ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

[quote="Πανικος Setter"]

και μια special περιποίηση σήμερα που έγιναν μαύρες τζάι γεριμες χθες αλλα πιστεύκω εν με χωνεύκουν :lol:

Εικόνα

Του κομμωτηρίου οι κυρίες!!! :D

Πανίκο μου όταν η κάρπωση δεν είναι η μοναδική μας έννοια στο κυνήγι οι ευχάριστες στιγμές είναι περισσότερες και διαρκούν!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
marios a.
Full Member

Δημοσίευση από marios a. »

Γεια σας και απο μενα φιλοι του φορουμ,

Αποτελεσμα εξορμησης την Κυριακη στην περιοχη Α.Ναπας 1 λαγος. :D (Α.Ναπα ειπα οχι Nissi Beach)
Ενα υπεροχο καλλιτζην κατω απο 20 μετρα σε εναν περτικον F16. Ετσι πραμαν δεν νομιζω να μπορει κανενας σας να κανει. Ολαν επιασα το chassis no. του οχι μονον καλλιτζην του εβαλα!!!! Μπορω να πω οτι αυτο το σκεφτομαι και με προβληματιζει παραπανω διοτι μελετω τα λαθη μου και ελπιζω να μην τα επαναλαβω!

Στα πλυν το πορτοκαλι που ελειπε απο καποιους ταχα κυνηγους.
Ισως ειχαν αλλεργια στα εσπεριδοειδη για να μην πω ομαδες και παρεξηγησουν!!!.... Ξερω γω?

Καλη συνεχεια σε ολους να επιστρεφουμε στα σπιτια μας σωοι.

Προσοχη που τους πελλους. Εν οι μονοι που εν παντα σε αφθονια!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά.

Χτες κυνήγησα στην ίδια περιοχή που κυνηγώ τα τελευταία 4 χρόνια για πρώτη Κυριακή (επαρχία Πάφου) με τους συνήθης ύποπτους. Παρόλο του ότι φάγαμε πάρα πολλά νερά από το πρωί μέχρι τις 11 με μικρά διαλύματα και η κίνηση των θηραμάτων ήταν πολύ λίγη, εντούτοις απόλαυσα το περπάτημα, τον καθαρό αέρα και την καλή παρέα.

Συγκομιδή μέχρι τις 11(3 όπλα): 4 περδίκια και μία φάσα.

Το απόγευμα πήγαμε στον ίδιο τόπο με την ελπίδα για κανένα λαγό μιας και είχαν σταματήσει τα νερά που είχα σβήσει τις πρωινές μυρωδιές. Αντί όμως για λαγό βρήκα τα περδίκια που υπολογίζαμε να βρούμε το πρωί (άγρια, πανέξυπνα και μεγάλα). Μετά από αρκετό περπάτημα σε απότομη πλαγιά πήραμε ακόμη 3 περδίκια και μια φάσα. Στα πλην του απογευματινού μου ήταν 2 καλικόματα σε περδίκια πολύ κοντινά που με ξάφνιασαν.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Μια πολυ δύσκολη εξόρμηση λόγο πολλή βροχής. Εμείς κάναμε ένα ωραίο κυνήγι με καλή παρέα και πολλή περπάτημα. Γίναμε παπακια και αλλάξαμε 3 φορές ρούχα αλλα δεν παραδοσαμε τα όπλα μέχρι το σουρουπο.

Το αποτέλεσμα μας ήταν ικανοποιητικό και τα πουλιά που είδαμε δεν ήταν πάρα πολλά αλλα ευτυχώς δεν ήταν τελιως νεκρό το μέρος. κάποια κοπαδακια να μας καλυνηχτιζαν στις γύρω κορφές το βραδάκι που φευγαμε.

Το θέμα είναι ότι πολυ λίγες περιοχές εχτες είχαν ικανοποιοτηκο θηράματα Και απο εδώ και πέρα οι επιλογές είναι ακόμα πιο λίγες
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Ι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΕΝΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ 3 ΑΤΟΜΑ 0 ΠΕΡΔΙΚΙΑ 0 ΛΑΓΟΥΣ 0 ΦΑΣΣΕΣ 1ΦΡΑΝΓΟΛΙΝΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΙΑ ΑΛΛΑΓΗ 4 ΠΕΡΙΟΧΟΝ ΠΡΩΙ ΝΙΚΙΤΑΡΗ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΞΥΛΙΑΤΟΥ ΜΕΤΑ ΟΡΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΣΕΡΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΝΙΓΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΡΙΑΚΗ
EPANIEL POWER
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Πανικος Setter έγραψε:εγώ πάντως δεν θυμούμαι ποτε είχαμε ξανά πρώτη κυριακή με αυτές τις συνθήκες ,ευχαριστήθηκα το πολύ περπάτημα στο χειμωνιάτικο σκηνικό , 15-20 περδίκια δεν έδωσε κανένα χέρι , ευχάριστο αυτό .... ένα μετά καλικομενο και ένα ζευγάρι φραγκολινες , ο αρσενικός κανονικό περιπεξιμο αφήνοντας μας αρκετά ίχνη φεύγοντας πιο πίσω μακριά και η θηλυκιά στα μούτρα μου :shock:
για την ιστορία καθόλου κάρπωση αλλα αρκετή ικανοποίηση :D

κυνήγι υπό βροχή

η θηλυκιά , κομμένη η ντουφεκια μετά το σήκωμα για ευνόητους λόγους :oops: :lol:

ο αρσενικος που αφησε τα ιχνη του

Εικόνα

και μια special περιποίηση σήμερα που έγιναν μαύρες τζάι γεριμες χθες αλλα πιστεύκω εν με χωνεύκουν :lol:

Εικόνα

Εικόνα
μα την κυριακη εβρεσιε και εγειναν μαυροι και γεριμοι οι σκυλοι σου;;;
αλοπος αλλου εν εβρεχε !!
τις φρακγολινες μαλλον αφησες τες να φυγουν για να μην φυγεις που τις 7 :lol:
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

5 ατομα 6 περδικια.εγω παπαγαλος.ειχα 2 ξιφτερισματα φανερα οι βολες πισω απο τα πουλια....τελικα τα σχιστα εν πιο δυσκολα που τα φερμαριστα :lol: :lol: :lol: .οι βολες ηταν ολες τραβερσα απο αριστερα προς τα δεξια που δεν με βολευουν
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

giorgos80 έγραψε:5 ατομα 6 περδικια.εγω παπαγαλος.ειχα 2 ξιφτερισματα φανερα οι βολες πισω απο τα πουλια....τελικα τα σχιστα εν πιο δυσκολα που τα φερμαριστα :lol: :lol: :lol: .οι βολες ηταν ολες τραβερσα απο αριστερα προς τα δεξια που δεν με βολευουν
εισαι δεξιοχειρας με αριστερο κυριαρχο??
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Ευτυχώς επιστρέψαμε σώοι στα σπίτια μας που είναι και το ζητούμενο σε κάθε εξόρμηση. Δύσκολα τα πράματα για φέτος κοπέλια.. Κατεβήκαμε στις 6:10 σε περιοχή με λιγοστό κόσμο. Ξεκινά η ιχνηλασία και μετά απο περίπου 20 λεπτά τα σκυλιά ξεκινουν δίωξη σε φάντασμα. Σε κάποια φάση βλεπουμε τον κύριο να περπατά ανέμελος 200 μέτρα μπροστά απο τα σκυλιά. Μένουμε στις θέσεις μας και μετά απο περίπου 40 λεπτά δίωξη μέσα στη βροχή κάμνει το λάθος και επιστρέφει στην περιοχή που ήταν η κούτση του.. Για κακή του τύχη επερίμενε τον ο σύντροφος. Πίσω στο αυτοκίνητο, αλλάζουμε ρούχα και περιοχή. 2 ώρες χωρίς να βρούμε μαλαή και ίσως σ αυτο να έπεξαν ρόλο και οι βροχες.. Ξανά πίσω εκεί που κυνηγήσαμε το πρωί. Μετά απο μισή ώρα αρχίζει η ένταση της ιχνηλασίας.. Μετα απο περίπου 1 ώρα σηκώνετε ο κύριος 20 μέτρα μπροστά απο τους σκύλους. . Δίωξη για περίπου 1 ώρα, επέρασε 3-4 φορές απο σημεία που θα μπορούσαμε να τουφεκίσουμε αν είμασταν τυχεροί. Φάνηκε πιο έξυπνος απο εμάς αυτή την φορά και δώσαμε ραντεβού για κάποια άλλη εξόρμηση. Ο παρέας όμως πρέπει να είναι ο αρσενικός της περιοχής! Μεγαλος καθηγητης και πολλά καλός γνώστης της περιοχής..
Σπίτι για αλλαγή ρούχων για δεύτερη φορά και π´αλε πίσω για το απόγευμα γύρω στες 2. Περπατούσαμε μέχρι τις 4:30 μέχρι να βρούμε τελικά μαλαή. Προσπαθήσαμε για κανένα 20λεπτο αλλά δώσαμε κ με τούτο ραντεβού για την Τετάρτη. Τελικός απολογισμός όλη μερα: 3 μαλαές, βγάλαμε τους 2 και πήραμε τον ένα.
Καλά να είμαστε και έχουμε ακόμα 16 εξορμήσεις να απολαύσουμε..
Μοναδικό πλήν για εμένα χτες οι πονιστηκομένοι που άμα ακούσουν κλάμα σε μαλαή μπένουν μεστη μέση σαν τα @ρχιδια..
Τέλος καλό όλα καλά
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”