIEL POWER
-
- Full Member
οσο και να πηγαινει το μυαλο μας στο πονηρο οτι διαδιδεται εντοντα οτι υπαρχουν δηλητηρια για να μην πηγαινουμε δυστηχως το φαινομενο αυτο ισχυει σε αυτες τις περιοχες...\
προσφατα ειμουν αλωνα πολυστηπο για δουλεια και μιλησα με αρκετα ατομα και μου ειπαν οτι εχουν τρομερο προβλημα και εχει ξεσπασει πολεμος μεταξυ των χωριανων και παρεων απο κοκκινοχωρια...
απο κει κε περα οποιος το ρισκαρει παιρνει και τις πιθανοτητες του..\
πριν 2 χρονια εκαμα μια παγανια εκει χωρις να εχω προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις....
προσφατα ειμουν αλωνα πολυστηπο για δουλεια και μιλησα με αρκετα ατομα και μου ειπαν οτι εχουν τρομερο προβλημα και εχει ξεσπασει πολεμος μεταξυ των χωριανων και παρεων απο κοκκινοχωρια...
πριν 2 χρονια εκαμα μια παγανια εκει χωρις να εχω προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις....
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Αλωπος εξεχασετε περσι πρωτη κυριακη τι εγεινε τζιπανω ....

- AndreasDr
Αν νομιζει καποιος οτι αξίζει το ρίσκο ας πάει.... Εγω μέχρι πριν 2 εβδομαδες επίεννα 3-4 φορές τον μήνα Φτερικούδι και Ασκά, τωρά με τούτα ούλλα που ακούοντε εν το βλέπω να ξαναπάω.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- 'petros'
φιλοι μου εγω σταματησα να πηγαινω για το λογο οτι χαναμε σκυλια καθε χρονο σχεδον για τον πιο πανω λογο που αναφερε ο φιλος dangerous.dangerous έγραψε: εχουν τρομερο προβλημα και εχει ξεσπασει πολεμος μεταξυ των χωριανων και παρεων απο κοκκινοχωρια...
Η παρεα που πηγαινα παει ακομη συχνα και μου λενε οτι ακομη τους συμβαινουν.
αυτοι που βαζουν ετσι πληροφοριακα δεν θα βαλουν τωρα πριν το κυνηγι. θα βαλουν 2-3 μερες πριν τη πρωτη κυριακη και να δειτε τι εχει να γινει και οι επιτυδιοι θα κυνηγησουν μετα απο 15 οταν εξασθενησει το δηλητηριο. μακαρι να βγω ψευτης γιατι ξερω πολυ καλα τον πονο και τη θλιψη του να χανεις σκυλο με αυτο το τροπο.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- kostas DMK DOG FOOD
- Full Member
ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΛΑΓΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣ.
- APOLLON_1
αν ειναι να χασο το σκυλο μου προτιμο να μεν παιξο ουτε ενα λαο ουτε και περτικο. εχω προτα το σκυλο γ`μενα και μετα για το κυνιγη
EPANIEL POWER
- kostas DMK DOG FOOD
- Full Member
ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΩ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΝ ΨΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΟΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ............