Καλα κυνηγια σε ολους και πανω απο ολα η ασφαλεια μας.
Ηρτεν η μερα που ολοι περημεναμε.
Αιντα
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ...ΕΣΧΟΛΑΣΑ Ι ΩΡΑ 9 ΕΠΣΕΣ ΛΑΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ DVD ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΩΡΑ ΩΣ ΔΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΩΣ ΤΕΣ 11 ΕΠΑΛΕΦΚΑ ΜΕ ΤΟ DVD PLAYER ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΞΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ...ΕΓΙΝΗΚΕ 12.45 ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΥΡΙΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΝ ΕΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ 1 ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ 5-10-15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ Μ...Η ΙΔΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ....ΕΠΕΣΑ Η ΩΡΑ 1 ΝΑ ΕΔΩΚΑ 2 ΓΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΒΑΤΟΥΙ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΔΩ ΙΣΙΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕ Μ!!!!!ΤΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΑ ΕΞΩ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΠΑΣΙΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΝΕ!!!!ΚΑΛΑ ΚΗΝΗΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ!!!!
Καπετάνιο, την περασμένη εβδομάδα εδώ σε μια περιοχή τα πουλιά έμπαιναν μέχρι τις 12 το μεσημέρι και ενώ εχθές είχε πουλιά πιο βόρεια εδώ πιο νότια είχε πολύ λίγα πουλιά...αλλά όμως φέτος ήρθανε πουλιά και αυτό είναι πολύ καλή είδηση!