ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
-
- Full Member
Re:
Δηλαδη εαν ο Δημητρης επερνε 15 αθκιασερους μαζι του και μπορουσαν να πεξουν 15 τεμαχια νομιμα θα ηταν καλυτερα?
- ANTROS BREDA
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
να βκαλουν κοτα στο νυχτερινο με το αυτοκινητο και ορκιζομαι αν παιξο λαο ι ωρα 7,00 να παω εσσο και να ππεσω
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Νόμοι υπάρχουν πολλοί, και σωστοί και λάθος, αυτό όμως δεν συμαίνει ότι εγώ διαλέγω ποιοι μου αρέσουν για να τους τηρώ και ποιοι δεν μου αρέσουν για να μην τους τηρώ. Άλλο το συναίσθημα και άλλο η λογική. Η λογική πρέπει να επικρατεί άσχετα αν αυτό δεν μας αρέσει πολλές φορές. Οι νόμοι είναι για να τηρούνται αλλά και για να αλλάζουν αν δούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν από την άλλη παρανομήσουμε είτε θελημένα, είτε άθελα μας (ανθρωποι είμαστε, λάθοι κάνουμε) πρέπει να δεχόμαστε τις συνέπειες ..... Άριστε φιλικά. 

Ο φιλος που σε εβαλε να πεις τουτες της κουβεντες ηταν μαζι μου σε κυνηγι που δικαιουμαστουν μονο 2 λαγους και πηρα 2 λαγους και ακομη μου ελεγε να συνεχισω επισης μου εδινε φυσιγγια για να συνεχισω και αλλες πολλες κουβεντες που δεν θελω να πω.Δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση κανεναι, ζητω συγνωμη στον Αριστο και ζητω να με διαγραψουν.mouzouris έγραψε:Νόμοι υπάρχουν πολλοί, και σωστοί και λάθος, αυτό όμως δεν συμαίνει ότι εγώ διαλέγω ποιοι μου αρέσουν για να τους τηρώ και ποιοι δεν μου αρέσουν για να μην τους τηρώ. Άλλο το συναίσθημα και άλλο η λογική. Η λογική πρέπει να επικρατεί άσχετα αν αυτό δεν μας αρέσει πολλές φορές. Οι νόμοι είναι για να τηρούνται αλλά και για να αλλάζουν αν δούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν από την άλλη παρανομήσουμε είτε θελημένα, είτε άθελα μας (ανθρωποι είμαστε, λάθοι κάνουμε) πρέπει να δεχόμαστε τις συνέπειες ..... Άριστε φιλικά.
- giorgos80
ο αναμαρτητος υμων πρωτος το λιθον βαλετω
- ANTROS BREDA
Γιατη να σε διαγριαψουν επειδη λαλεις αλιθκιες?????? να μεν τον διαγραψεται κανενας μακαρι να κυνηγουσαν ουλλη οπως εσενα αλλα μαλλον τι βιτεο καποιους κρουζη τους
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Dimitris
Μακάρι τα προβλήματα μας να ήταν τούτα.
Το θήραμα δεν καταστρέφεται από τους σωστούς κυνηγούς αλλά από τους λαθροθήρες.
Το να χτυπήσεις 2 λαγούς αντί 1 ή 5 περδίκια αντί 3, στο μοναδικό άτομο που κάνεις κακό είναι στον εαυτό σου και στην τζέπη σου ελέω Νόμου - ταμείου θήρας και σε κανέναν άλλο.
Το να πιάνεις πάνω στα δίχτυα 300 τσίκλες ή να σκοτώνεις μεσα σε μια νύχτα 11 λαγούς, να σε πιάνουν και να σε αφήνουν ελεύθερο, τότε ΝΑΙ αυτό είναι πρόβλημα γιατί μέσα σε μια νύχτα, χωρίς άδεια, κατάστρεψες 1 ολόκληρη περιοχή, κατάστρεψες τους κυνηγούς (και οικονομικά), ξεγέλασες τον νόμο και το χειρότερο? Θα το επαναλάβεις...
Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει ούτε αν ο άλλος κάτσει στάμα για πέρτικους ούτε αν κτυπήσει 5 αντί 3 πέρτικους. Εμένα με πειράζει η υπερβολή, η κάρπωση με αθέμιτα μέσα και η κάρπωση με σκοπό την πώληση
Αυτά! Συγχαρητήρια κύριε Δημήτρη επειδή, αν και δεν σε ξέρω προσωπικά, μέσα από τις κουβέντες και τα βίντεο σου κατάλαβα πως είσαι άνθρωπος με κυνηγετική παιδεία.
ΥΓ: Μήν κρίνετε για να μην κριθείτε και ειδικά Κυνηγούς (το Κ κεφαλαίο).
Το θήραμα δεν καταστρέφεται από τους σωστούς κυνηγούς αλλά από τους λαθροθήρες.
Το να χτυπήσεις 2 λαγούς αντί 1 ή 5 περδίκια αντί 3, στο μοναδικό άτομο που κάνεις κακό είναι στον εαυτό σου και στην τζέπη σου ελέω Νόμου - ταμείου θήρας και σε κανέναν άλλο.
Το να πιάνεις πάνω στα δίχτυα 300 τσίκλες ή να σκοτώνεις μεσα σε μια νύχτα 11 λαγούς, να σε πιάνουν και να σε αφήνουν ελεύθερο, τότε ΝΑΙ αυτό είναι πρόβλημα γιατί μέσα σε μια νύχτα, χωρίς άδεια, κατάστρεψες 1 ολόκληρη περιοχή, κατάστρεψες τους κυνηγούς (και οικονομικά), ξεγέλασες τον νόμο και το χειρότερο? Θα το επαναλάβεις...
Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει ούτε αν ο άλλος κάτσει στάμα για πέρτικους ούτε αν κτυπήσει 5 αντί 3 πέρτικους. Εμένα με πειράζει η υπερβολή, η κάρπωση με αθέμιτα μέσα και η κάρπωση με σκοπό την πώληση
Αυτά! Συγχαρητήρια κύριε Δημήτρη επειδή, αν και δεν σε ξέρω προσωπικά, μέσα από τις κουβέντες και τα βίντεο σου κατάλαβα πως είσαι άνθρωπος με κυνηγετική παιδεία.
ΥΓ: Μήν κρίνετε για να μην κριθείτε και ειδικά Κυνηγούς (το Κ κεφαλαίο).
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- marios10
- Full Member
Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Κυριε Δημητρη χαιρομαι για την καρπωση που ειχες εχθες και μακαρι να επαιζες και τν 2.
Τον Δημητρη τον γνωρισα ειναι ενας εξαιρετικος ανθρωπος και ειναι απο τους λιγους λαγοκυνηγους που κυνηγαει μονος του μετα σκυλια του οχι με αλους 11 οπως καμνουν οι παραπανω.
Τοτε δεν πιστευω οτι με ετσι ανθρωπο θα χαθει το θυραμα η με τν φιλο με τα 4 περδικια αν τα επεξεν με σκυλο στην παγανια θα χαθουν τα περδικια.
Θα συμφωνησω με τν κουβεντα του φιλου μ τ Πανικκου οτι αλλου μας τρωει και αλλου κνιθουμαστεν..Δαμε ο αλλος επιαντον με 11 λαους και περιμενουμε να ακουσουμεν την γελια ποινη που θα του βαλουν.
Και μιαν ερωτηση ποιος απο ολους μας αν ηταν στην θεση τ Δημητρη τη θα εκανε.???
Τον Δημητρη τον γνωρισα ειναι ενας εξαιρετικος ανθρωπος και ειναι απο τους λιγους λαγοκυνηγους που κυνηγαει μονος του μετα σκυλια του οχι με αλους 11 οπως καμνουν οι παραπανω.
Τοτε δεν πιστευω οτι με ετσι ανθρωπο θα χαθει το θυραμα η με τν φιλο με τα 4 περδικια αν τα επεξεν με σκυλο στην παγανια θα χαθουν τα περδικια.
Θα συμφωνησω με τν κουβεντα του φιλου μ τ Πανικκου οτι αλλου μας τρωει και αλλου κνιθουμαστεν..Δαμε ο αλλος επιαντον με 11 λαους και περιμενουμε να ακουσουμεν την γελια ποινη που θα του βαλουν.
Και μιαν ερωτηση ποιος απο ολους μας αν ηταν στην θεση τ Δημητρη τη θα εκανε.???
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
-
- Full Member
Στο τελος θα παθεται οπως τους αγανακτησμενους κυνυγους που φωναζουν αλλα κανενας δεν τους βαλλη φτιν μετα το περαστιτικο με τα μελοι τους και το περιφημο βιντεο.
- Γιατρός
- Full Member
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Προσέχετε να μην γίνουμε political correct και γραφικοί για χάρη ορισμένων πραγματικών παράνομων και αδυναμίας αυτών που θα έπρεπε να κάνουν την δουλειά τους
http://youtu.be/cAoXgZLRee0
http://youtu.be/cAoXgZLRee0
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;