ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Καλημέρα Μάριε, καλημέρα σε όλους !!! Αρκέψαν τα νέρά στην Πάφο... Επιτέλους να δούμε τζιαι μια "μαύρη" μέρα 

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ένα πράμα πάντος ενταξέρω εμάς πάντα πογυρίζουν μας βρέσχει παντού εκτός Λεμεσό , πέρκει σήμερα εν μας αφήσει έξω
Προσέχουμε...για να έχουμε
- πανικος
καλημερα σε ολους.μουζουρη τι κανεις παφο μεσα στα νερα ,πηγες να πιασεις τα ποσταmouzouris έγραψε:Καλημέρα Μάριε, καλημέρα σε όλους !!! Αρκέψαν τα νέρά στην Πάφο... Επιτέλους να δούμε τζιαι μια "μαύρη" μέρα

εδω στα redvillage παντως σαν να ειναι 15αυγουστος

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Dimitris
Τα σύννεφα κινούνται προς τα μέρη σας με απειλητικές διαθέσειςπανικος έγραψε:εδω στα redvillage παντως σαν να ειναι 15αυγουστος

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
admin έγραψε:ένα πράμα πάντος ενταξέρω εμάς πάντα πογυρίζουν μας βρέσχει παντού εκτός Λεμεσό , πέρκει σήμερα εν μας αφήσει έξω
Εφοήθηκασε, μόλις εκαμες παράπονο αρκέψαν τα νερά στην Λεμεσό.

- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Πόστα ; Τι είναι τούτη η λέξη ; Εξεπέρασα τα τούτα τα πράγματα εδώ και πολλά χρόνιαπανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.μουζουρη τι κανεις παφο μεσα στα νερα ,πηγες να πιασεις τα ποσταmouzouris έγραψε:Καλημέρα Μάριε, καλημέρα σε όλους !!! Αρκέψαν τα νέρά στην Πάφο... Επιτέλους να δούμε τζιαι μια "μαύρη" μέρα![]()
εδω στα redvillage παντως σαν να ειναι 15αυγουστος

Μακάρι να έρτουν τζιαι ποτζιή φίλε μου τα νερούθκια ....
- giorgos80
φιλε Μουζουρη μιας και εισαι μεσα αμα το comb ειναι χαμηλο δηλαδη το ματι παει λιγο κατω απο τη ριγα ποιο ειναι το αποτελεσμα?ψηλοπαιζουμε ή χαμηλοπαιζουμε???
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Πίνω το νέσκαφε μου τωράgiorgos80 έγραψε:φιλε Μουζουρη μιας και εισαι μεσα αμα το comb ειναι χαμηλο δηλαδη το ματι παει λιγο κατω απο τη ριγα ποιο ειναι το αποτελεσμα?ψηλοπαιζουμε ή χαμηλοπαιζουμε???

https://www.youtube.com/watch?v=P-JOj4J_Ltc
- virtualgreek
- Moderator
mouzouris έγραψε:Πίνω το νέσκαφε μου τωράgiorgos80 έγραψε:φιλε Μουζουρη μιας και εισαι μεσα αμα το comb ειναι χαμηλο δηλαδη το ματι παει λιγο κατω απο τη ριγα ποιο ειναι το αποτελεσμα?ψηλοπαιζουμε ή χαμηλοπαιζουμε???Θα χαμηλοπαίξεις φίλε μου.
https://www.youtube.com/watch?v=P-JOj4J_Ltc
Να προσθέσω κάτι.
Όπως είπε ο Μουζούρης, θα χαμηλοπαίξεις. Ο κανόνας είναι: Χαμηλό κοντάκι, παίζουμε χαμηλά. Ψηλό κοντάκι, παίζουμε ψηλά.
Υπάρχει όμως και ακόμα ένα αρνητικό. Όταν το κοντάκι μας είναι χαμηλό, τότε δεν βλέπουμε καθαρά τον στόχο. Οπότε σε αυτή την περίπτωση ψηλώνουμε το κεφάλι για να δούμε τον στόχο. Πλέον το μάγουλό μας δεν εφάπτεται σωστά στην ράχη του κοντακιού. Εάν το Pitch είναι έστω και λίγο λάθος και το τίναγμα του όπλου πάει προς τα πάνω, αντί οριζόντια προς τον ώμο, με την ντουφεκιά, το κοντάκι θα μας κτυπήσει στο μάγουλο ακριβώς επειδή έχει χαλαρή επαφή με το μάγουλο.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Captain theodoros
καλησπέρα φιλοι μου .
Θέλω να σας ρωτήσω το έξεις , για την τσίχλα έχω μια Μπενελη με κάννη 66 εκ. και μια Μπερέτα με κάννη 71 εκ , τι τσοκ εσείς θα βάζατε σε αυτά τα όπλα , όσοι απαντήσουν πρέπει να γνωρίζουν καλά την απάντηση , σας ευχαριστώ πολύ !
Θέλω να σας ρωτήσω το έξεις , για την τσίχλα έχω μια Μπενελη με κάννη 66 εκ. και μια Μπερέτα με κάννη 71 εκ , τι τσοκ εσείς θα βάζατε σε αυτά τα όπλα , όσοι απαντήσουν πρέπει να γνωρίζουν καλά την απάντηση , σας ευχαριστώ πολύ !
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/