σκεπαζεις με νερο οσο να τα χωσει .
τα πουλια να ειναι μηλλαρωτα.
Τα βαζεις σε σιγανη φωτια για περιπου 15 λεπτα μετά που θα χογλασει το νερο κ ανακατεβεις καθε τοσο.
μετα αδειαζεις το ζουμι σε ξεχωριστο μπολ κ με δυο κουταλιες ελαιολαδο ροδοκοκκινιζεις τα πουλια ανακατωνοντας για 5-6 λεπτά σρ δυνατη φωτια.
δεν πρεπει να ξεροψηθουν.
Απλά να παρουν χρωμα.
προσθετεις πίσω το ζουμι αφου εχεις σφιξεις στα πουλια ενα λεμονι ακριβως πριν το τελειωμα με το ελαιόλαδο.
Αφηνεις γθα ακομη 5 λεπτα να καταστηθουν στο ζουμι τους.
καλη ορεξη
