ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- kypros
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Τα περδικια στη κυπρο δυστυχως ζουν κατα μεσο ορο 3 χρονια. Αρα ο πληθυσμος καθε χρονο εξαρτατε παρα πολυ απο την γεννοβολια του περασμενου ετους.
Εγω πιστευω και ειχα παρατηρησει οτι ουτε περσυ κτυπουσα πουλια της χρονιας. Η μεγαλη πλεοοψηφια ηταν παλια.
Αρα δυο χρονια χωρις καινουρια πουλια ξοφλας.
Ομως δεν πιστευω οτι ειναι μονο αυτο
Υπηρχαν μερη δυσκολα με πολλα πουλια και τωρα ειναι νεκρα.
Νομιζω πτι γινεται και πολλη ζημια απο καποιους που πυροβολουν και περδικια στη τζηκλα που τα πουλια ειναι πολυ πιο ευαλοτα και ευκολα. Επειδη πολυς κοσμος πλεον περπατα για τζηκλα συχαν σηκωνουμε τα ζευγαρομενα περδικια που στο ενδημικο ηταν αορατα. Καποιοι εγκληματιες τα πυροβολουν.
Επισης πιστευω και στην υπαρξη αρρωστια αλλα και στις ζημιες της αλεπους και των κορακοειδων στις φωλιες
Ειναι σιγουρα συνδιασμος ολων αφου καμνουμε ολα οσα δεν πρεπει να καμνεις για να εχεις θηραμα σε τουντο τοπο
Εγω πιστευω και ειχα παρατηρησει οτι ουτε περσυ κτυπουσα πουλια της χρονιας. Η μεγαλη πλεοοψηφια ηταν παλια.
Αρα δυο χρονια χωρις καινουρια πουλια ξοφλας.
Ομως δεν πιστευω οτι ειναι μονο αυτο
Υπηρχαν μερη δυσκολα με πολλα πουλια και τωρα ειναι νεκρα.
Νομιζω πτι γινεται και πολλη ζημια απο καποιους που πυροβολουν και περδικια στη τζηκλα που τα πουλια ειναι πολυ πιο ευαλοτα και ευκολα. Επειδη πολυς κοσμος πλεον περπατα για τζηκλα συχαν σηκωνουμε τα ζευγαρομενα περδικια που στο ενδημικο ηταν αορατα. Καποιοι εγκληματιες τα πυροβολουν.
Επισης πιστευω και στην υπαρξη αρρωστια αλλα και στις ζημιες της αλεπους και των κορακοειδων στις φωλιες
Ειναι σιγουρα συνδιασμος ολων αφου καμνουμε ολα οσα δεν πρεπει να καμνεις για να εχεις θηραμα σε τουντο τοπο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- MARIOSE
Έχεις δίκιο νομίζω φίλε Κύπρο. Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα...και δυστυχώς "ειδικούς" είτε ΔΕΝ έχουμε είτε έχουμε πολλούς και ΔΕΝ συμφωνούν...kypros έγραψε: Ειναι σιγουρα συνδιασμος ολων αφου καμνουμε ολα οσα δεν πρεπει να καμνεις για να εχεις θηραμα σε τουντο τοπο
Ας επιστρατευτούμε όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε όπως μπορεί ο καθένας. Εγώ σήκωσα 2 εχτές και ούτε γύρισα το όπλο πάνω τους.
- andreasana210326
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....
ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΑΓΟΤΟΠΟ....ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ......ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ.....
O ΛΑΓΟΣ ΚΤΥΠΗ8ΗΚΕ ΠΙ8ΑΝΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ LEΒRE 3n. ΥΓΕΙΑ ΟΜΩΣ. ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ.
5-6 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝ8ΗΚΕΣ.
ΑΠΟ ΤΖΙΚΛΟΥΕΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΠΤ?????
ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΑΓΟΤΟΠΟ....ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ......ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ.....
O ΛΑΓΟΣ ΚΤΥΠΗ8ΗΚΕ ΠΙ8ΑΝΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ LEΒRE 3n. ΥΓΕΙΑ ΟΜΩΣ. ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ.
5-6 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.
- marinos.a
- Site Admin
εμείς εχτές ορεινή Λευκωσια είδαμε αρκετές
Si vis pacem, para bellum
- MARIOSE
Ήμουν στην περιοχή Άλωνας το πρωί Αντρέα μου. Νομίζω έπαιζε Ομόνοια-Αποέλ...Από πουλιά δεν ξέρω αν είχε επειδή ευτυχώς αλλάξαμε περιοχή ΑΜΕΣΑ! Εκεί που είμαστε (για φάσσες) λίγα πράματα...andreasana210326 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....
-
- Full Member
Συναδελφοι καλημερα και απο μενα..Έφτασε στα αυτια μου οτι για την καταπολεμηση της ποντικας δοθηκε στο δασονομιο σιταρουι ..Καποιοι για να κοβουν δρομο αντι να βαζουν το σιταρι σε σικλουες καρφωμενες πανω στους κορμους, έσχιζαν τα σακουλακια κ τα εβαζαν κατω απο τους κορμους με αποτελεσμα να τα τρωνε τα περδικια..Αν οντως εγινε ετσι κουβεντα τα σχολια περιττευουν
- SilverPigeonS
Καλημέρα και από μένα,
Η κατάσταση με την ποντίκα ειδικά στην ημιορεινή Λεμεσό είχε γίνει απελπιστική. Χαρουπιές πολλών χρόνων, δέντρα στιβαρά να χαρίζουν δροσιά σε μας, τον πολύτιμο καρπό και κάλυψη στα πουλιά καταστρέφονταν η μια μετά την άλλη. Οργανώθηκαν όλοι οι αγρότες του χωριού, ήρθαν ειδικοί και έδειξαν τον τρόπο κατασκευής της σωλήνας όπου μπαίνει μέσα το κριθαράκι και δεν μπορεί να το βρει ούτε πέρδικα, λαγός και άλλα ζώα. Εμείς φτιάξαμε αρκετά, πήραμε κριθαράκια από το κοινοτικό συμβούλιο και μόνο όσοι είχαν παγίδες δικαιούνται να πάρουν. Η καταπολέμηση είχε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα και ακόμη συνεχίζεται. Επίσης το νερό που είναι πολύ σημαντικό για την πέρδικα. Στο περιβόλι οι πέρδικες δεν στερήθηκαν καθόλου το νερό. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε!
Στις περιοχές μας έχει εξαλειφθεί πλήρως ο λαγός. Αν υπάρχουν 2-3 λαγοί σε όλη την περιοχή και αυτοί ακόμη να καταδιώκονται. Τα περδίκια μόνο όταν είσαι έμπειρος μπορείς να δεις και αν είσαι και τυχερός να καρπωθείς κάποιο πουλί. Τα παλιά με τα λιγοστά φετινά έγιναν ένα και ομολογώ τα νεαρά οι καλύτεροι μαθητές. Ασφαλώς τα πουλιά πολύ λιγότερα από τα περσινά και να κρύβονται σε τόπους όπου η διαφυγή τους να είναι άμεση. Πολύ χαμηλή η κάρπωση από όλους τους κυνηγούς της περιοχής. Επίσης το κακάρισμα πλέον δεν το ακούς! Χθες όσα περδίκια βρήκαμε δεν ακούσαμε κακάρισμα πουθενά. Δηλαδή αν κάποιος περίμενε για να ακούσει που κακαρίζουν και να ακολουθήσει απλά θα έμενε άπρακτος.
Ευελπιστώ η φετινή χρονιά να βοηθήσει στην εκκόλαψη γιατί θα ζήσουν αρκετά από τα πουλιά. Αναμένω με αγωνία την μπεκάτσα για να βοηθήσουμε την πέρδικα.
Η κατάσταση με την ποντίκα ειδικά στην ημιορεινή Λεμεσό είχε γίνει απελπιστική. Χαρουπιές πολλών χρόνων, δέντρα στιβαρά να χαρίζουν δροσιά σε μας, τον πολύτιμο καρπό και κάλυψη στα πουλιά καταστρέφονταν η μια μετά την άλλη. Οργανώθηκαν όλοι οι αγρότες του χωριού, ήρθαν ειδικοί και έδειξαν τον τρόπο κατασκευής της σωλήνας όπου μπαίνει μέσα το κριθαράκι και δεν μπορεί να το βρει ούτε πέρδικα, λαγός και άλλα ζώα. Εμείς φτιάξαμε αρκετά, πήραμε κριθαράκια από το κοινοτικό συμβούλιο και μόνο όσοι είχαν παγίδες δικαιούνται να πάρουν. Η καταπολέμηση είχε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα και ακόμη συνεχίζεται. Επίσης το νερό που είναι πολύ σημαντικό για την πέρδικα. Στο περιβόλι οι πέρδικες δεν στερήθηκαν καθόλου το νερό. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε!
Στις περιοχές μας έχει εξαλειφθεί πλήρως ο λαγός. Αν υπάρχουν 2-3 λαγοί σε όλη την περιοχή και αυτοί ακόμη να καταδιώκονται. Τα περδίκια μόνο όταν είσαι έμπειρος μπορείς να δεις και αν είσαι και τυχερός να καρπωθείς κάποιο πουλί. Τα παλιά με τα λιγοστά φετινά έγιναν ένα και ομολογώ τα νεαρά οι καλύτεροι μαθητές. Ασφαλώς τα πουλιά πολύ λιγότερα από τα περσινά και να κρύβονται σε τόπους όπου η διαφυγή τους να είναι άμεση. Πολύ χαμηλή η κάρπωση από όλους τους κυνηγούς της περιοχής. Επίσης το κακάρισμα πλέον δεν το ακούς! Χθες όσα περδίκια βρήκαμε δεν ακούσαμε κακάρισμα πουθενά. Δηλαδή αν κάποιος περίμενε για να ακούσει που κακαρίζουν και να ακολουθήσει απλά θα έμενε άπρακτος.
Ευελπιστώ η φετινή χρονιά να βοηθήσει στην εκκόλαψη γιατί θα ζήσουν αρκετά από τα πουλιά. Αναμένω με αγωνία την μπεκάτσα για να βοηθήσουμε την πέρδικα.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- ANTROS BREDA
Καλημερα εμεις εχτες μετα που πολλυ περπατιμα μαζι με το φιλο το Στελιο επιασαμε εναν ωραιο πολυχρωμο παπαγαλο και επιαμεν στο καλο
! πρωι πρωι πρωτη μαλαι εκατσεν μας μιαν περιπιοιμενη καβλια και εφιεν η κατασταση ειναι απελπιιστηκη υπαρχουν περιοχες που εν εχει ουτε ιχνος που θηραμα περσι σε παγανια για λαγο εσικονναμε το πιο λιο 10-15 περδικια φετος ουτε τα ειδαμε μπροστα μας!!

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- kanaris
- Full Member
1000 ΜΠΡΑΒΟ!!! ακριβως μονο ετσι θα σωθει ό,τι σωζεται!Πανικος Setter έγραψε:Καλημέρα κοπελια , όντως όλοι αυτή η κατρακυλα οφείλεται σε
συνδιασμο ολων όπως ανάφερε ο Κύπρος και μονο με αυτοσυγκράτηση θα σωθεί ότι σώζεται
την περασμένη τεταρτη ενώ κυνηγω φραγκολινα ( όχι πως αυτή είναι σε καλύτερη κατάσταση ) σηκώνεται ένα τυχαίο περδίκι , απλά το αφήνω να πάει στο καλο
https://www.youtube.com/watch?v=ND3k0O3XP7E 0.40
εγω εχτες ημουν πανω σε μια μουττη για φασσα. στην περιοχη υπαρχουν ενα-δυο κοπαδια των 15-20 περτικων τα οποια κυνηγηθηκαν απο μια παρεα και φυσικα τους ξεφυγαν. εμενα με πλησιασαν στα 10 μετρα 2 φορες περπατητοι αλλα ουτε ηθελα αλλα μαλλον ουτε μπορουσα να τους χτυπησω! μολις τους επερνα ειδηση γυριζα να τους δω και φουρριζαν μεσα στο πικνο. ειπα κοπελια ραντεβου του χρονου με υγεια! φυσικα οπως ειπα και χτες δεν εχω την πιεση της εκπαιδευσης του περδικοσκυλου μου (γιατι καλως ή κακως δεν εχω)και γιάυτο ειμαι ανετος. ο καθενας παιδια ας κανει τον λογαριασμο του!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ....ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ!
Η ΞΥΡΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΕΡΑ...ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ!
ΨΑΞΙΜΟ ΨΑΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΔΕΙΝΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΤΟ ΓΙΛΕΚΚΟ!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.....ΠΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΚΙΟΛΑΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΟΡΤΥΚΙΑ(ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΕ ΣΕ ΒΑΤΟΥΣ) ΚΑΙ 2 ΠΕΡΔΙΚΙΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΙΕΖΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ 1 ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΩΝΙΑΣΜΑ!
ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ....ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 1-2 ΑΠΟΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΑ....ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΕΙΔΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΟΛΑ ΚΙΟΛΑ....ΑΝΑΜΟΝΗ...ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ!
ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ!
Η ΞΥΡΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΕΡΑ...ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ!
ΨΑΞΙΜΟ ΨΑΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΔΕΙΝΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΤΟ ΓΙΛΕΚΚΟ!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.....ΠΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΚΙΟΛΑΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΟΡΤΥΚΙΑ(ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΕ ΣΕ ΒΑΤΟΥΣ) ΚΑΙ 2 ΠΕΡΔΙΚΙΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΙΕΖΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ 1 ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΩΝΙΑΣΜΑ!
ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ....ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 1-2 ΑΠΟΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΑ....ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΕΙΔΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΟΛΑ ΚΙΟΛΑ....ΑΝΑΜΟΝΗ...ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ!
ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!