Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

GPS??? :o ΔΛΔ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ????
ΑΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .........ΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΕΥΤΕΙ ΑΛΛΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άρκησες να μιλήσεις μικρέ μου αλλά είσαι φοβερός... :lol: :lol:

Εφάμεν την με το BMW αλλά εν πειράζει, από ότι μου λένε εν τζιαί τιαμέ στο mall καλό πόστο... :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλημέρα κοπέλια...
Δεν αναφέρομαι σε σενα Σόλων, εσενα εμολοησε σε ο Νίκος.... :lol: Πιασε που τζιαμε ως τζικάτω , με λια λόγια κάτσε γάρε ψόφα!! :lol: :lol:
Το διπλοκάμπινο του Χρίστου εφαντην :lol: :lol: ρε Χριστο τσιακαρε τζιαι αν εβαλε και μικρός εν 2 που εσσιη πάνω! :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:Άρκησες να μιλήσεις μικρέ μου αλλά είσαι φοβερός... :lol: :lol:

Εφάμεν την με το BMW αλλά εν πειράζει, από ότι μου λένε εν τζιαί τιαμέ στο mall καλό πόστο... :lol:
Eν εφάμεν τίποτε, την ώρα που έκαμα χειραψία με τον Σόλωνα έβαλα του ένα μικροτσίπ στο χέρι και έτσι και με το τρακτέρ να πάει θα τον έβρουμε, χρειάζεται χειρουργική επέμβαση να το φκάλει άρα είμαστε καλυμμένοι :shock: :shock: :shock:

Του Χρίστου ήταν τζιαμέ τα μωρά του τζιαι δεν εμπόρουν να κάμω τίποτε καθώς εβλέπαν με συνέχεια. Αλλά εκπαίδευσεν τα καλά ο Χρίστος να μην αποκαλύπτουν τίποτε, ρωτώ τα που πάει κυνήγι ο παπάς τζιαι αντί να μου πουν στον τάδε τόπο είπαν μου στις φάσσες. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εκατάλαβα το Σπύρο ότι κάτι εκανόνιζες διότι εσύ τζιαί ο μικρός είσαστε λλίον σιωπητοί... :lol:

Τωρά τελευταία είσαι πολλά φόρμα! 8-)

Ο Νίκος έκατσεν απέναντι τζιαί έλεγχε τη ανατολική πτέρυγα ενώ ο Αλέξης εδίαν μου οδηγίες τηλεφωνικώς. Είπα του "μεν φοάσε αρχηγέ τζιαί έκατσα δίπλα που το Σόλο" τζιαί απάντησεν μου "ρε μα είσαι τέλια αχάπαρος? Του Σόλου εν του φκάλεις κουβέντα..." :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MARIOSE την 06 Οκτ 2014, 08:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

mikros έγραψε:Ημέρα 2η απο την συνάντηση.
Ολα λειτουργούν άψογα.
Τα 5 Gps τοποθετήθηκαν στα αυτοκίνητα με άκρα μυστικότητα.
Και στους 10 λειτουργεί πολύ καλά το σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής ήχου...
Σχεδόν όλοι πιστεύουν πως είμαι ένα αθώο παιδί,ο Πανίκος απο τις πρώτες στιγμές κάτι έχει ψιλιαστεί , ίσως χρειαστεί να παρθούν κάποια μέτρα γι΄αυτό...
Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα με τους πομπούς στην Πάφο αλλά θα διορθωθεί...

:D :D :D :lol:
μικρε οι παρεμβολες στην παφο ειναι απο τους δικους μου πομπους ,εχουν συστημα για παρεμβολη σε αλλους πομπους.κατι εχω ψιλιαστει αλλα ακομα περιμενω τις αναλυσεις DNA που πηρα απο τα μαλλια σου απο το πισω καθισμα του αυτοκινητου ωστε να αποδικοποιησω τον μυστηριο χαρακτηρα σου :lol:
ν
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πανίκο καλημέρα,

Εψές έκατσα πουκάτω που τα καλάμια τζιαί εκαρτέρουν αλλά εφάμεν την... ;)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Nikos έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα!!
ολα πήγαν βάση σχεδιου, περάσαμε παρα πολλα καλά ...Κοπέλια εσεις που τασετε όι να τα ξεχασετε γιατί ξερετε την παροιμια , του πελλού μεν τάξεις και δάξα Το Θεο όλη μας μια πελλάρα έχουμε την! ;) :lol:

Τα gps επιασαν δουλειά και οι πρώτε κινήσεις καταγράφησαν ;) :lol:
Νικο μου εμενα ο λογος μου ειναι εγραφο :D .εταξα τραχηλες και τζικλες και ειμουν ετοιμος να τις φερω απο προχθες αλλα λογω φορτου εργασιας του χριστου αναβληθηκε.ετσι βγαζω το μενου της επομενης συναντησης.
1.τζηκλες στην ασημοκολλα στα καρβουνα.τζηκλες βραστες με πατατα σελλινο κα καρροτο.τραχηλες με λαδι καλο στο τηγανι με πατατουα και αυγα.απο μενα.
2.φασσες απο τους φασσαριες με συνταγη του σολωνα στο παιρεξ και σιεφταλια φασσας.
3.ο σπυρος περδικια αφου τα κυνηγα.
4.ο μαριος και ο μικρος φρεσκο ψαρι αφου ειναι τρατες στην τεχνικη τους απο οτι ειδα. :lol:
5.ο μιχαλης εταξε καραολους.
6.οι υπολοιποι την ορεξη :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Πανίκο καλημέρα,

Εψές έκατσα πουκάτω που τα καλάμια τζιαί εκαρτέρουν αλλά εφάμεν την... ;)
καλημερα μαριε.' του τζηνιου τζε του ψαρα το πιατο... 10 φορες εν οφτερο τζε μια φορα γεματο' :D
ετσι ελεαν οι παλιοι .αλλα την φορα που εν γεματο αξιζει και τες 10 που εν οφτζερο λεω εγω :lol:
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

μπραβο κοπελια αποτι βλεπω επερασετε πολλα καλα,εγω εν τα εκαταφερα λογο δουλειας να ερτω επιφιλλασσομαι για την επομενη συναντηση!! και αν ολα πανε καλα γεναρι να κανονισο και εγω κανενα τσικλα παρτυ και να κοπιασετε!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”