Φυσίγγια πρώτης Κυριακής

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Φυσίγγια πρώτης Κυριακής

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Anthimos έγραψε:Με Quota 3 πέρδικες, 1 λαγο και 1 φραγκιλινα , οσοι θα εξορμησουν για ενδημικο και οχι γιαν φασσα/τσιχλα εν δικαιολογηται να παρουν παραπάνω που 10 φυσιγγια φετος μαζι τους :)
E ΑΝΘΙΜΕ......ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΚΑΣ ΝΑ ΕΡΤΕΙ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ? :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Γεια σας και απο μενα παιδια....
Οι σταθερες επιλογες για φετος:
NSI SuperFelt 5No.
NSI Gold Wing 5No. Θα δω και τι αλλο αναλογως καιρου οταν κοντεψει η μερα ;)
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Anthimos έγραψε:Με Quota 3 πέρδικες, 1 λαγο και 1 φραγκιλινα , οσοι θα εξορμησουν για ενδημικο και οχι γιαν φασσα/τσιχλα εν δικαιολογηται να παρουν παραπάνω που 10 φυσιγγια φετος μαζι τους :)
E ΑΝΘΙΜΕ......ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΚΑΣ ΝΑ ΕΡΤΕΙ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ? :D

:? Ναι εχεις δικιο!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Θα ήθελα σας παρακαλω να μου συ στήσετε ενα καλο φυσιγγιο διασπορας για πρωτη ντουφεκια κ αποστάσεις μέχρι 20 μετρα το πολυ.
νούμερο σκαγιου 6 η7.
νούμερο τσοκ 4 σταθερο.
Θα χρησιμοποιηθει σε πολυ πυκνο μέρος με μεγαλη κλιση εδαφους γιαυτο πρεπει να ειναι γρηγορο.
ημιορεινη λεμεσος.
εκτος απο το ντιρεκτ υπαρχει κατι αλλο?
Γραμαρια απο 31 μεχρι 36.
οπωςδηποτε ομως οχι υπετβολικων πιεσεων.
εχω υποψην μου τα κιτρινα λαμπρο διαδπορας σε 34 γραμαρια τα ροτβαιλ με ταπα κ σταυρωτο διαδπορεα κ τα σκατερ.
εαν υπαρχουν δοκιμες απο αυτα κ αποψεις καθως κ προτασεις σας παρακαλω τα φωτα σας.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

χρυσανθε μου με τσιοκ 4 και 28 οπλο στα 20 μετρα βαλε ενα φυσιγγιο 7-9 σκαι μεχρι 32 γρ π.χ ολυμπια σουπερ σκητ πορτοκαλια σκαι 9αρι και θα βλεπεις τα περτικια να πεφτουν πατσιαουρι.τα χρονια που κυνηγουν περδικια ειτε σηκωτα ειτε ρεχτα σε κοντινη αποσταση μονο 9αρι σκαι επαιζα και ποτε δεν ειχα κουτσοφτερα.βαζε μιαν 9αρι και μιαν 6-7αρι στο κατω κατω αν δεν πεσει με την πρωτη να εχεις πιθανοτητες με την δευτερη σε πιο μακρυνη αποσταση :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πανθκο μου μιλω για λαγο.
επρεπε να το επίσημα νω , το ξέχασα. :-)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Laurona έγραψε:Θα ήθελα σας παρακαλω να μου συ στήσετε ενα καλο φυσιγγιο διασπορας για πρωτη ντουφεκια κ αποστάσεις μέχρι 20 μετρα το πολυ.
νούμερο σκαγιου 6 η7.
νούμερο τσοκ 4 σταθερο.
Θα χρησιμοποιηθει σε πολυ πυκνο μέρος με μεγαλη κλιση εδαφους γιαυτο πρεπει να ειναι γρηγορο.
ημιορεινη λεμεσος.
εχω υποψην μου τα κιτρινα λαμπρο διαδπορας σε 34 γραμαρια τα ροτβαιλ με ταπα κ σταυρωτο διαδπορεα κ τα σκατερ.
εαν υπαρχουν δοκιμες απο αυτα κ αποψεις καθως κ προτασεις σας παρακαλω τα φωτα σας.
Φιλε οτι αναφερες και ειδκα το direct ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν στην αγορα. Ο πατερας μου εδω και 2 χρονια χρησιμοποια το κιιτρινο διασπορας της λαμπρο με πολυ καλα αποτελεσματα στο πυκνο και εχει στα8ερο τσιοκ 3:1. Εγω σου συστυνω να δοκιμασεις ta saga dispernante 34g κοκκινη 6νουμερο. Οσοι το δοκιμασαν εχουν να πουν τα καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Laurona έγραψε:Θα ήθελα σας παρακαλω να μου συ στήσετε ενα καλο φυσιγγιο διασπορας για πρωτη ντουφεκια κ αποστάσεις μέχρι 20 μετρα το πολυ.
νούμερο σκαγιου 6 η7.
νούμερο τσοκ 4 σταθερο.
ημιορεινη λεμεσος.
Αν βρω αυτό που ψάχνω θα σου πιάσω και θα με θυμηθείς!!

Όσοι ξέρουν που μπορώ να το βρω Λεμεσό παρακαλώ ενημερώστε με γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ το πρωί Killer 32gr no.6 στο 4* και Βικτορι Σπορτιγκ Νίκελ 36γρ στο 2* μετά τις 9 Βικτορι Μπεζ Europa στο 4* και Βικτορι Λιλά 31γρ στο 2* για όλη την υπόλοιπη μέρα συν 2 πακέτα που θα δοκιμάσω Βικτορι Super Coturnice 36gr και Olymbia Gem 36gr
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

SilverPigeonS έγραψε:
νούμερο σκαγιου 6 η7.
νούμερο τσοκ 4 σταθερο.
ημιορεινη λεμεσος.
Αν βρω αυτό που ψάχνω θα σου πιάσω και θα με θυμηθείς!!

Όσοι ξέρουν που μπορώ να το βρω Λεμεσό παρακαλώ ενημερώστε με γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.
Ουτε εγβ την βρηκα.
Αν ειναι για να μας αρεσουν και να μεν τες βρισκουμε μετα ρε φιλε εν αξιζει σωστα?

Hunting is passion......
Passion is point......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”