Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:Μαριε μου εγω λεω της παω παφο τζε λεει μου ειμαι φρενοκομειο.τουτος που να ερθει που αμερικη τι ειναι? :lol:
αναγνωριση για φασσες την τριτη εγω .πρωι πρωι με την αυγουλα φραπε κυαλια κανενα πολυπιφ κανενα χαλλουμουι καμια ελιουα καμια τοματουα κανενα αυγουλλακι κανενα ποτουι αλλα θα ειμαι καμουφλαρισμενος δεν θα με δει ματι φασσας η ανθρωπινο :lol:
Ωχο μάνα μου τζιαί τωρά ο Πανίκος εν πας το βουνό που εν ούλλο μυρωθκιές που τα νερά τζιαί τρώει το μεζέ του με τη συνοδεία των όμορφων κυρίων των αιθέρων...

Στην υγειά σου ρε Πανίκο τζιαί δώστους σιερετίσματα ;)
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Γνωστό κατάστημα της Λευκωσία διαφημίζει τα ομοιοματα φασσας στο φατσοβιβλιο και ισχυρίζεται ότι θα ανακοινωθεί την Παρασκευή στη επίσημη εφημερίδα του κράτος η νομιμοποίηση της χρηση τους γνωρίζετε κατι για το θέμα αντο
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ειδα το και εγω το συγκεκριμενο...για να το λεει κατι πρεπει να ξερει ο τυπος...τιποτε αλλο εν θα μας ανακοινωσουν αφου εν μες τα πραματα οπως φαινεται?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

cynergy έγραψε:Γνωστό κατάστημα της Λευκωσία διαφημίζει τα ομοιοματα φασσας στο φατσοβιβλιο και ισχυρίζεται ότι θα ανακοινωθεί την Παρασκευή στη επίσημη εφημερίδα του κράτος η νομιμοποίηση της χρηση τους γνωρίζετε κατι για το θέμα αντο
Φίλε έχω ρωτήσει και μου είπαν πως προς το παρόν αυτό δεν ισχύει.

Φυσικά μετά από αυτά που έγιναν την προηγούμενη βδομάδα όλα να τα περιμένεις + το ότι τα ομοιόματα εν το τελευταίο πράμα που τους απασχολεί...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re:

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:Ειδα το και εγω το συγκεκριμενο...για να το λεει κατι πρεπει να ξερει ο τυπος...τιποτε αλλο εν θα μας ανακοινωσουν αφου εν μες τα πραματα οπως φαινεται?
Πιθανόν θα ανακοινώσουν την αύξηση στο quota για τις τζίκλες τζιαι τις φάσσες μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟΚ και ΔΑΖ. :roll: :roll: :? :? :| :|
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: Re:

Δημοσίευση από Dimitris »

spyrosspyrou851 έγραψε: Πιθανόν θα ανακοινώσουν την αύξηση στο quota για τις τζίκλες τζιαι τις φάσσες μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟΚ και ΔΑΖ. :roll: :roll: :? :? :| :|
Τούτο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο! Τωρά παλεύει για την αύξηση του quota στην τρασσήλα
Ενα μεγάλο respect στον πρόεδρο.
Αντώνη αλάνι το χορτο δεν μας πιάνει
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Dimitris έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε: Πιθανόν θα ανακοινώσουν την αύξηση στο quota για τις τζίκλες τζιαι τις φάσσες μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟΚ και ΔΑΖ. :roll: :roll: :? :? :| :|
Τούτο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο! Τωρά παλεύει για την αύξηση του quota στην τρασσήλα
Ενα μεγάλο respect στον πρόεδρο.
Αντώνη αλάνι το χορτο δεν μας πιάνει
:lol: :lol: :lol:
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

ακουσα οτι θα επιτραπουν και ολα τα ειδη σπουργιτων οχι μονο ο κυπριακος αλλα και αλλων μεταναστευτικων
δυστυχως ο σπινος προσ το παρων απαγορευεται αλλα οι παπαρες υποσχονται οτι θα δωσουν σκληρη μαχη και θα παλεψουν μεχρι τελικης πτωσης για να γινει και αυτο κατορθωτο :shock:
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΟΜΑΤΑ!!
ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!! ΙΔΩΜΕΝ!! 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΟΜΑΤΑ!!
ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!! ΙΔΩΜΕΝ!! 8-)
Μάλλον εκαταλάβαν ότι εν έχει τίποτε να παίζουν οι ταλιμπάν τζιαί θα εσκεφτήκαν πέρκει παίζουν τα ομοιόματα τζιαί γλυτώσουν οι σπίνοι τζιαί οι πεύκοι :? ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”