Westley Richards
- APOLLON_1
Westley Richards
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΣΤΙΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ Westley Richards ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΜΗΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Γ`ΑΥΤΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΤΛ ΘΑ ΜΕ ΒΟΙΘΙΣΗ ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΙΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥΠΟΤΕ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
Re: Westley Richards
φιλε απολλον καλησπερα..τα ειπαμε και παλια που πηγαμε πανω στο Τροοδος..εχω και γω στην κατοχη μου της ιδιας μαρκας οπλο και οντως η αξια τους ειναι αρκετα μεγαλη..φτανει τις 100.000 ευρο περιπου κ μπορει κ να τις ξεπερασει..το θεμα τι ειναι..?αυτα τα οπλα φτιαχνονταν κατα παραγγελια απο λορδους και βασιλιαδες..η μονη περιπτωση να μαθεις κατι ειναι να πιασεις τα νουμερα του οπλου και να τα στειλεις στο εργοστασιο κ θα σ απαντησουν..θα σ πουν την χρονολογια που κατασκεθαστηκε κ που πουληθηκε και ποιος το αγορασε..μετα θα σου πουν πως για περισσοτερες πληροφοριες πρεπει να δουν το οπλο @@ δλδ..συνηθως το μειγμα των καννων ειναι damascus αλλα υπαρχουν διαφορες στα νερα που κανουν μεσα..το κοντακι επισης..εμενα ειναι τριανταφιλλια..οταν στειλαμε το γραμμα το εργοστασιο μετα τις πληροφοριες που μας εδωσε μασ εκαμνε προσφορες για να το γορασουν..1η προσφορα το 1990 για 10000 λιρες κ η απαντηση μας ηταν οχι..2η προσφορα 25000 λιρες και 2 οπλα..παλι ειπαμε οχι..ηρθε και 3η προσφορα αλλα δεν ανοιξαμε καν το γραμμα..
- APOLLON_1
ΦΙΛΕ Ι ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΙΛΟ ΚΑΙ ΤΙ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΣΕ ΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΧΕΧΕaxerkwtis έγραψε:φιλε απολλον καλησπερα..τα ειπαμε και παλια που πηγαμε πανω στο Τροοδος..εχω και γω στην κατοχη μου της ιδιας μαρκας οπλο και οντως η αξια τους ειναι αρκετα μεγαλη..φτανει τις 100.000 ευρο περιπου κ μπορει κ να τις ξεπερασει..το θεμα τι ειναι..?αυτα τα οπλα φτιαχνονταν κατα παραγγελια απο λορδους και βασιλιαδες..η μονη περιπτωση να μαθεις κατι ειναι να πιασεις τα νουμερα του οπλου και να τα στειλεις στο εργοστασιο κ θα σ απαντησουν..θα σ πουν την χρονολογια που κατασκεθαστηκε κ που πουληθηκε και ποιος το αγορασε..μετα θα σου πουν πως για περισσοτερες πληροφοριες πρεπει να δουν το οπλο @@ δλδ..συνηθως το μειγμα των καννων ειναι damascus αλλα υπαρχουν διαφορες στα νερα που κανουν μεσα..το κοντακι επισης..εμενα ειναι τριανταφιλλια..οταν στειλαμε το γραμμα το εργοστασιο μετα τις πληροφοριες που μας εδωσε μασ εκαμνε προσφορες για να το γορασουν..1η προσφορα το 1990 για 10000 λιρες κ η απαντηση μας ηταν οχι..2η προσφορα 25000 λιρες και 2 οπλα..παλι ειπαμε οχι..ηρθε και 3η προσφορα αλλα δεν ανοιξαμε καν το γραμμα..
EPANIEL POWER
- chrysanthos
- Full Member
- chrysanthos
- Full Member
- chrysanthos
- Full Member
Τσιακκαρε σε τουτες τις δυο τις σελιδες που εβαλα δαμε τζαι μπορει να δωκεις πανω του τζαι θα δεις τζαι τη τιμη του. Η γραψε μας τα νουμερα να το τσιακκαρουμε...chrysanthos έγραψε:http://www.gunsinternational.com/Westle ... cat_id=415
- APOLLON_1
chrysanthos έγραψε:Τσιακκαρε σε τουτες τις δυο τις σελιδες που εβαλα δαμε τζαι μπορει να δωκεις πανω του τζαι θα δεις τζαι τη τιμη του. Η γραψε μας τα νουμερα να το τσιακκαρουμε...chrysanthos έγραψε:http://www.gunsinternational.com/Westle ... cat_id=415
ΦΙΛΕ ΕΒΑΛΑ ΣΤΙ ΠΡΟΤΙ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΙΣ ΙΒΡΑΤΟΝ ΠΑΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΚΑΛΕ ΟΤΙ ΚΑΣΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕ ΤΟ 1903 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ
EPANIEL POWER
η διευθυνση που βρηκα στο γραμμα ειναι
registered office : Grange road,Bournbrook
Birmingham, B29 6AR
εβγαλα λιες φοτο να δεις κ το δικο μου..τα νουμερα εμενα εχει τα πανω στις καννες εκει που μπαινει το ξυλαρακι
registered office : Grange road,Bournbrook
Birmingham, B29 6AR
εβγαλα λιες φοτο να δεις κ το δικο μου..τα νουμερα εμενα εχει τα πανω στις καννες εκει που μπαινει το ξυλαρακι
τουτο εν το δικο μου εν ειδικη περιπτωση επειδη εχει ζευγος καννων..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.