ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
-
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Πολύ καλή μέρα σήμερα αρκετές τσίχλες .Πήρα 1 περδίκι 3 ορτύκια και 4 τσίχλες .Ωραίες ενδείξεις τσίχλας και τριονοτσιχλας!
-
- Full Member
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΛΕΦΤΕΡΗ...ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΟΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΨΗΛΑ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΤΣΙ...lefteris1992 έγραψε:Πολύ καλή μέρα σήμερα αρκετές τσίχλες .Πήρα 1 περδίκι 3 ορτύκια και 4 τσίχλες .Ωραίες ενδείξεις τσίχλας και τριονοτσιχλας!
-
- Full Member
Παγανια που τες 6 ως τες 10:30 τίποτε τίποτε τίποτε. Ανετα εκάμαμε 6-7 χιλιόμετρα. Ουτε καν ακούσαμε εστω και ενα κάκαρα. Δράμα η κατάσταση! !!!
Δούλεψε 2-3 δυνατές μαλαές λαού η σιηλλούα αλλα οι λαοί άφαντοι
Δούλεψε 2-3 δυνατές μαλαές λαού η σιηλλούα αλλα οι λαοί άφαντοι
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
-
- Full Member
lefteris1992 έγραψε:Πολύ καλή μέρα σήμερα αρκετές τσίχλες .Πήρα 1 περδίκι 3 ορτύκια και 4 τσίχλες .Ωραίες ενδείξεις τσίχλας και τριονοτσιχλας!
ΦΙΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ PHOTO NA ΔΟΥΜΕ ΙΝΑ ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ.. ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ pHOTO

EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
- ANTROS BREDA
Επισοδιακη ευχαριστα η μερα μου ο αδελφος μου επονε το ποδι του εμεινε εσσο παω μονος μου κατεβενο κοφκι μαλαι ο σκυλος περνει με σε ενα χωραφι 4 σκαλες. Πετασσετε ο πρωτος που τα 50 μετρα εκαβλιασεμε εφιεν μπενη μες το χωραφι ο σκυλλος στα 40 μετρα πετασσετε δευτερος εδωκεν μου σσιερι στα 50 εσυρατου 1 εφανικεν να το επιεν αλλα εφιεν. Ο σκυλλος μες το χωραφι και εν εταρασσε ερκετε ενας κυνηγος πουκατο λαλο του φιλε κατσε δαμε εχει τσιαλλο στα 2 λεπτα εβκαλε τον ο σκυλλος πανω του παιζη τον επιαεν το ι δευτερη του αλλα στα 30 μετρα επιαν το ο σκυλλος . Μπορει να μεν επεξα εγω αλλα τουλαχιστον εχαρικα το σκυλλο και επεξε και το κοπελουι λαο ειπεν μου και 10 ευχαριστω
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- spyrosspyrou851
Πράγματι, πάρα πολλές τζίκλες σήμερα, είπα να μην παίξω τζίκλες διότι είχα τις Rottweil μέσα τζιαι εν πανάκριβες για τζίκλες
, τζιαι επειδή ξέρω την τύχη μου μόλις έπαιζα την τζίκλα θα επετάσσετουν περτίτζι. Σήμερα που μας επέτρεψε ο τζιαιρός να κυνηγήσουμε έπιασα το quota όσον αφορά τα περδίκια, όλα σέκκα με Victory Mirage 30gr #6, ψατζή το D20 με τον ήλιο και το λίγο αερούι. Ένα όπλο, 3 περδίκια.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... f4eefb.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... ca5176.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... f4eefb.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... ca5176.jpg
-
- Full Member
Σημερα καλη μερα απο αποψη καιρου και μπορουσαν να δουλεψουν καλα τα σκυλια ασχετα αν αργησαμε να βρουμε μαλαη η ωρα 10 πιανουν μαλαη μεσα σε ενα πυκνερι μετα απο 20 λεπτα σηκωμα και 1 ωρα και 23 λεπτα καταδιωξη 11και43 πεθανε ο λαγος επεξεν τον ο ανιψιος μου αντιπυρινικη με λεπρε το απογευμα δεν πηγαμε με τους σκυλους ηταν κριμα κουραστηκαν αρκετα σημερα πηγα στους περτικους ηβρα 4 6 ντουφεκιες επιασα μονο τον ενα και επεσαν ουλοι 2 κουτσοφτεροι και 2 100 μετρα που μενα α σκαττερ σκεττη απογοητευση μονο εφκαλαν τους φτερα βρηκα μονο τον ενα τον κουτσοφτερο ο αλλος εκαταπιεν τον η γη η φωτο με το λαγο στο τελος της σεζον 

-
- Full Member
ANTROS BREDA έγραψε:Επισοδιακη ευχαριστα η μερα μου ο αδελφος μου επονε το ποδι του εμεινε εσσο παω μονος μου κατεβενο κοφκι μαλαι ο σκυλος περνει με σε ενα χωραφι 4 σκαλες. Πετασσετε ο πρωτος που τα 50 μετρα εκαβλιασεμε εφιεν μπενη μες το χωραφι ο σκυλλος στα 40 μετρα πετασσετε δευτερος εδωκεν μου σσιερι στα 50 εσυρατου 1 εφανικεν να το επιεν αλλα εφιεν. Ο σκυλλος μες το χωραφι και εν εταρασσε ερκετε ενας κυνηγος πουκατο λαλο του φιλε κατσε δαμε εχει τσιαλλο στα 2 λεπτα εβκαλε τον ο σκυλλος πανω του παιζη τον επιαεν το ι δευτερη του αλλα στα 30 μετρα επιαν το ο σκυλλος . Μπορει να μεν επεξα εγω αλλα τουλαχιστον εχαρικα το σκυλλο και επεξε και το κοπελουι λαο ειπεν μου και 10 ευχαριστω
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΝΤΡΟ!!!! Πολλά λίγοι θα εκαμναν τούτο που εκαμες. Τζε σίγουρα αν εν η πρώτη φορά που έπιασε λαό ο άνθρωπος ένα πετα...
Συγχαρητήρια στους σκύλους σου
Respectt
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
- giorgos80
3 μαλαες 2 ξεφωλιασματα ενας ηρτε μαζι μας και ενας καλλικωμενος ο οποιος επαιχτηκε απο σταματζιη 200 μετρα απο μας
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
3 περδίκια σήμερα 2 ήρθαν σπίτι με Α1 γεμισμένα φυσίγγια στα 32 γραμμάρια