ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- marios10
- Full Member
Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Σημερινος περιπατος μετα την δουλεια επια σε ενα τοπο που πρωτη φορα παω φετος.
2 ωρες περπατημα ουτε ειδα ενα περτιτζι.
Σκεφτουμε που παει τ κυνηγι μας του χρονου τη θα κυνηγουμε φαντασματα.
Απολογισμος της μερας ηταν 2 τζικλουες.
2 ωρες περπατημα ουτε ειδα ενα περτιτζι.
Σκεφτουμε που παει τ κυνηγι μας του χρονου τη θα κυνηγουμε φαντασματα.
Απολογισμος της μερας ηταν 2 τζικλουες.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- Γιατρός
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Λάθος επιλογή συνκυνηγών το πρωί
4 ώρες aerobics από εμένα
3 άπαιχτα περδίκια λεβέντικα
1 μάστρος λαγός 1 ώρα και 15 λεπτά στην ίδια μικρή πλαγιά τελικά μας έφυγε από αριστερά και δεν πυροβολήσαμε για να μην φάμε τον Λάκη
2 όπλα ένας σκύλλος
Μια τυρόπιττα και λάττε και 1 λίτρο νερό
4 ώρες aerobics από εμένα
3 άπαιχτα περδίκια λεβέντικα
1 μάστρος λαγός 1 ώρα και 15 λεπτά στην ίδια μικρή πλαγιά τελικά μας έφυγε από αριστερά και δεν πυροβολήσαμε για να μην φάμε τον Λάκη
2 όπλα ένας σκύλλος
Μια τυρόπιττα και λάττε και 1 λίτρο νερό
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- andreasana210326
καλημερα,
Χ8ες μια πρωινη δυνατη μαλαη ,μας κρατησε σε ενα αμπελη με 7 δομες για περιπου 3 ωρες. Οι σκυλλοι πραγματικα τριφτοι μεστα ποδια μας, σε μια φαση νομισα 8α τον πατησω. Εφαμε πραγματικα ολους τους οχτους( ηταν γεματο κονιζους). Λαγος αφαντος. Ηταν η μοναδικη μαλαη που βρηκαμε και την δουλεψαμε.
Απο εκει περα νεκρα. OYTE KAKKAΡA OYTE TPT. 8ΕΑ8ΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 5 ΠΕΡΔΙΚΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΛΙΑ. ΤΟ 8ΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΦΕΤΟΣ.
ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ AΠΟ ΤΖΙΚΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΠΑΔΑΚΙΑ ΤΩΝ 4-6 σΕ ΨΗΛΟ ΥΨΟΣ. TO ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ. ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΗΜΙΟΡΕΙΝΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.
Χ8ες μια πρωινη δυνατη μαλαη ,μας κρατησε σε ενα αμπελη με 7 δομες για περιπου 3 ωρες. Οι σκυλλοι πραγματικα τριφτοι μεστα ποδια μας, σε μια φαση νομισα 8α τον πατησω. Εφαμε πραγματικα ολους τους οχτους( ηταν γεματο κονιζους). Λαγος αφαντος. Ηταν η μοναδικη μαλαη που βρηκαμε και την δουλεψαμε.
Απο εκει περα νεκρα. OYTE KAKKAΡA OYTE TPT. 8ΕΑ8ΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 5 ΠΕΡΔΙΚΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΛΙΑ. ΤΟ 8ΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΦΕΤΟΣ.
ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ AΠΟ ΤΖΙΚΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΠΑΔΑΚΙΑ ΤΩΝ 4-6 σΕ ΨΗΛΟ ΥΨΟΣ. TO ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ. ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΗΜΙΟΡΕΙΝΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.
- ANTROS BREDA
καλημερα και απο μενα
χτες αποφασισαμε να παμε δασος για κυνηγη φαντασματον τελικα το μικρο φαντασμα με τα μεγαλα φτια μας επεριπεζε ολη μερα απο το πρωι μεχρι η ωρα 4 με 1 ωρα διαλημμα!
τελικος απολογισμος
2.πολιπιφ
1. κουππι ελιες
1.χαλουμι
3.αυκα
τοματες αγγουρακια και πολλα αλλα
α ειμασταν 3 οπλα για να μεν μου αρκεψετε για το κοτα!!
χτες αποφασισαμε να παμε δασος για κυνηγη φαντασματον τελικα το μικρο φαντασμα με τα μεγαλα φτια μας επεριπεζε ολη μερα απο το πρωι μεχρι η ωρα 4 με 1 ωρα διαλημμα!
τελικος απολογισμος
2.πολιπιφ
1. κουππι ελιες
1.χαλουμι
3.αυκα
τοματες αγγουρακια και πολλα αλλα

α ειμασταν 3 οπλα για να μεν μου αρκεψετε για το κοτα!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- AndreasDr
Στην ορεινή Λευκωσία
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- andreasana210326
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
.AndreasDr έγραψε:Στην ορεινή Λευκωσία
ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΑΝΔΡΕΑ

ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΑ 2-3Μ...ΒΡΗΚΕ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΩ....ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ....ΜΠΕΚΑΤΣΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Dimitris
2 περδίκια εγώ
3 ο συγκυνηγός
1 και 1 μπεκάτσα ο άλλος συγκυνηγός
Επήαμεν τα καλά εχτές
3 ο συγκυνηγός
1 και 1 μπεκάτσα ο άλλος συγκυνηγός
Επήαμεν τα καλά εχτές
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- SilverPigeonS
Η χθεσινή μέρα δεν ήταν και η ιδανικότερη για το κυνήγι πέρδικας. Η ζέστη ήταν υπερβολική. Πολύωρο περπάτημα, 4-5 επαφές με κοπάδια των 8-10 πουλιών. Μονό μια ευκαιρία για ντουφεκιά με αποτέλεσμα ένα περδίκι. Για να μπορέσεις να καρποθείς 1-2 από αυτά τα πουλιά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και εμπειρία. Δεν είναι παλαβά τα πουλιά, μελετάνε τις κινήσεις σου καλύτερα από ότι εσύ τις δικές τους.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι πληθυσμοί των περδικιών στις περιοχές που κυνηγώ αν και τα πιο πολλά είναι περσινά πουλιά είναι ικανοποιητικοί. Επίσης η πίεση που δέχονται από τος κυνηγούς δεν είναι και τόσο μεγάλη. Ελπίζω με την καταπολέμηση που γίνεται των τρωκτικών να ζήσουν αρκετά πουλιά. Για την αλεπού όμως εκεί έχουμε πρόβλημα...
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι πληθυσμοί των περδικιών στις περιοχές που κυνηγώ αν και τα πιο πολλά είναι περσινά πουλιά είναι ικανοποιητικοί. Επίσης η πίεση που δέχονται από τος κυνηγούς δεν είναι και τόσο μεγάλη. Ελπίζω με την καταπολέμηση που γίνεται των τρωκτικών να ζήσουν αρκετά πουλιά. Για την αλεπού όμως εκεί έχουμε πρόβλημα...
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- AndreasDr
Ευχαριστώ φίλεSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:.AndreasDr έγραψε:Στην ορεινή Λευκωσία
ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΑΝΔΡΕΑ![]()
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....