Γιατρέ μου εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει... Τον τελευταίο δε θα έπρεπε να τον αφήσει να ζήσει για να έχει και του χρόνου?!?!?

Γιατρέ μου εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει... Τον τελευταίο δε θα έπρεπε να τον αφήσει να ζήσει για να έχει και του χρόνου?!?!?
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .miky55 έγραψε:ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΠΑΛΙ.ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ .ΡΙΞΗ ΕΣΣΩ ΠΛΑΓΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ.
Ο ΤΖΙΚΛΟΚΤΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΕΣΤΩ ΘΑ ΠΑΩ.
ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ.
Ναι αλλά επλέρωσε 75€ και νομίζει ότι έβρει παίρνει το μαζί τουsavvis25 έγραψε:Γιατρέ μου εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει... Τον τελευταίο δε θα έπρεπε να τον αφήσει να ζήσει για να έχει και του χρόνου?!?!?![]()
Περαστικά Μίκη μουmiky55 έγραψε:ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΠΑΛΙ.ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ .ΡΙΞΗ ΕΣΣΩ ΠΛΑΓΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ.
Ο ΤΖΙΚΛΟΚΤΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΕΣΤΩ ΘΑ ΠΑΩ.
ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ.
77€ και δεν ειμαι καλαΓιατρός έγραψε:Ναι αλλά επλέρωσε 75€ και νομίζει ότι έβρει παίρνει το μαζί τουsavvis25 έγραψε:Γιατρέ μου εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει... Τον τελευταίο δε θα έπρεπε να τον αφήσει να ζήσει για να έχει και του χρόνου?!?!?![]()
Έχεις δίκαιο όμως
unleash the beast!Γιατρός έγραψε:Μεταφορά μου στον χώρο κυνηγίου από την θήρα
http://youtu.be/6AAd5bWeAok