Ηλεκτρικό κολλάρο

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
peanut5020
Full Member

Ηλεκτρικό κολλάρο

Δημοσίευση από peanut5020 »

Ένας φίλος ενδιαφέρεται για μεταχειρισμένο ηλεκτρικό κολλάρο για έλεγχο απόστασης σκύλου.
τηλ. 99740345.
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
PYTHAGORAS
Full Member

Re: Ηλεκτρικό κολλάρο

Δημοσίευση από PYTHAGORAS »

εχω ενα κολλαρο φιλε ειναι παρα πολυ καλο. αν ενδιαφερεσε το πουλω λογω του οτι δεν εχω σκυλια πλεον.ειναι αδιαβροχω και περνει αποσταση περιπου μισο χιλιομετρο.
το εχω αγορασει 180 ευρω το πουλω 100. αν σε ενδιαφερει τηλ στο 99324900
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

PYTHAGORAS έγραψε:εχω ενα κολλαρο φιλε ειναι παρα πολυ καλο. αν ενδιαφερεσε το πουλω λογω του οτι δεν εχω σκυλια πλεον.ειναι αδιαβροχω και περνει αποσταση περιπου μισο χιλιομετρο.
το εχω αγορασει 180 ευρω το πουλω 100. αν σε ενδιαφερει τηλ στο 99324900
Μπορείς να βάλεις μερικές φωτογραφίες να το δούμε?
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΜΟΥ.ΚΟΥΦΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΔΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΟΤΑΝ ΞΕΜΑΚΡΙΖΕΙ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΑΦΕΡΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ 100Μ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΚΤΥΠΩ ΡΕΥΜΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΑΝ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ Ε-ΒΑΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ.ΤΗΛ.99433367 ΜΙΧΑΛΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

εχο ενα για 3 σκιλους αδουλευτο. οποιος ενδιαφερετε στελει μου π.μ
:oops:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”