ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- Γιατρός
- Full Member
Ακόμα ψάχνετε παρθένες στο ναο της Αφροδίτης
Μετά θα την φιλάτε και θα της λέτε και i love you ρα
Μεταξύ σας μεν τσακώνεστε η να κοντραρίσκεστε
Αφήστε το σε μένα τούτο
Μετά θα την φιλάτε και θα της λέτε και i love you ρα
Μεταξύ σας μεν τσακώνεστε η να κοντραρίσκεστε
Αφήστε το σε μένα τούτο
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Priest+++
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Γιατρε βάλε μας καμια φωτο που την Japan και άσε εμας τους κοινούς θνητους στην μιζέρια μας!!!
Istriano® reloaded
- Γιατρός
- Full Member
Μένετε στο θέμα παρακαλώPriest+++ έγραψε:Γιατρε βάλε μας καμια φωτο που την Japan και άσε εμας τους κοινούς θνητους στην μιζέρια μας!!!
Χαίρομαι με τις χαρές και επιτυχίες σας
Japan
Ένας λαός ταπεινότητας ανιδιοτέλειας ταπείνωσης δουλειάς και καλού φαγητού

- Anthimos
- Moderator
Γιατρός έγραψε:Μένετε στο θέμα παρακαλώPriest+++ έγραψε:Γιατρε βάλε μας καμια φωτο που την Japan και άσε εμας τους κοινούς θνητους στην μιζέρια μας!!!
Japan
Οπως εμας δηλαδη !!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Γιατρός
- Full Member
Χαχαχαχα έχυσα το σάκε (4am εδώ)Anthimos έγραψε:Γιατρός έγραψε:Μένετε στο θέμα παρακαλώPriest+++ έγραψε:Γιατρε βάλε μας καμια φωτο που την Japan και άσε εμας τους κοινούς θνητους στην μιζέρια μας!!!
Japan
Οπως εμας δηλαδη !!!

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΙΟΥΜ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 8&start=50
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΗΤΡΗ....ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΡΑΧΗ ΜΑΣ

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 8&start=50
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΗΤΡΗ....ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΡΑΧΗ ΜΑΣ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Για σας σήμερα είχα την ευκαιρία να μπω ξανά στο φόρουμ. ΤΑ περδίκια 3 και 4 ήταν ντουμπλέ πέστε μου ένα που δεν θα έριχνε πρώτη Κυριακή και στα 2 .Έχω και το βίντεο απόδειξης με το ντουπλε! Άντε και πες άσχετο αυτό ! Μιλάτε για εμένα που κυνηγώ γιατί μου αρέσει το περπάτημα και το κυνήγι σαν άθλημα δεν είμαι κρεατοσιλεκτις ούτε με κάποιο παράνομο τρόπο πήρα τα περδίκια τα αν πήρα 1 περισσότερο για μένα δεν έκανα παρανομία ! κυνήγησα νομοταγές .Δεστε τους λαθροθήρες που σκότωναν τα περδίκια από το καλοκαίρι και τους λαγούς που τόσοι κυνηγοί περπατανε 20-30 κμ για να βρουν ένα λαγό .Και αν σκότωσα ένα περισσότερο το έδωσα στον πατέρα μου ήμασταν 2 άτομα πήραμε 4 περδίκια .Αν το παρις μαθηματικά πήραμε 2 ο καθένας άσχετο ποιος τα πήρε δεν παίζει κάποιο ρόλο . Όπως είναι το ΚΟΤΑ για 1 άτομο έτσι είναι για 2 άσχετο ποιος τα κτύπησε αφού όποιος και να τα κτύπησε πάλι 4 θα παίρναμε !
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ...ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...ΑΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Breda Pegaso
Δεν μιλω για το Δημητρη για να μην παρεξηγηθω.
Παιδια ειναι οπως τις αμαρτιες. Δεν μπορουμε να μην αμαρτανουμε. Ειμαστε ανθρωποι.
Επισης οταν παμε να κρινουμε καποιον, να κρινουμε πρωτα τον εαυτο μας. Επισης πρεπει να κρινουμε και τους φιλους μας οχι μονο τους ξενους.
Παρτε την elite των κυνηγων ηγεςιες και ξερω γω που ειναι και παραδειγμα προς μιμηση των κυνηγων της Κυπρου... ποιος δεν παρανομει? ΚΑΝΕΝΑΣ.
Και τους διαφημιζουμε τζι ολας. Πειτε μου ποιος σιηλλαρης λααρης αλλα και εκτροφεας φερμας θα σταματησει στο κοτα? σε οποιαδηποτε εξορμηςη ειτε ειναι πρωτη ειτε τελευταια? ΚΑΝΕΝΑΣ
Ολοι τους γνωριζετε.
Ας μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας και βρισκουμε καποιο που επεξε ενα πραμα παραπανω και διουμε πανω του, οπως καμνει η θηρα για να δειχτει οτι πιανει παρανομους...
Απο τη αλλη δεν εχει λιον εγγυος...
Η γυναικα του Καισαρα...
Μπορουμε?
Λιγες σκεψεις απο εμενα...
Παιδια ειναι οπως τις αμαρτιες. Δεν μπορουμε να μην αμαρτανουμε. Ειμαστε ανθρωποι.
Επισης οταν παμε να κρινουμε καποιον, να κρινουμε πρωτα τον εαυτο μας. Επισης πρεπει να κρινουμε και τους φιλους μας οχι μονο τους ξενους.
Παρτε την elite των κυνηγων ηγεςιες και ξερω γω που ειναι και παραδειγμα προς μιμηση των κυνηγων της Κυπρου... ποιος δεν παρανομει? ΚΑΝΕΝΑΣ.
Και τους διαφημιζουμε τζι ολας. Πειτε μου ποιος σιηλλαρης λααρης αλλα και εκτροφεας φερμας θα σταματησει στο κοτα? σε οποιαδηποτε εξορμηςη ειτε ειναι πρωτη ειτε τελευταια? ΚΑΝΕΝΑΣ
Ολοι τους γνωριζετε.
Ας μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας και βρισκουμε καποιο που επεξε ενα πραμα παραπανω και διουμε πανω του, οπως καμνει η θηρα για να δειχτει οτι πιανει παρανομους...
Απο τη αλλη δεν εχει λιον εγγυος...
Η γυναικα του Καισαρα...
Μπορουμε?
Λιγες σκεψεις απο εμενα...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
ΚΗΝΗΓΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7.40 ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ 8.30 ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5.40 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΕΣΙΚΩΣΑ 2 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 80+ ΜΕΤΡΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΤΖΙΚΛΕΣ...Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Μ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ 40ΛΕΠΤΟ Η ΩΡΑ 7...4 ΜΑΥΡΟΤΖΙΚΛΕΣ ΚΑΙ 1 ΤΖΙΚΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ 3 ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΓΩ...