Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ένα από τα όμορφα πράγματα του φόρουμ είναι και τούτη η καλή παρέα και η προθυμία να προσφέρουμε όλοι για να περάσουμε καλά! Μπράβο ρε λεβέντες! 8-)

Άντρο την επόμενη φορά φίλε! :)

Πανίκο έχεις δίκιο πάλε! Ήταν γεμάτο το πιάτο μου αναπάντεχα πριν καμιά 15ρια μέρες άρα τώρα θα περιμένω...υπομονή τζιαί κάσια :D
Την επόμενη συνάντηση όσο ψάρι έχει ο θάλαμος θα το φέρω! Έτσι κι αλλιώς εν τζιαί πολλοτρώω τα πετούμενα :D

ΥΓ: Τους καραόλους τρώω τους τζιαί γιαυτό επήρα τον Μιχάλη έναν τόπο μετά το φαί για να συνάξει... ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ....ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΣΗΜΕΡΑ....ΟΥΛΛΟ ΓΙΑ ΦΑΙ ΜΙΛΑΤΕ :lol:

ΕΤΑΞΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΙΕΦΤΑΛΙΕΣ......ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΙΕΦΤΑΛΙΕΣ"ΘΕΛΕΙΣ ΑΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΚΡΑΣΗ :shock:

Υ.Γ ΠΑΝΙΚΟ ΑΦΗΣΤΩ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ... ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...Η ΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΒΑΛΛΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ 2-3 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ....ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΣΗΜΕΡΑ....ΟΥΛΛΟ ΓΙΑ ΦΑΙ ΜΙΛΑΤΕ :lol:

ΕΤΑΞΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΙΕΦΤΑΛΙΕΣ......ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΙΕΦΤΑΛΙΕΣ"ΘΕΛΕΙΣ ΑΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΚΡΑΣΗ :shock:

Υ.Γ ΠΑΝΙΚΟ ΑΦΗΣΤΩ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ... ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...Η ΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΒΑΛΛΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ 2-3 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!
E δεν γίνεται Σόλωνα μας λαλείς αν εξαναφάμεν σιεφταλιές φάσσας τζιαι ήντα καλές είναι τζιαι τωρά να μας λαλείς άλλα. Πρώτα κουρτίζεις μας καλά καλά εστάσσαν τα σάλια μας που λαλεί ο λόος τζιαι τωρά.... Κάμε τες μισές όπως λαλείς τζιαι τες μισές σιεφταλιές. :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ρε εκαμετε τουτο το θεμα ουλλο μαγειρικες...καμετε λιο κρατι και οπου νασε αρκεφκει η νεα σεζον και εννα μεν σωνετε :lol: :lol:
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

πανικος έγραψε:
Nikos έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα!!
ολα πήγαν βάση σχεδιου, περάσαμε παρα πολλα καλά ...Κοπέλια εσεις που τασετε όι να τα ξεχασετε γιατί ξερετε την παροιμια , του πελλού μεν τάξεις και δάξα Το Θεο όλη μας μια πελλάρα έχουμε την! ;) :lol:

Τα gps επιασαν δουλειά και οι πρώτε κινήσεις καταγράφησαν ;) :lol:
Νικο μου εμενα ο λογος μου ειναι εγραφο :D .εταξα τραχηλες και τζικλες και ειμουν ετοιμος να τις φερω απο προχθες αλλα λογω φορτου εργασιας του χριστου αναβληθηκε.ετσι βγαζω το μενου της επομενης συναντησης.
1.τζηκλες στην ασημοκολλα στα καρβουνα.τζηκλες βραστες με πατατα σελλινο κα καρροτο.τραχηλες με λαδι καλο στο τηγανι με πατατουα και αυγα.απο μενα.
2.φασσες απο τους φασσαριες με συνταγη του σολωνα στο παιρεξ και σιεφταλια φασσας.
3.ο σπυρος περδικια αφου τα κυνηγα.
4.ο μαριος και ο μικρος φρεσκο ψαρι αφου ειναι τρατες στην τεχνικη τους απο οτι ειδα. :lol:
5.ο μιχαλης εταξε καραολους.
6.οι υπολοιποι την ορεξη :lol:
Εξέχασες το 7....!!Ετάξαν τζιαι λαό στιφάδο!! :D
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

22 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ ΡΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
8-) 8-) 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:22 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ ΡΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
8-) 8-) 8-)
Σόρρυ α, αλλά τωρά για μένα έχουν προτεραιότητα οι πέρτιτζιοι, αν κάμει το λάθος καμμιά σιδερένια τζιαι έρτει πάνω μου καλώς, αλλά τα μάτια και τα αυτιά θα είναι προσηλωμένα στα κακαρίσματα των περδικιών και τα φρρρρρρ τους. :D :D

Θωρώ με μαγειρία, σκοπιά, περίπολο ΚΑΙ θαλαμοφύλακας πόψε. :roll: :roll:
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

spyrosspyrou851 έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
8-) 8-) 8-)
Σόρρυ α, αλλά τωρά για μένα έχουν προτεραιότητα οι πέρτιτζιοι, αν κάμει το λάθος καμμιά σιδερένια τζιαι έρτει πάνω μου καλώς, αλλά τα μάτια και τα αυτιά θα είναι προσηλωμένα στα κακαρίσματα των περδικιών και τα φρρρρρρ τους. :D :D

ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΧΙΑ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΣΟΥ!!.......θορω σε να καμνεις στιβο μαχης τιτσιρος!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε λεβέντες τι γίνεται? Άκουσα εφάτε τα βουνά με το κουταλάκι :mrgreen:

Αύριο πάω Πάφο τζιαί αν τα καταφέρω να πείσω την σύζυγο θα πάω και καμιά κλεφτή αναγνώριση. :D

Επίσημη έναρξη προετοιμασίας η Δευτέρα!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
8-) 8-) 8-)

ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΧΙΑ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΣΟΥ!!.......θορω σε να καμνεις στιβο μαχης τιτσιρος!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εννά πιάσω τζιαι χρώμα για καλύτερη κάλυψη με το περιβάλλον... :o :o :shock: :shock:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”