Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γεία σας λεβέντες!

Περάσαμε καλά και εψές με όλα τα παιδιά. Το ματς με τα φαγητά ήταν πολλά καλό ;) ! Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία με τους νέους παίκτες αλλά και που βρεθήκαμε ξανά με τους παλιούς!

Με κίτρινη κάρτα ο Σέρκης και με παρατήρηση οι Αλέξης και Άντρος.

Παίκτης του αγώνα ο πατέρας του Πανίκου ο οποίος ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα και μας έφυρε με τα ανέκδοτα του. :lol:

Ειλικρινά παιδιά το χάρηκα πολύ και θα ήμουν ευτυχής να βρεθόμαστε πιο συχνά! Εξάλλου οι προτάσεις για την επόμενη συνάντηση μπήκαν στο τραπέζι!

Τέλος ευχαριστούμε πολύ και το λεβέντη Χρίστο που μας περιποιήθηκε όπως πάντα!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕΡΓΙΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.....ΕΧΑΣΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ :D

ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΣ.....ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ....ΦΑΓΗΤΟ,ΠΟΤΟ(ΜΕ ΜΕΤΡΟ)ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΦ ΜΑΣ!

Ν'ΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ.....Η ΩΡΑΣ 1.30 ΕΦΤΑΣΑΜΕ ΠΑΦΟ :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Καλο μεσημερι σε ολους.ωραια παρεα ψες ωραιο φαγητο απο τον χριστο οι μπυρες και τα ποτηρια τσακρι.ωραια και η εκθεση αρκετο υλικο απο οπλα και ρουχισμο.χαρηκα πραγματικα ολη την παρεα πολυ καλα παιδια ολοι .να το κανουμε πιο συχνα.
Ο μικρος κρυβει πολλα μυστικα του ψαρεματος και κυνηγιου ομως. :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Σολωνα μεν ξαναβαλεις μάσκα στες φασσες.
Καμνει σε να φαινετε γέρος.
Μια χαρα νεαρο σε βρισκω στην φωτο :-)
Ο παπας του πανικου είναι η ψυχη της παρεας :-)
Μπραβο που περάσατε ωραία :-)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Laurona έγραψε:Σολωνα μεν ξαναβαλεις μάσκα στες φασσες.
Καμνει σε να φαινετε γέρος.
Μια χαρα νεαρο σε βρισκω στην φωτο :-)
Ο παπας του πανικου είναι η ψυχη της παρεας :-)
Μπραβο που περάσατε ωραία :-)
ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΕΛΙΚΑ.....ΕΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΕΥΚΩ ΠΟΣΤΟ :lol: :lol: :lol:

ΤΟ "ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ" ΠΟΥ ΛΕΜΕ..ΕΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" :D
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

πραγματικα πρεπει να περασατε καλα αν ηταν και ο πατερας του πανικου. ειναι η ψυχη της διασκεδασης.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Γμτ μακαρι να μπορουσα...μπραβο σας ολους...μπραβο που μεσα που ενα φορουμ καποιοι εγιναν και φιλουθκια...αυτα μενουν στο τελος...την αλλη φορα να πολεινουμε ακομα παραπανω...οσο για το σχολιο για τον μικρο εξαναειπα το...μονο μικρος δεν ειναι στον τροπο σκεψης και λογικης...μακαρι να του μοιαζαν και αλλοι νεαροι...οσο για τον Σολο τι περιμενετε να συναντησετε δλδ? Κανενα 70αρη??:):);) Φακκα κατι 25ριες και 30αριες χαμε 7 φορες...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re:

Pathfinder έγραψε:Γμτ μακαρι να μπορουσα...μπραβο σας ολους...μπραβο που μεσα που ενα φορουμ καποιοι εγιναν και φιλουθκια...αυτα μενουν στο τελος...την αλλη φορα να πολεινουμε ακομα παραπανω...οσο για το σχολιο για τον μικρο εξαναειπα το...μονο μικρος δεν ειναι στον τροπο σκεψης και λογικης...μακαρι να του μοιαζαν και αλλοι νεαροι...οσο για τον Σολο τι περιμενετε να συναντησετε δλδ? Κανενα 70αρη??:):);) Φακκα κατι 25ριες και 30αριες χαμε 7 φορες...

ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re:

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Γμτ μακαρι να μπορουσα...μπραβο σας ολους...μπραβο που μεσα που ενα φορουμ καποιοι εγιναν και φιλουθκια...αυτα μενουν στο τελος...την αλλη φορα να πολεινουμε ακομα παραπανω...οσο για το σχολιο για τον μικρο εξαναειπα το...μονο μικρος δεν ειναι στον τροπο σκεψης και λογικης...μακαρι να του μοιαζαν και αλλοι νεαροι...οσο για τον Σολο τι περιμενετε να συναντησετε δλδ? Κανενα 70αρη??:):);) Φακκα κατι 25ριες και 30αριες χαμε 7 φορες...

καλα μου καμεις ... :)αντι να πεις και ενα ευχαριστω που σε εκαμα κυπαρισσι ειπες μας την τζιολας :) :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Re:

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

καλα μου καμεις ... :)αντι να πεις και ενα ευχαριστω που σε εκαμα κυπαρισσι ειπες μας την τζιολας :) :)[/quot

ΕΧΑΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ....ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ EVENT!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”