Μάλλον...θα βολέψω την κατάσταση με κάποια ανταλλαγή 1 προς 2 ή 1 προς 3

Εδω κ 3 χρονια μου τελιοσε μια πυριτιδα και δεν βρισκω γνωριζι κανεις που μπορο να βρω πυριτιδα κουρουπατουαλ...??markosma21 έγραψε:Καλησπερα εγο κανο Α1 1.75 33μιση γραμματια πιστονι μιλλιου κυπελλο χροματος μπλε την χρησιμοποιο απο το πρωι μεχρι το απογευμα....
ΕΝ ΠΑΛΛΙΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΝ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΝΑ ΕΒΡΗΣ! ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ 200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΟΚΟΛmarkosma21 έγραψε:Εδω κ 3 χρονια μου τελιοσε μια πυριτιδα και δεν βρισκω γνωριζι κανεις που μπορο να βρω πυριτιδα κουρουπατουαλ...??markosma21 έγραψε:Καλησπερα εγο κανο Α1 1.75 33μιση γραμματια πιστονι μιλλιου κυπελλο χροματος μπλε την χρησιμοποιο απο το πρωι μεχρι το απογευμα....
ΝΑΙ ΦΙΛΕ.nike powder έγραψε:ΤΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΦΙΛΕ ΣΟΛΟΝ? ΠΣΒ2?
Εχω νοπελ 80.. 1 κιλο παιζη καμια ρικσια καλη δεν ξερω ποσο να την γεμισω και ποσnike powder έγραψε:ΕΝ ΠΑΛΛΙΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΝ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΝΑ ΕΒΡΗΣ! ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ 200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΟΚΟΛmarkosma21 έγραψε:Εδω κ 3 χρονια μου τελιοσε μια πυριτιδα και δεν βρισκω γνωριζι κανεις που μπορο να βρω πυριτιδα κουρουπατουαλ...??markosma21 έγραψε:Καλησπερα εγο κανο Α1 1.75 33μιση γραμματια πιστονι μιλλιου κυπελλο χροματος μπλε την χρησιμοποιο απο το πρωι μεχρι το απογευμα....