Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ

Δημοσίευση από LEFKIOS »

kanaris έγραψε:Μα τι γίνεται με τούτες τες Lambro? Η 32 γρ Direct σε 9,5 και 8,5 σκαι πέρσι7 ευρώ οι 25 και φέτος 8.5!!
Η τιμή των 7 ευρώ που τις πήρες απο καταστημα Λευκωσίας ;) ήταν λάθος του καταστηματάρχη, οπως μου ανάφερε ο εισαγωγέας. Η τιμή της ηταν 8 ευρώ. Φέτος ακρίβυνα κατα 50 σεντ λογω αύξηση του ναύλου κυρίως και ετσι η τιμή τους ειναι 8,5 ευρω. Για θέμα τιμής στη Ελλάδα σε σχέση με Κύπρο δεν μπορεί να συγκρίνεται διοτι το εργοστασιο κατασκευής ειναι στη Ελλάδα, ενω για να ερθουν στη Κύπρο διανύουν απόσταση 1000KM ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΑΠΟ ΜΌΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΌΣΤΟ.
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

LEFKIOS έγραψε:
kanaris έγραψε:Μα τι γίνεται με τούτες τες Lambro? Η 32 γρ Direct σε 9,5 και 8,5 σκαι πέρσι7 ευρώ οι 25 και φέτος 8.5!!
Η τιμή των 7 ευρώ που τις πήρες απο καταστημα Λευκωσίας ;) ήταν λάθος του καταστηματάρχη, οπως μου ανάφερε ο εισαγωγέας. Η τιμή της ηταν 8 ευρώ. Φέτος ακρίβυνα κατα 50 σεντ λογω αύξηση του ναύλου κυρίως και ετσι η τιμή τους ειναι 8,5 ευρω. Για θέμα τιμής στη Ελλάδα σε σχέση με Κύπρο δεν μπορεί να συγκρίνεται διοτι το εργοστασιο κατασκευής ειναι στη Ελλάδα, ενω για να ερθουν στη Κύπρο διανύουν απόσταση 1000KM ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΑΠΟ ΜΌΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΌΣΤΟ.
ευτυχως που δεν πηρα πολλες περσι και να χασει λεφτα ο ανθρωπος που εχει το καταστημα! οκ καταλαβα το point αλλα ετσι για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους επρεπε να παει κατω εστω και μισο ευρω και οχι πανω. τουτα ουλλα περι ναυλων και αποστασεων για εμενα ειναι λογια για να γελουμεν του φτωχου του κοσμακη! εδω ανοιγεται μια αγορα για τα φυσιγγια τους και αντι να την καλοκρατουν καμνουν αυξησεις! ε! ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται ;)
παρεπιπτοντως ειχα αποφασισει απο προπερσι να αντικαταστησω ολες μου τις επιλογες σε φυσιγγια που ηταν κυριως ιταλικα με Ελληνικα της Lambro...
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

πριν 2 χρονια επιασα κασια σπορτινγκ 28 της λαμπρο 40 ευρω ενω το κουτι ηταν 5 ευρω .στην ελλαδα τοτε το κουτι ηταν 6 ευρω.τωρα στην κυπρο το κουτι ειναι 6.50-7.00 ευρω ενω στην ελλαδα παραμενει 6 ευρω σταθερα.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χωρίς να θέλων να κάνω τον δικηγόρο κανενός απλά έμαθα φέτος ότι αυξήθηκαν οι φόροι μεταφοράς εκρηκτικών υλών (μπαρούτι-φυσίγγια) στην Κύπρο νομίζω είναι κάπου €10 000 το κάθε κοντέϊνερ.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
giorgos80

atlas welcome και olympia super ποσα τις βρισκουμε?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

giorgos80 έγραψε:atlas welcome και olympia super ποσα τις βρισκουμε?
Φίλε Γιώργο τις άτλας τις χρησιμοποιάς για τη τζιήκλα? Είσαι ευχαριστημένος?
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

πολυ καλο φυσιγγιο εγω παιζω 11νο σκαι και ειμαι ευχαριστημενος. 5.80 τις αγοραζω εγω .
Άβαταρ μέλους
giorgos80

MARIOSE έγραψε:
giorgos80 έγραψε:atlas welcome και olympia super ποσα τις βρισκουμε?
Φίλε Γιώργο τις άτλας τις χρησιμοποιάς για τη τζιήκλα? Είσαι ευχαριστημένος?
ρε φιλε η αληθκεια ειναι οτι ειχα 3-4 παλιες και εσυρα τες πανω σε πεζουνια και επεφταν οπως τη μαππα και ειπα να τες δοκιμασω
Α!το ενα εκαμε μου εντυπωση η αποσταση και μετρησα 40 βηματα υπολογιζω 35 μετρα τουλαχιστον με τσιοκ 4 το φυσιγγι ηταν νο11
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Μα στον χαρτη κυνηγιου της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 2014 γραφει να επιτρεπονται τα πεζουνια?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:Μα στον χαρτη κυνηγιου της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 2014 γραφει να επιτρεπονται τα πεζουνια?
Πεζούνια ιδαλλιώς "αρκοπέζουνα".
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”