ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- Dimitris
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
ΕπίσηςNikos77 έγραψε:Καλή εβδομάδα!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥDimitris έγραψε:ΕπίσηςNikos77 έγραψε:Καλή εβδομάδα!

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Captain theodoros
καλη εβδομαδα συνάδελφοι , σημερα πηραν φωτια τα οπλα πολλες τσικλες στην αττικη αδειασα δυο φορες από φισιγγια και ετρεχα στο αμαξι πολύ τσικλα σημερα παντου φιλοι μου στην αττικη .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- Phinix
Captain theodoros έγραψε:καλη εβδομαδα συνάδελφοι , σημερα πηραν φωτια τα οπλα πολλες τσικλες στην αττικη αδειασα δυο φορες από φισιγγια και ετρεχα στο αμαξι πολύ τσικλα σημερα παντου φιλοι μου στην αττικη .
γεια σου καπετάνιο
τα είδα από το facebook

πάτε να μας τρελάνετε εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πολλές φωτογραφίες βάλατε όλοι σας
πολλά πουλια
πολύ καλο μπάσιμο ειδικά σήμερα
εμείς εδώ είμαστε παιδιά κάποιου αλλου θεού δυστυχώς
μονο εάν σας επισκεφτούμε θα ευχαριστηθούμε τουφεκες
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Καλησπέρα και πάντα ζεστές κάννες Καπετάνιο...
Doctor...Doctor...Doooooctor...!!!!!!
Επειδή έχω ανάγκη από Αλπραζαλάμη και δεν μου δίνει κανένας 2mg.....μπορείς να βάλεις λίγο μέσον.....???
.......Pleeeeeeeeeease...!!!!!!

Επειδή έχω ανάγκη από Αλπραζαλάμη και δεν μου δίνει κανένας 2mg.....μπορείς να βάλεις λίγο μέσον.....???

- Γιατρός
- Full Member
Αντρέα να σε κανονίσω ότι θες αλοίμονο να αφήσω ασθενείς έτσι τς τς τςandreas78 έγραψε:Καλησπέρα και πάντα ζεστές κάννες Καπετάνιο...![]()
Επειδή έχω ανάγκη από Αλπραζαλάμη και δεν μου δίνει κανένας 2mg.....μπορείς να βάλεις λίγο μέσον.....???![]()
Θέλω και εγώ 10 σπιτικές διασποράς από αυτές που ανοίγουν αμέσως σαν να είναι στον ναό της Αφροδίτης

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Breda Pegaso
Καπετανιο οταν λεμε πολλα πουλια ποσα περνει ο μεσος ορος καρπωση?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γιατρός έγραψε:Αντρέα να σε κανονίσω ότι θες αλοίμονο να αφήσω ασθενείς έτσι τς τς τςandreas78 έγραψε:Καλησπέρα και πάντα ζεστές κάννες Καπετάνιο...![]()
Επειδή έχω ανάγκη από Αλπραζαλάμη και δεν μου δίνει κανένας 2mg.....μπορείς να βάλεις λίγο μέσον.....???![]()
Θέλω και εγώ 10 σπιτικές διασποράς από αυτές που ανοίγουν αμέσως σαν να είναι στον ναό της Αφροδίτης
Μπράβο βρε Doctor μου....με σώζεις, πραγματικά δεν φαντάζεσαι πόσο ευτυχισμένο με κάνεις...!!!
Εσύ φέρε το χαπάκι και εγώ θα σου φτιάξω φυσίγγι να κάνει 76cm διασπορά......πριν περάσει την θαλάμη η γόμωση...

-
Μπράβο κάπτεν!
Σύντομα θα περάσουν και τα μεγάλα κοπάδια με φάσσες μιας και έχουν ήδη μπει σε όλη την Μακεδονία...
Να υπολογίσω πως όσοι κυνήγησαν σήμερα στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας έφτασαν όλοι στο κότα, κάποιοι βέβαια το ξεπέρασαν(με την ίδια την νοοτροπία μας ¨μα εν να τες ξαναέβρω¨ )...
Τουλάχιστο με βάση αυτά που γνωρίζω, γιατί τις τελευταίες 2 εβδομάδες ο μέσος όρος είναι γύρω στα 15 πουλιά στην Β.Ελλάδα
Σύντομα θα περάσουν και τα μεγάλα κοπάδια με φάσσες μιας και έχουν ήδη μπει σε όλη την Μακεδονία...
Να υπολογίσω πως όσοι κυνήγησαν σήμερα στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας έφτασαν όλοι στο κότα, κάποιοι βέβαια το ξεπέρασαν(με την ίδια την νοοτροπία μας ¨μα εν να τες ξαναέβρω¨ )...
Τουλάχιστο με βάση αυτά που γνωρίζω, γιατί τις τελευταίες 2 εβδομάδες ο μέσος όρος είναι γύρω στα 15 πουλιά στην Β.Ελλάδα
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια