ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ ΛΕΦΤΕΡΗ ΜΠΡΑΒΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΟΥ...Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΙΚΩΣΤΗΚΕΝ ΠΟΥ ΜΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΦΡΡΡΡΡΡΡ ΕΜΕΙΣ, ΜΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝ ΕΞΙΠΑΣΤΙΚΕΣ ΓΤ ΕΣΕ ΠΙΣΤΕΦΚΩlefteris1992 έγραψε:
Ένα βίντεο από στιγμές τη Κυριακής και Tετάρτης και κάποιες φωτογραφίες στο τέλος από κοντινές εξόρμησης .
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΠΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΠΕΤΕ ΦΙΛΕ??lefteris1992 έγραψε:Νασε καλά φίλε Σκιμι .Εξηπαστικα και ευτυχώς αφικατο να ξομακριση λίγο !=) Ήταν πολύ δύσκολη φάση γιατί είχα μπροστά μου την ελιά παρόλο που σε κανονικά πλαίσια είναι το πιο εύκολο να το βρεις από πίσω εδώ όμως δυσκολεύτηκα ! παρατριχα να πάθω και αυχενικό που το γιρμα που έκαμα για να σύρο.
skimis έγραψε:ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΠΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΠΕΤΕ ΦΙΛΕ??lefteris1992 έγραψε:Νασε καλά φίλε Σκιμι .Εξηπαστικα και ευτυχώς αφικατο να ξομακριση λίγο !=) Ήταν πολύ δύσκολη φάση γιατί είχα μπροστά μου την ελιά παρόλο που σε κανονικά πλαίσια είναι το πιο εύκολο να το βρεις από πίσω εδώ όμως δυσκολεύτηκα ! παρατριχα να πάθω και αυχενικό που το γιρμα που έκαμα για να σύρο.
Midland XTC 280 1080p HD φίλε Σκιμι.[