ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ

Δημοσίευση από Dimitris »

Εικόνα
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΩ..ΑΛΛΑ :oops: :oops: :oops: !

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.....ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ.....ΡΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ....ΡΕ ΤΟΥ "ΕΞΥΠΝΟΥΣ"...ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΤΩΝ 9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ :evil: :evil: :evil:

13 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΕ 1 ΛΑΓΟ ΑΠΟ 2 ΚΑΙ ΜΕΙΩΝ ΤΟ ΠΕΡΔΙΚΙ ΣΕ 3 ΑΠΟ 5....ΠΟΥ ΠΑΜΕ "ΚΥΡΙΟΙ"...ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ Γ@@@@Ω....ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ.....ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΡΟ...ΤΣΙΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑ.....ΑΤΕ ΡΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...ΑΤΕ ΡΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Dimitris έγραψε:Εικόνα

τα τζερατα επρεπε να τους τα αφηκεις τους πεζεβεγκηες
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Λεβέντες καλημέρα σας.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να αναγνωρίσεις το πραγματικό πρόβλημα πριν το αντιμετωπίσεις.

Πρώτα από όλα πρέπει να ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ότι οι πραγματικοί κυνηγοί είναι πάρα πολύ μικρό ποσοστό του συνόλου. Εγώ θα έλεγα ένα 10% το πολύ...άρα είμαστε μειονότητα και για αυτό επικρατεί ο τρόπος κυνηγίου της πλειονότητας ( ότι κινείται πυροβολείται)!

Δεύτερον, τα προβλήματα της έλλειψης θηράματος εί ναι πολύ περισσότερα από ένα, δηλαδή τη λαθροθηρία, και είτε το θέλουμε είτε όχι ΟΛΟΙ συμβάλουμε σε αυτά! Για παράδειγμα η σοβαρότατη μείωση βιοτόπων μέσα από την ανεξέλεγκτη τάχα μου ¨αξιοποίηση¨ της γης την οποία όλοι προωθούμε για προσωπικό συμφέρον. Εμένα προσωπικά δεν μου έχουν απομείνει περιοχές...εκεί που κυνηγούσα έχει ένα ξενοδοχείο, αρκετά σπίτια και αρκετά τελιασμένα...σε ένα πετρωτό δε που κυνηγούσα τις φάσσες στο νερό και είχε αρκετό πυκνό και αρκετό περπάτημα τώρα έχει 3 μάλιστα κύριοι τρεις δρόμους!

Τελευταίο μην ξεχνάτε την ανομβρία, την έλλειψη τροφής, τις πυρκαγιές και άλλα τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Ούτε το ταμείο θήρας ούτε εμείς ούτε ο Θεός εν μπορεί να μας γλυτώσει κοπέλια...μόνο ΑΝ που προσωπικά δεν το βλέπω, αλλάξει μυαλά η πλειοψηφεία του ΤΤΟΠΠΟΥΖΟΥ κυπριακού λαού...

Μάλλον εν κάτι σαν τον βιασμό...εν μπορείς να τον γλυτώσεις, στην αρκή κλώνεσαι τζιαί ύστερα κλέιεις τα μάθκια σου τζιαί αποδέχεσαι το όσπου να τελιώσει...
pambs
Full Member

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ

Δημοσίευση από pambs »

Ειστε 40 000 κυνηγοι. γιατι δεν βρισκετε ενα ατομο να βαλει υποψηφιοτητα βουλευτη η ευρωβουλευτη? παρα να χαραμισετε τη ψηφο σας βρειτε ενα ατομο να του τη δωσετε

Δεν θα συμφωνησουν ολοι για το ατομο αλλα ξεκινηστε απο καπου. Αντιλειφτειτε τη δυναμη που εχετε σαν συνολο και οχι με με μεμονομενες ενεργειες

Φκαρτε ενα υποψηφιο μπροστα και μετα ζητηστε απο ολες τις οργανωσεις να τον υποστηριξουν

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Δημοσίευση από Kostas M. »

Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΑΜΕ ΗΡΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΤΡΑΠΗΚΑΝ, ΚΑΙ Ε ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ?
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΒΡΙΞΑΜΕΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΡΝΙΑ.ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΝΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝ ΕΞΕΘΙΚΩΘΕΙΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΑΤΙ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΝ ΚΑΡΤΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Δημοσίευση από Priest+++ »

Τούτη η απόφαση αγαπητοί συνάδελφοι εξοσον αντιλαμβάνεται το φτωχό μου μυαλουδακι, δεν πάρθηκε αυτόβουλα απο το υπουργό. Συζήτησαν μάζι με την ηγεσια της ΚΟΚ & ΔΑΖ και συναποφασησαν (Αν έχω λάθος διορθωστε με).
Τούτη η ομοσπονδία ποιους αντιπροσωπεύει; Ποιοι τους εκλέγουν και ποιοι τους βολευκουν στις καρέκλες τους;;; Υποτίθεται απο τους οργανωμένους κυνηγούς εν μέσο των κυνηγετικον συλλογών;;;;;

Αν αντιλαμβάνομαι σωστα τα πραγματα, τοτε τα γραφεία της "ομοσπονδια μας" έπρεπε να φλέγονται αυτήν την στιγμη!!!!
Istriano® reloaded
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Priest+++ έγραψε:Τούτη η απόφαση αγαπητοί συνάδελφοι εξοσον αντιλαμβάνεται το φτωχό μου μυαλουδακι, δεν πάρθηκε αυτόβουλα απο το υπουργό. Συζήτησαν μάζι με την ηγεσια της ΚΟΚ & ΔΑΖ και συναποφασησαν (Αν έχω λάθος διορθωστε με).
Τούτη η ομοσπονδία ποιους αντιπροσωπεύει; Ποιοι τους εκλέγουν και ποιοι τους βολευκουν στις καρέκλες τους;;; Υποτίθεται απο τους οργανωμένους κυνηγούς εν μέσο των κυνηγετικον συλλογών;;;;;

Αν αντιλαμβάνομαι σωστα τα πραγματα, τοτε τα γραφεία της "ομοσπονδια μας" έπρεπε να φλέγονται αυτήν την στιγμη!!!!
+1

Νομίζετε ότι κανενός βολευτή δεν το έκοψεν ο νους του να στηρίξει τις απόψεις των 50000+ κυνηγών??
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα παίδες...έχουμε βολεμένους, έχουμε ευνοούμενους, έχουμε καρεκλοκένταυρους και όλοι αυτοί έχουν 2 κοινά:
1. Είναι διορισμένοι με το γνωστό και χιλιοαγαπημένο από όλους μας ΜΕΣΟΝ!
2. ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΠΑΡΟΙ διότι οι ικανοί έχουν το μυαλό να μην ανήκουν σε κόμμα και τιμωρούνται...
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Λυση υπαρχη και μαλιστα πιο ευκολη απο οτι νομιζουμε!Χωρις να χρειαστει να μπουμε στα χαρακοματαΑπαιτητε η εμπλοκη ολων μας σε οργανωμενα συνολα οπως ειναι οι κυνηγετικη συλλογη για να αποφασιζουμε εμεις για εμας και οχι αλλοι οπως ειπε και ο Ανθημος.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Παιδια αν μπορει καποιος να το κοιταξει στην σελιδα της Θηρας...αν δεν λεει μεσα καπου οτι ο αριθμος των εξορμησεων η οι οροι για εκδοση αδειας κυνηγιου μπορουν να αλλαξουν απο πλευρας της Θηρας χωρις καμια προειδοποιηση (κατι παρομοιο με τα συμβολαια των τραπεζων για τα επιτοκια) τοτε αυτο που εκαναν δεν ευσταθει νομικα σε κανενα δικαστηριο...τουλαχιστον για τους συναδελφους που ηδη εχουν βγαλει την αδεια απο τον Αυγουστο η οπως και να εχει πριν την επισημη εκδοση της ανακοινωσης
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”