Φιλε Μαριε στη θεση σου 8α πηγαινα εκει , να με ακουσει και ο γιος του...και 8α του εκανα ενα κα8ωσπρεπει χεσιμο. κΑΙ ΤΟ ΠΕΡΔΙΚΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ. κριμα ειναι γιος του που παιρνει τετοια μα8ηματα κυνηγετικης συμπεριφορας και παιδειας. Απο εδω αρχιζουν ολα. Και εγω χ8ες ειδα πατερα και γιο στο βουνο και οι 2 χωρις ιχνος πορτοκαλι.....και του ειπα ΦΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ....ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ?? ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ?? εκρυψε και δεν ειπε τπτ.marios10 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΤΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.
1 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΟΤΕΡ
2 ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΣ ΤΕΣ ΑΝΤΥΠΥΡΙΝΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΠΤ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
ΚΑΙ 3 ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Καθως περπατουσαμε εχτες σηκωσε ενα περτιζι ο τζιρις μου με τν σκυλο και μ τ αφησε να τ παιξω επειδη ειχα και καλυτερη θεση και ημουν πιο ψηλα του.
Το εσυρα με την 2 τουφεκια και ειδα το περτιτζι να πεφτει σεκκο που την αλλη πλευρα του βουνου..
Οκ ημε νεος τωρα μαθενω αλλα πιστευκω καταλαβω ενα επεσε σεκκο η οι.
Επια που την αλλη πλευρα και ειδα 2 κυνηγους με τες καρεκλουες τς τους ρωταω <Ε Μαςτρε ειδες που επεσε > και μου απανταει < Ε μα εβλεπα πανω για τζικλες>
Επια αμεσως τον γερο μ να ερτει με τους σκυλους μας να κοιταξουν.Οπως εμιλουν στο τηλ ειδα τον γιο του ενος να κραταει ενα περτιτζι και να πιενει στν παπα του να του δωκει,τζαι να του νεφκει ο αλλος ο γαρος να τ χωσει..
Ουτε εδωκα συνεχεια στην αναζητηση εσηκωστηκα και εφια.
ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ..
ΠΟΛΛΟΙ ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- andreasana210326
Re: Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
andreasana210326 έγραψε:Φιλε Μαριε στη θεση σου 8α πηγαινα εκει , να με ακουσει και ο γιος του...και 8α του εκανα ενα κα8ωσπρεπει χεσιμο. κΑΙ ΤΟ ΠΕΡΔΙΚΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ. κριμα ειναι γιος του που παιρνει τετοια μα8ηματα κυνηγετικης συμπεριφορας και παιδειας. Απο εδω αρχιζουν ολα. Και εγω χ8ες ειδα πατερα και γιο στο βουνο και οι 2 χωρις ιχνος πορτοκαλι.....και του ειπα ΦΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ....ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ?? ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ?? εκρυψε και δεν ειπε τπτ.marios10 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΤΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.
1 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΟΤΕΡ
2 ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΣ ΤΕΣ ΑΝΤΥΠΥΡΙΝΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΠΤ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
ΚΑΙ 3 ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Καθως περπατουσαμε εχτες σηκωσε ενα περτιζι ο τζιρις μου με τν σκυλο και μ τ αφησε να τ παιξω επειδη ειχα και καλυτερη θεση και ημουν πιο ψηλα του.
Το εσυρα με την 2 τουφεκια και ειδα το περτιτζι να πεφτει σεκκο που την αλλη πλευρα του βουνου..
Οκ ημε νεος τωρα μαθενω αλλα πιστευκω καταλαβω ενα επεσε σεκκο η οι.
Επια που την αλλη πλευρα και ειδα 2 κυνηγους με τες καρεκλουες τς τους ρωταω <Ε Μαςτρε ειδες που επεσε > και μου απανταει < Ε μα εβλεπα πανω για τζικλες>
Επια αμεσως τον γερο μ να ερτει με τους σκυλους μας να κοιταξουν.Οπως εμιλουν στο τηλ ειδα τον γιο του ενος να κραταει ενα περτιτζι και να πιενει στν παπα του να του δωκει,τζαι να του νεφκει ο αλλος ο γαρος να τ χωσει..
Ουτε εδωκα συνεχεια στην αναζητηση εσηκωστηκα και εφια.
ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ..
ΠΟΛΛΟΙ ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- marios10
- Full Member
Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
1 ΕΝ ΘΑ ΠΙΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΑΡΕΤΗ ΕΝ ΑΙΜΑ ΤΖΑΙ ΒΡΑΖΕΙ ΤΖΑΙ ΕΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕΝ ΚΑΙ 2 ΟΠΛΑ
2 ΕΧΑΡΗΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΥΡΑΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
3 ΤΟΥΤΟΝ ΠΡΑΜΑ ΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΕΨΗ ΚΛΕΨΗ.
1 ΕΝ ΘΑ ΠΙΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΑΡΕΤΗ ΕΝ ΑΙΜΑ ΤΖΑΙ ΒΡΑΖΕΙ ΤΖΑΙ ΕΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕΝ ΚΑΙ 2 ΟΠΛΑ
2 ΕΧΑΡΗΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΥΡΑΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
3 ΤΟΥΤΟΝ ΠΡΑΜΑ ΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΕΨΗ ΚΛΕΨΗ.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- Georgios
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Καλησπέρα σας,
Η χθεσινή μέρα 09/11/14 μου έδωσε ωραία παιξίματα σε τζίκλες και σε 1 περδίκι.. Σύνολο η παρέα κτυπήσαμε 4 περδίκια και 13 τζίκλες... Προσωπική κάρπωση: 1 περδίκι και 7 τζίκλες (4 κανονικές και 3 μαύρους... Θεάθηκε κοπάδι με 6-7 τρυγονότσιχλες αλλά ψηλά)... Το κυνήγι μας ήταν πάνω στο βουνό και περπατητό βεβαίως και όχι στάμα... Μακάρι να συνεχίσουν να υπάρχουν τζίκλες και πιο μετά κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ας τις παίζουμε σηκωτές
Η χθεσινή μέρα 09/11/14 μου έδωσε ωραία παιξίματα σε τζίκλες και σε 1 περδίκι.. Σύνολο η παρέα κτυπήσαμε 4 περδίκια και 13 τζίκλες... Προσωπική κάρπωση: 1 περδίκι και 7 τζίκλες (4 κανονικές και 3 μαύρους... Θεάθηκε κοπάδι με 6-7 τρυγονότσιχλες αλλά ψηλά)... Το κυνήγι μας ήταν πάνω στο βουνό και περπατητό βεβαίως και όχι στάμα... Μακάρι να συνεχίσουν να υπάρχουν τζίκλες και πιο μετά κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ας τις παίζουμε σηκωτές

- Breda Pegaso
Ειναι γεγονος οτι δεν βλεπεις φετινα πουλια. Τρωμεν απο τη μανα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- ANTROS BREDA
καλες επιτιχιες αυριο κοπελια με το νου σας πανω απο ολα η ασφαλεια και η επιστροφη στα σπιτια μας!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
Καλά να περάσεις και εσύ φίλε μου!ANTROS BREDA έγραψε:καλες επιτιχιες αυριο κοπελια με το νου σας πανω απο ολα η ασφαλεια και η επιστροφη στα σπιτια μας!!!
Εγώ θα γράψω απουσία 2 αγωνιστικές (όχι λόγω καρτών

-
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ .ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΝΩ ΙΣΩΣ ΧΑΝΩ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΕΚΑΤΣΕΣ .ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ Νο.1 ΛΑΘΡΟΘΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΑΥΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ Νο.1 ΛΑΘΡΟΘΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΑΥΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.

- Γιατρός
- Full Member
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Φέτος αν κλείσω με 40 θα είναι κατόρθωμα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- giorgos80
αυριο εν να παεις?Γιατρός έγραψε:Φέτος αν κλείσω με 40 θα είναι κατόρθωμα